ידידות

daniella1980

New member
כן בהחלט

אבל זה עדיין לא אומר שזה לא נדיר בעליל:) אני חושבת שזה נפלא, אבל נדיר.

coffeewriter

New member
נדיר מאוד, ושוב..

ייתכן שהיא לא יודעת שהידיד המקסים מת לתקוע לה את הצורה.

כמו שאמרתי,

בין כל הידידים שלי,היו כמה טהורים..וידידי נפש לתקופה ארוכה..ככה חשבתי. גם הם ניצלו את החולשה שלי כשהייתי שיכורה, גם הם ידעו איך לדבר איתי וללכלך איך שבא להם. אז לא עבר הרבה זמן עד שהם הוכיחו לי שהכל בעצם היה בדיחה לא מצחיקה. אני באמת מצטערת להגיד,אבל אין ידידות נפש שהיא חסרת אינטרסים או מחשבות מיניות. אבל אולי זה רק אצלי ככה.

לי היה ידיד נפש שנים שנים..

וגם אני אמרתי בדיוק אותו הדבר כמו דניאלה ושוקולדה... אבל ברור לי שהיו דברים מעבר לזה שהוא הדחיק. רציתי להאמין שהחברות המדהימה והנאמנות שלנו היא טהורה. שהוא מתייצב מייד בדיוק שאני צריכה וגם אני כלפיו והייתי מבסוטית שהוא חבר טוב שלי יותר מכל חברה שהייתה יכולה להיות לי.. אני מניחה שבסתר הוא רצה שיהיה ביננו קשר רומנטי או לפחות לזיין אותי אבל בגלל שהיה מודע שאין לי כוונה כזאת כי אני מספרת לו על כל הזיונים שלי והחברים שלי ומתנהגת אליו כמו חברה.. וכל כך מבסוטית שהוא רק ידיד נפש שלי.. הוא לא רצה להרוס את זה והסתפק בזה.

wild orchid

New member
נדיר אך קיים

אתה לא חייב להמשך מינית\להתאהב במישהי רק בגלל שהיא אישה (או להפוך).ולא בכל דבר חייב להיות אינטרס.

זה לא כל כך עניין של אמונה...

אלא של סך ההתנסויות שעברתי עד היום. לא יודע איך זה אצל אחרים, כי מצד אחד אנחנו כל כך דומים בדברים הבסיסיים ומצד שני יש כל כך הרבה נקודות מבט. בשורה התחתונה, בידידות ארוכה מתפתחים גם רגשות ומשיכה. לפעמים הם מתפתחים לא מיד בהתחלה אלא כשהידידות מתארכת בקו הזמן ומקבלת עומק ברמת האינטימיות, השיתוף, הקירבה וסתם הכיף, ולפעמים זה הפוך: יש איזו החלטה, לפעמים מודעת ולפעמים לא, לפעמים מתבטאת במילים ולפעמים נערכת בהסכם שבשתיקה ובהבנה הדדית, לשים את הרגשות והמשיכה בצד כדי להמשיך ולאפשר את הידידות. צעד כזה עשוי להעמיק את הידידות וליצור קשר חברי מדהים, אבל הרגש והמשיכה תמיד יהיו שם, ברובד מסוים מתחת לפני השטח. כשאני מנסה לחשוב למה זה כך, אני חושב שזה פשוט משום שגברים נמשכים לנשים ולהיפך (ובמקרים של משיכה לבני אותו מין, אפשר לשאול את אותה שאלה בשינוי הזה). נכון שגבר לא נמשך לכל אשה שהוא רואה, ואשה לא מתאהבת בכל גבר שהיא מכירה. אבל כיוון שאינטימיות היא אחד ההיבטים של משיכה והתאהבות, וכיוון שכאשר אנו מכירים מישהו קצת לעומק אז לא רק המראה החיצוני קובע ויתרה מזאת, אנו עשויים להעלים עין או לחיות בשלום עם חסרון כזה או אחר שקופץ במבט ראשון, אז כאשר קיימת ידידות אינטימית בין גבר לאשה, נפתחת דלת גם למקומות של מיניות ואהבה רומנטית. או שלא, אבל כך נראה לי בבוקר שכזה.

בהחלט כן ומניסיון ארוך וטוב!!

אבל...היינו זוג לזמן קצר לפני ושברנו ת'מתח המיני (זוגיות לא מוצלחת, והסקס גם לא משהו) אם זה היה בסדר אחר, לא היתה יוצאת מזה כזו ידידות נפלאה.

למעלה