ידידות....

אצלי

שמרתי על הגבולות גם מה אני צריך לעצמי מהידידות ,אז יש אחרים שמתקשקשים וכו איתן,אצלי זה העצמה פירגון לא שיחות ארוכות מידי ,שיחה עם עניין מה שנקרא!
אם צמודים מידי אז עלול לקרות מה שנקרא קרבה יתר ,ושוב הכל אך שמתנהלים יחדיו.

עבדתי בחיי חודש וקצת צמוד לידידה אמנית מוכרת גרושה 46 ,הייתי ממש צמוד איתה מהעבודה ועד לבנקים ולעזור לה בבית עוזר אישי!
היא הייתה פנויה לא הייתה לה מזכירה וזה כבר עורר תהיות ,ואז זה בא לאט לאט אני פונקתי מה שנקרא בתנאים וכו ,והייתי איש ימינה וקשוב אליה וכו
ופעם לפעם הפנטזיות המיניות התחילו בראש היה בינינו רק נשיקות בלחי וחיבוקים !
אני התחלתי להרגיש שאני נשאב לקשר לא בריא עבורי , התחלתי להרגיש כמו בן זוג ,למרות שהיא הציעה לי יחידת דיור אצלה ללא שכירות ולחסוך כסף כמה שיותר ואז אני החלטתי לחתוך הכל וללכת לעבוד במקום אחר ,אני הרגשתי את האש והפיצוץ החיובי שהולך לקרות בינינו וזה לא מתאים לי בחיי!

אז יש מקרים כאלו שאתה צמוד מידי ומתחיל לקרות רגשות ודברים יחדיו.

אינטנסביות

של עבודה יחדיו צמידות מידי קליק וכימיה יש מצב לזרימה הדדית כשזה קורה !

אתה מתכון

לידידה שעבדתי איתה?
2 ילדיה בתל אביב וכמה עצוב אימא עוברת דירה ואני צריך לעזור במקום ילדיה!
כמה עצוב

צלשלספק

New member
אז גם אתה מזל אריה?

אסףג1981

New member
אני מזל עקרב, אבל מזל האופק שלי אריה

נתת לי השראה לפתיחת שרשור...

אסףג1981

New member
צל, זה לא פחות ממדהים מה שכתבת עכשיו

אתה יודע למה ? בדיוק לפני רבע שעה סיימתי לצפות בסרט RUSH
סרט מדהים, מרגש ומבוסס על סיפור אמיתי. לא תתאכזב !

צלשלספק

New member
תודה...

במחשבה שנייה אני אוותר על הסרט השני להלילה, אם אני (לא) רוצה שהילד לא יעיר אותי לקחת אותו לגן

צלשלספק

New member
סבבה.

קבל נעיצה.

כשאקום :)

מכיר את התשישות הזו שאין כח לקום למחשב מהמיטה ?
הקור כאן זו פשוט מכה. הבקרים הם הכי סיוט, אתה חיפאי אז אתה בטח מבין אותי.

אסףג1981

New member
בחיפה זה סוג שונה של קור

קור מגעיל עם הרבה רוחות. אבל זאת עדיין העיר הכי יפה, איכותית ומתקדמת בישראל. היא בכלל צריכה להיות מדינה בפני עצמה.

ידידות

בחיי צברתי ידידות מה שנקרא,ברוך השם לא קישקשנו בשטויות ,ידיד זה אומר שהיא יכולה להעריך אותה להיות אחלה וכו והיא לא נמשכת אלייך .
אצלי זה בא ממקום של עזרה נתינה ולא ממקום של חשק מיני,מאוד נשמרתי ,היו מקרים שהרגשתי משיכה וגירוי מיני מעצם נוכחותן ,כשאתה מכבד וכו ול בא ממקום של חירטוט וניצול אז הכל אחרת.
ובחיים צריך חברים ידידים לעזרה כלשהיא !
ברגע שיש סקס אז הידידות מסתיימת לה ,Tאצלי בחרתי עם מי שיש לי או היה לי מגע מיני לא לצרף לפייסבוק ,שמרתי על מרחק מסויים וטוב שכך ,יש לי ידידה רווקה שבטע של יחסים פתוחים ו3 גרושות שעשו את שלהן והסקס בהסכמה וביודעין שזה נשאר כך וכשכל אחד בהכרות לקשר רציני אז מתרחקים!
עדיין מאמין שלהיות ידיד של מישהי תפוסה זה לא הכי בריא אלא אם אתה בקטע של לעזור רק מרחוק ולא מוביל למפגש !

יש הרבה שמחפשות אצלי זה למשל שהזמין אותן לספא ,אז אני עונה בחיוך שהמזכירת הספא על הקו בשיחת ועידה מה מס כרטיס אשראי שלך להזמנת טיפול?ומחייך קלות
בחרתי שרק חברה אוהבת ומשלימה תבוא איתי לספא:)
בחורות אוספות ידידים החל מטראמפים ועד שיזימנו אותן לקפה גרג ,וכשאתה יודע מאיזה מקום זה בא אצלן אז זה אחרת יותר.

אוהב לעזור וכו ולשמור מרחק

שמח להעצים לעזור

להדריך ואם זאת לשמור מרחק לא להתקשקש ולא להתקרצץ סביבן לא בריא:)

אתה לא מפספס כלום

אפשר להיות ידידים בלי לרצות שום דבר מעבר..
יד אנשים שאנחנו מתחברים אליהם בלי קשר למין שלהם ולא הייתי מוותרת על זה רק בגלל איזושהי אמונה שדבר כזה לא אמור להתקיים.

אבל.. אם יש מישהו שאני נמשכת אליו או רוצה אותו כבן זוג, אין מצב שאני אשאר ידידה שלו.
סיימתי עם המזוכיזם מזמן מזמן..

אביeג7

New member
אני מאמינה בידידות

יש לי כמה ידידים גברים שהם חברים מאוד טובים שלי.
ואני מרגישה מאוד בנוח איתם.

השאלה היא,אם הם מרגישים אותו דבר איתי..

לא יודעת..

למעלה