ידידות

יש!

אני לא מדברת על ידידי מסנג'ר, חברים של חברות, החבר'ה מהבסיס, מהפלמ"ח ושאר הירקות .. אני מדבר על ידיד נפש --- אחד כזה שיודע את רוב סודותייך, אחד כזה שאפשר לדבר איתו על סוגי טמפונים וכאבי מחזור, אחד כזה שאפשר לספר לו על הזיון מאתמול בלילה עם תיאורים הכי מפורטים (כמו שבנות מדברות ביניהן). יש לי כזה חבר, שאני יכולה להיות קצת מסטולה במועדון, להצמד אליו סתם כי בא לי ולהיות בטוחה שהיד לעולם לא תגלוש למקומות "מעניינים" והחיבוק לעולם לא יהיה בעל אופי מיני. חבל שטרם חווית את זה ואת כ"כ נחרצת, כי קשר כזה הוא יקר מפז!!

coffeewriter

New member
בלה בלה ידה ידה

אם הוא לא הומו ואת לא כונפה, אינמצב שהוא לא מת שהיד תגלוש יום אחד לחריץ של הטוסיק או משהו כזה. פשוט אין!

coffeewriter

New member
בנות, הקשבנה!

לא ייתכן ששני הצדדים פנויים (מילא, נניח אם צד אחד לפחות נמצא במע' יחסים וגם אז יש מתח מיני דההה) ואין משיכה בין חסרים שנראים סביר. לא נשמע הגיוני, מה לעשות??

november76

New member
גבר, הקשב!

מכירים 16 שנה. גדלנו יחד. אוהבת אותו בכל ליבי <לא מאוהבת> יודע עלי הכל ואני עליו. מעולם לא הייתה ביננו אפילו נשיקה על הפה. קשה לי להסביר את הקשר הזה ולחשוב עליו <או הוא עלי> בצורה מינית עושה לי בחילה. יש לנו קשר של אחים. לא, הוא לא הומו ואני בהחלט <!!!!!> לא כונפה. פשוט קשר מיוחד במינו.

בלה בלה ידה ידה

הוא ממש לא הומו ואני ממש לא כונפה!! אני מבינה שקשה לאנשים להבין לפעמים דברים ... שאיך נגדירם??? ... "חריגים" וזה בסדר - אני לא באה להתכווח ו/או להוכיח את צדקתי. ייתכן מאוד שהמחשבה חולפת, אבל היא נעלמת מיד, כי מדובר כאן בשני אנשים בוגרים שיודעים לשמור את הזין מוסתר הרחק הרחק בשביל לא להרוס קשר מיוחד. אני רק רוצה לאחל לכולם חבר כזה וזהו. IMAGINE

coffeewriter

New member
אהה הנה אמרת בעצמך "ייתכן שהמחשבה..

זה רק אומר שיש אינטרס לידידות והוא משיכה ותמיד משחקים במחשבה בדמיון וזה סוד המע' יחסים הזו. בד"כ? כשמישהו מתפנה רגשית/פיזית מיד הידידות הזו הארוכת שנים הופכת לXXX

שום אינטרס!

שנינו פנויים רגשית ופיזית, אז מה זה אומר? יאללה קדימה הפועל ולמיטה? קצת אמון בבני אדם לא יזיק לנו לפעמים ...

כנראה שהוא יודע שאת לא מעוניינת..

אז הוא מעדיף לא ליצור משהו מיני בינכם כדי לא לפספס את הידידות המיוחדת שנרקמה בינכם.

זה שהוא יודע לשמור על הידיים שלו

שלא יגיעו אליך ועל הקטן שלו בתוך המכנסיים, זה לא אומר שאין לו שום אינטרס והוא לא מפנטז עליך אחרי שהוא חוזר הביתה אחרי שנשפכת עליו בדיסקוטק... הוא פשוט חרמן עליך בסתר, ובגלל שהוא באמת אוהב אותך ומכבד אותך ולא רוצה להרוס את הידידות הוא חופן את החרמנות שלו כלפיך עמוק בפנים.

coffeewriter

New member
עד שתגיע שעת כושר, כמו שאמרה ליאתוש

ותמיד זה מגיע ברגע של חולשה/שכרות/חרמנות יתר.

coffeewriter

New member
נכון, הרבה פעמים בגלל הפחד מהדחיה

אבל גם אם זה לא מגיע, הכל די עבודה בעינים כי זה סוד הקשר.

איך את יכולה להיות בטוחה כשאת אומרת

"הוא פשוט חרמן עליך בסתר"??? לא הייתי רוצה לגלות עכשיו בגילי המופלג שאינני יודעת לזהות גבר חרמן ובמיוחד גבר חרמן מפוצץ באלכוהול. כנראה שהוא פשוט לא חרמן עלי (נכון, קשה להאמין??
)

דרדקן

New member
למה כל כך קשה להאמין שאין דבר כזה?

האם יכול להיות מצב שגבר לא נמשך לאשה מסוימת גופנית ופיזית? ודאי שיכול להיות, אפילו לי בכל שנות חרמנותי הרבות זה, יש נשים שלא נמשכתי אליהן. האם יכול להיות מצב שאשה לא נמשכת לגבר מסוים מבחינה גופנית וופיזית? כמובן שיכול להיות, אפילו לי על אף מראי המדהים ויופיי הרב היו נשים רבות שלא נמשכו אלי (רבות מאוד ניתן לומר). האם יכול להיות מצב ששני אנשים מסוימים אלה נפגשים, מתחברים, מוצאים הרבה מאוד תחומי עניין משותפים בלי להימשך אחד לשני? אין שום סיבה שלא. אומרים כאן כמה וכמה אנשים שיש להם, ואתם באים ואמרים שהחברות שלהם עם אותם אנשים יש בה אינטרס נסתר איזו הסתכלות צינית. אולי נכוותם בעבר, אין זה אומר שדבר כזה אינו קיים, ובטח לא שאם גבר ידיד של אישה, או שהוא מעוניין בה בסתר או שהוא הומו. לא כל גבר נמשך לכל אישה, ולא כל אישה נמשכת לכל גבר, וחופשי הוא יכולים להיות בקשר חברי אמיץ. אני רק רוצה להזכיר לכם שאין דבר כזה קשר שאין בו איזה שהוא אינטרס, יכול להיות נסתר, יכול להיות גלוי, אבל תמיד יהיה אינטרס. כל אדם ללא יוצא מן הכלל שנמצא בחייכם לאורך זמן, נמצא כי יש לכם אינטרס לשמור איתו על קשר, כי הוא גורם לכם להרגיש טוב, כי אולי תצטרכו ממנו משהו בחיים, כי נחמד וכיף לכם איתו, כי זה משפחה וחייבים לשמור על קשר, יש אינטרס ותפשפשו עמוק ככל שתרצו לא תצליחו למצוא מישהו ללא אינטרס בחייכם. אז מה, אין מצב שהאינטרס הזה הוא לא מיני? היתה לי במשך תקופה ארוכה מאוד ידידה טובה, לא הייתי מעוניין בשום צורה מינית כלשהיא, אולי היתה מעונינת בי, לא יכול לדעת, אבל במהלך ידידותנו, היו לה לא מעט חברים ולא היתה לזה שום השפעה על מערכת היחסים ביננו.

למעלה