ידידות....

Anna begins cc

New member
השוט בשימוש כרגע..

אבל אני שואלת מסוז את הפטיש,
היא מרשה לי.

צלשלספק

New member
בכלליות, אני לא מאמין בידידות בין גבר לאישה.

לא עבור עצמי בכל אופן. ניתן לומר שיש לי סוג של חברות טובות לשיחות טלפון, צחוקים וכו'.

כשמדובר בידידות - המתכון הנ"ל נפיץ, במיוחד אם יש משיכה סמויה או גלויה בין הצדדים - מוביל לאכזבות מיותרות, לדעתי.
מצאתי את עצמי בשני הצדדים, המאכזב והמאוכזב, ומאז אני לא מציע ידידות למי שבעניין שלי ואני לא בעניין שלה, ולחילופין אני מסרב לדייטים שמציעות לי בוא תהיה ידיד - בעיני זה אפילו מבזה, אני מזל אריה אז יש לי אישיו כבד עם זה,

להיות ידיד של מישהי שמוצאת חן בעיני? שאני חושב שיש מצב לקשר זוגי? אין מצב שבעולם, הייתי שם סוק, זה גורם לך להרגיש גיי וזה סתם מתסכל.

אבל לא בכולן אתה חושק..

וגם מגיע איזשהו שלב שזה עובר.. אצלי לפחות.

אגב, לא עובד לי שמה.. אז תודה

צלשלספק

New member
ברור שלא בכולן...

אם אצלי זה לא עובר או מתגבר, אני מנתק מגע או מתרחק ומבהיר - נותן לה לעשות את הצעד - תלוי בסיטואציה. בגדול אני מעדיף לא להימצא "שם" מלכתחילה,
והכוונה במקרים שמדובר בבחורה שאני מאמין שיש פוטנציאל לקשר זוגי והיא לגמרי בטעם שלי, בסיטואציות כאלו זה או שחור או לבן ואין באמצע,
מן הסתם אני לא רוצה שאף אחד יפגע, בטח לא אני.

אני לא אוהב לצאת בהצהרות.

מצאתי את עצמי גם באמצע. טיפש מטורף מאוהב

טוב לא יצא מזה.

בסיטואציה שאתה מתאר

אז כן טוב עשית.

אבל מה עם שאר הנשים? אלו שהן לא לטעמך או פוטנציאליות?
אי אפשר ידידות איתן?

צלשלספק

New member
תגדירי ידידות.

תני לי סיטואציה.

אני לא ראש בקיר, ברור שאם בנאדם מוצא חן בעיני ברמה הבינאישית אני אוקיר אותו ואתחבר אליו באופן טבעי, לא משנה אם זה בחור או בחורה - יש עניין וצחוקים אני שם, תלוי גם בסדר העדיפויות שלי והקרבה לבנאדם.
במקרה שמדובר בבחורה ושהיא מוצאת חן בעיני בנוסף, זה די שקוף שאנסה להתחיל איתה, אפילו אעוף עליה - טוב אז הבנת - אני חייב להגן על הרגשות שלי בסיטואציות כאלו.

אציין גם כי היו כאלו שניצלו אותי, בעבר, גם את התמימות שלי. את המקום שאני מגיע ממנו, את התפיסה שאני מאמין בה שמרבית האנשים לא באים להרע לאחר. חלק שידרו מסרים כפולים, היו כאלו ש"זרמו" איתי באופן חלקי, זו כבר לא הייתה ידידות, אבל זה לא היה ברור מה זה בדיוק.

לאחת, הובלתי ובניתי ארון בגדים בדירה עבור האחרת למדתי סלסה - לא כי רציתי כי זה היה כרטיס הכניסה, אחת הסעתי ממקום למקום לאחרת קניתי כל מיני הפתעות ומתנות, אחרת... עזבי,

התבגרתי. התחתנתי. התגרשתי. למדתי דבר או שניים בחיים, וואלה ידידות בהגדרה זה לא הכי בשבילי, אלא אם זה בא באופן טבעי מהרצון שלי .

אם אני מגדירה..

ידידות עם אישה זה בדיוק כמו חבר.
ואני לא מדברת על נשים נצלניות, כן יש כאלה.

אבל גם יש כאלה שיהיו שם בשבילך ממקום חברי.
העזרה תהיה הדדית... מבלים יחד.
מייעצים אחד לשניה וכו׳

צלשלספק

New member
תלוי בחיבור. בזרימה.

לצערי נתקלתי בחברים נצלנים שנאלצתי להעיף מחיי הרבה יותר מבחורות, אם בדייטים או שלא בדייטים.

אני לא מחפש "ידידות", אבל אם צץ משהו אני לא דוחה את זה על הסף וזורם עם זה. יש מקרים שאני לא אהיה בהם, מניסיון עבר.
שזו דוגמא אחת.
אני לא אצא עם ידידה לפאב או מועדון ובטח כשאני לא בקשר ו"מחפש" כי יחשבו שאנחנו זוג ושנינו נשרף, אני לא אוכל להתחיל עם אחרות כי זה לא יהיה נעים, ואם מישהו יתחיל איתה אני אצטרך להתחיל עם מישהי אחרת כדי לא לשבת עם הבירה לבד. בקיצר זה לא.

מצד שני, אם היא מביאה איתה חברה שמתאימה לי ובאותו הראש, אז יש מצב שיהיה ממש נחמד בפאב

בקיצר,
תלוי בסיטואציה.
ידידה זה לא בדיוק "חבר" בעיני. במיוחד במקומות ציבוריים וכשאתה לא בקשר, על כמה וכמה. היכן שחבר יכול להיות ווינגמן, ידידה יכולה לשרוף לך את הערב...

נכון צל

גם אני נתקלתי בחברים וניפנפתי גם את אלו שרוצים רק מעטפות באירועים!
שמח להעצים להדריך לעזור ואם זאת לשמור מרחק לא להתקשקש ולא להתקרצץ סביבן לא בריא מה שנקרא:)

למעלה