יאללה יצאנו לאימון

isaacm

New member
מרגש ומיוחד

כן, כך אני רואה את התהליך שאת עוברת. ואני מודה לך על המתנה שאת נותנת לי, ללוות אותך במסע שלך. לדעתי את מתגלגלת עם האימון הזה בצורה יפה. כאן אני רוצה להעביר את שרביט האימון לידייך, וכך אני מזמין אותך. להשתמש באימון שהתחלת כבסיס. כל יום בסוף היום (או לפחות פעמיים בשבוע) לרשום כאן: 1. איך את מרגישה יחסית ליעד שלך. 2. מה הוא הדבר המשמעותי ביותר שאת יכולה לעשות כדי להתקדם לעבר המטרה שלך. 3. איך את מתכוונת ליישם את הדבר הזה. עכשיו אני יכול לעבור למצב של צופה. ואת - עבדי קשה בהצלחה איציק פשוט, תגיבי להודעה הזו כל פעם מחדש, עד שתרגישי שהישגת את מבוקשך, באמת.

אפשרית

New member
אימון על מבטים

אני מרגישה שאני יכולה לשדר זמינה או פנויה לקשר,כיון שהמבטים משדרים נכונות מצידי,והמבטים שחוזרים אלי הם בעצם האפשרויות שניתנות לי לבדוק אם אני רוצה או לא.(לרוב לא,צריך לבדוק אם אני לא בררנית מדי) הדבר המשמעותי יחד עם המבטים לחייך וליזום שיחה.מה שלרוב תקוע במבטים,חיוך,ואני אמנם יוצרת שיחה אך מהר מאוד מבטלת את הבן אדם לזוגיות(וחברים וידידים יש לי אין ספור אין לי צורך בזה עוד, אלא בן זוג) איך אני מתכוונת ליישם? שאלה טובה יש מבטים,חיוך שיחה, ואני אשאיר ראש פתוח להציע לשתות קפה, ולנסות להכיר יותר מהחמש שניות שאני נותנת לכל אחד לשווק את עצמו מולי. אוף זה מעצבן מעט אני רוצה שיזמינו אותי לקפה, ויחזרו אחריי לא שאני אעשה את זה איציק תן כיוון יופי כעת הבנתי איך לעבוד,פעם כאן ופעם בהודעה שם. יפה לי

isaacm

New member
הבנת נכון.

אמר לי פעם מישהו חכם, ואולי הייתה זו מישהי חכמה - לא זוכר. "גם חוסר תגובה הוא סוג של תגובה". ואני משליך לענייננו: גם חוסר עשייה הוא לעיתים סוג של עשייה. נסי לראות אם זה מדבר אלייך - ואם כן ספרי לי איך (וברור מאליו שתשלבי את זה בעבודה שלך
) שבוע טוב איציק

אפשרית

New member
ממממ

חוסר תגובה זו גם תגובה-לא רוצה. אם אין תגובה זה לא רוצה. ואני מתאמנת בכלל על המבטים,אמנם יש תגובה של גברים מסביב שמחזירים מבט וחיוך,אני כרגע משתעשעת במבטים עצמם,למרות שאם אראה מישהו שנראה לי זה יהיה יותר ממבט,אבל לא דוחקת את עצמי. לזה התכוונת? לגבי כשמביטים בי ואני לא רוצה אני מסיטה מבט,או שרירי הפנים שלי אינם מחוייכים,וזה משדר "לך ממני". אז זה חוסר תגובה? אוף גם אתה עם השאלות הקשות חחחחחחחחחחחחחחחח

אפשרית

New member
סאמקקקקקקקקקקק

אולי גם אני מחכה??? סליחה על הבוטות,אבל כאן אני כנראה נופלת שאני מחכה לצעד של גבר, למרות שאני מצוינת בצעדים שלי,אבל נמאס לי מזה רוצה להרגיש שרוצים אותי,חושקים בי,מחזרים אחריי טוב נו,מוכנה להקשיב לך

isaacm

New member
לא בטוח שהבנתי אותך נכון

את רוצה להרגיש שרוצים אותך חושקים בך, מחזרים אחרייך? ואת מוכנה להקשיב לי? למה שאין לי לומר? הרי את יודעת, לא? לעניות דעתי הגיע הזמן לתרגיל, כזה שמלמד אותך מיומנות של "להמתין". פעם ביום - מתי שמתאים לך - אני מזמין אותך לתרגל המתנה. בעצם, פעמיים. פעם לבד ופעם בחוץ. פעם לבד: פני לעצמך מחצית השעה. הכיני לך כוס תה, קפה או משהוא אחר שאת שותה. הניחי את כוס השתייה שהכנת (על השולחן) ושבי לידה. פני את עצמך ככל שתוכלי מכל דבר אחר. את מחכה לסימן מכוס השתייה. סימן שיזמין אותך לשתות. משקיבלת את הסימן שתי לך את כוס השתייה להנאתך. אם בתום מחצית השעה לא הגיע אלייך הסימן, זה בסדר, שיפכי את כוס השתייה והמשיכי את חייך. פעם בחוץ: פני לעצמך מחצית השעה. היכנסי לבית קפה (רצוי שיהיה שם לפחות גבר אחד) והזמיני לעצמך כוס שתיה (קפה או תה). הניחי את כוס השתייה שהכנת (על השולחן) ושבי לידה. פני את עצמך ככל שתוכלי מכל דבר אחר. את משחקת איתו (עם הגבר) בעיניים. את מחכה שהוא ייפנה אלייך, ואת שותה את כוס השתייה לאט לאט.. בתום מחצית השעה את עוזבת את בית הקפה. (אם הוא פנה אלייך או לא). בכל מקרה את לא פונה אליו. הרעיון הוא ללמוד שהקצב של כל אחד אינו מותאם בהכרח לקצב שלך - ואת נותנת מרווח. ספרי לי אם התרגיל מדבר אלייך בכלל (אל תעשי אותו אם הוא לא מדבר אלייך ממש). אם מדבר אלייך - איך הוא מדבר אלייך? שתפי במה שקורה - הסקרנות הרגה את החתול (אותי היא רק אוכלת) לילה טוב איציק

אפשרית

New member
עכשיו אתנחתא

אני רוצה לעצור כאן ולומר לך קודם כל תודה,תודה על הסבלנות,סובלנות,תודה לך על הדרך שאתה הולך איתי,היא ארוכה מסורבלת או קלילה אתה צועד איתי,ותודה לך על כך. בנוסף אני רוצה לשתף אותך במה שעובר עליי כל היום,אני פשוט על סף דמעות,מאוד מתוסכלת,ונרעשת כל כולי,אני מתעסקת כאן במיומנות שילדות בנות 10 עושות את זה יותר טוב ממני היום. אני מרגישה כמו ילדה קטנה חסרת ידע וזה ממש מתסכל אותי,אני מוקפת גברים נשים,מחפשים או כבר בזוגיות, ורק אני עדיין לא מסופקת,כן החיים שלי בסך הכל זורמים יפה,בית,רכב ילדים,לימודים קריירה מתקדמת,ובתוך זה רוצה לשלב זוגיות ואין לי מושג מה ואיך. אני רוצה שיחזרו אחריי אני רוצה שיחשקו בי.אני כחודש חושבת על הבחור שהחברה הכירה לי,והיום היא נתנה לי שוב את הטל שלו אחרי שמחקתי בפעם שעברה(כיון שדחה אותי בגלל שאני שמנה לדעתו)והיא אמרה לי הוא ביישן נסי.אחרי יום עבודה אחרי יום לימודים הלכתי למכון כושר וכל השעתיים חשבתי על זה,מה אני רוצה?להתקשר אליו,לומר לו שאני רוצה להיות בקשר,לומר לו מה?...אני מוכנה לנסות איתך,,,ראבק אני רוצה לשמוע את זה גם ממנו ,וואלה יש בך הרבה דברים שאני רוצה לנסות איתך למרות שאת שמנה לטעמי. ואז אמרתי לעצמי שששששששש את מרגישה דחויה אוקיי לכי על ההרגשה הזו הרי את מעולם כמעט לא מרגישה כלום הגיע הזמן להרגיש, וככה במכון כושר אני דומעת מעט ומרגישה בתוכי את הדחיה לא רוצים אותי,לא חושבים שיש בי יתרונות וכו'...אחרי כמה דק' של הבנה וקבלה של ההרגשה הזו, אמרתי כן ,הוא דחה לא נעים בכלל להרגיש כך,אבל אני לא דוחה את עצמי אני רוצה לנסות איתו אבל אני רוצה שגם הוא ירצה לנסות איתי,ואם זה לא קורה אז לא.אולי ארצה לשתף אותו במחשבה שלי שראיתי אפשרויות לפתח חברות כזו או אחרת וחבל לי שלא יצא לפועל אבל זהו.. אז כעת אתה בין הבודדים ששומעים ממני וידוי כזה ,או אולי זה מהרגעים הבודדים שאני מרגישה כך אבל בסדר נתקדם... אתה אומר לי הכיני לך כוס שתיה הביטי בה ונסי לקלוט מתי הכוס מזמינה אותך....ננסה. לגבי בית קפה אני פעמיים ישבתי שבוע שעבר בבית קפה לבד,אבל לא היה גבר בסביבה והאמת לא היתה לי מטרה להכיר אלאל לשבת זמן איכות עם עצמי. כעת אתה אומר לכי לבית קפה ושחקי עם גבר בעיניים(אם יהיה שם גבר זה יהיה מעולה,כנראה בעיר שלי גברים פוחדים להסתובב לבד חחחחחחחחחחחחח) אני מוכנה לנסות את התרגיל הזה שוב תודה על הדרך שלך איתי.

isaacm

New member
אוקיי, עשינו אתנחתא.

עכשיו חוזרים לעבודה (אם את רוצה
). מה עשית בזמן הזה? כמה תירגלת קשר עיין? מה קרה כל פעם? כמה תרגלת המתנה? מה קרה כל פעם? זמן האיכות שאת מבלה עם עצמך - זה דבר נפלא. אל תערבבי אותו עם העבודה. שימרי לך אותו נקי. אני מרגיש שהעבודה שאת עושה אתי מחזקת אותך ומעניין אותי לדעת אם גם את מרגישה כך. פשוט עשיית התרגילים על בסיס יומיומי משפרת את המימנות שלך ובעקבותיה את תחושת הביטחון שלך. בעקבות ההודעה שאני מגיב עליה פתחתי לך שירשור נוסף (ראיתי את התגובה שלך שם - אמשיך שם). שבוע טוב איציק

isaacm

New member
אימון מספר 4

אנחנו משוחחים על יצירת מתח חיובי. השירשור הזה מוקדש לעניין יצירת מתח חיובי, ולתובנות שלך. קחי לך זמן שבו תוכלי להתרגע, סדר גודל של 45 דקות. שימי לך שעון מעורר ל - 30 דקות. מצאי לך מקום לשבת בצורה נוחה - בעיניים עצומות. דאגי להיות לגמרי נינוחה. ברגיעה תיזכרי בפעמים בהם יצרת מתח (חיובי וגם שאינו חיובי). לא לתת לתחושה של לחץ להיווצר. תני לעצמך את מחצית השעה הזו ברוגע. כשהשעון מצלצל צאי למסע. את יורדת בשביל ביער ואת מגיעה לפלג מים. יושבת למרגלות עץ, נשענת עליו בגבך. נסי להיות ממש שם, זה אומר לשמוע את פיכפוך המים, להריח את שלוב הריחות של מים, טחב ועלווה, להרגיש כיצד הגזע דוקר בגבך - פשוט להיות שם לגמרי. את מרגישה מתח בינך לעץ. מה קורה? אנא שתפי איציק

אפשרית

New member
הנה באתי

כשאני שולטת על מיומנות של יצירת קשר עין אני מחזירה אליי מבטים,אני הולכת ברחוב ומסתכלת לאנשים בעיניים אך אחרת,ודאי רך יותר או מחוייך יותר, ואני רואה איך מביטים בי,אנשים שעוברים לצידי,אנשים ברכבים שחולפים על פניי. אני מרגישה מחוזרת על ידי מבטים,יפה,תוססת ומושכת. ואללה מעולה. לגבי יצירת מתח

isaacm

New member
וכדי להמשיך ולחזק את המיומנות הזו

מה ששיתפת מעורר התפעלות, יפה לך. נשמע לי שאת משתפת שהשגת את מבוקשך בנושא קשר עין. תרשי לי להזמין אותך לא להפסיק לעבוד על המיומנות הזו. להמשיך ו"לשחק" איתה כל הזמן ללא הפסקה. כרגע את נהנית מהתוצאות. תמשיכי ותישארי עם פה פעור. רמז: יש כאן נגיעה במיומנויות אחרות כשתתקדמי עוד. בהצלחה איציק

אפשרית

New member
לא קורה

לגבי האימון הזה,אני כבר שלוש פעמים ניסיתי לדמיין(לפני שינה,אולי לכן נרדמת) ורק אמש הצלחתי ממש להרגיש את המתזים של המים את האוירה,אותי נשענת על עץ וזהו לא יודעת מה מרגיש,מה מתח? מה שכן אני מנסה זה ליצור מצבים של פגישה אקראית כביכול=מצב מתח לפי הבנתי. אמנם אני מתכווננת לזה אך לא יצא לפועל,אבל הרעיון הוא להיות בסביבה של הבחור באופן ספונטני לפתח שיחה קלילה בלי שום ענין. ולראות איך אני עושה את זה (קרוב לודאי מצוין),השאלה למה זה לא יוצא לפועל פיזית למרות שאני מתכננת ?.... ובנוסף לזה יצירת מתח אני רואה את האינטרקציה ביני לבין העובדים,הבוס הנוכחי וההוא לשעבר וזו הרמוניה שזורמת,הדדית,צחוק,רגישות,רצינות,הכל יש בה . אז מה ההבדל בין זה לבין יצירת מתח מול בן זוג או מיועד? אולי הסבר מוחשי או הכוונה ממוקדת בבקשה

isaacm

New member
../images/Emo13.gif את הרי יודעת שזה לא יקרה

נכון? מה אני יכול להסביר לך? למקד? לכוון? חייכתי - בואי נמשיך. הרעיון הוא באמת שתשתפי בקשיים שאת מרגישה ונבחן ביחד אפשרויות, דרכים, כיצד להתמודד או אם בכלל להתמודד עם האתגרים הללו. צעד אחד אחורה. הזמן שאת עובדת כל יום מחולק לשניים. החלק הראשון מאוד משמעותי ומשליך על החלק השני. בחלק הראשון את זוכרת פעמים בהם יצרת מתח. (חיובי או שלא). החלק הזה חשוב מאוד והוא משליך על החלק השני. נקודות שאולי יכולות להשליך על הזיכרון: האם המתח מנע יצירת קשר? האם המתח הרגיש לך טוב? האם המתח זירז יצירת קשר? איך המתח השפיע על המשך הקשר? וכל דבר אחר שעולה בדעתך. ספרי לי אם הדברים מדברים אלייך, ואם כן, ספרי בהמשך איך הלך לך עם האימון. לילה טוב - ובהצלחה
איציק

אפשרית

New member
הוווווווווווווו

עכשיו בקריאה חוזרת מספר פעמים הבנתי מה אתה אומר, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אז יש לנו אותי עם כל מה שאני ויצירת מתח חיובי או שלילי תלויה בהחלט בגורם נוסף,יאללה וכל הזמן חשבתי שאני יחידה בעולם. טוב כעת הבנתי. אז ככה יש מתח שמנע יצירת קשר זה לרוב אי רצון שלי לשיתוף פעולה וחסימה תקשורתית אפילו, מתח שמרגיש לי טוב זה התנהלות שלי כשבא לי לעשות מה שבא לי,אז מדברת מתקרבת נוגעת ככה בכיף שלי,בלי קשר מה השני רוצה או לא, אך בהחלט מודעת לצד השני שמקבל ומאשר את זה.(גברים או נשים). מתח זירז יצירת קשר? אולי מתח מיני זירז את הסקס,או מתח שכלי שידרג את הקשר. מתח שהשפיע על המשך הקשר? מתח שמונע או יוצר קשר לרוב זו החלטה שלי,אם אני רוצה מתקרבת זורמת ככה בכיף,בלי חשבון לאן ואם בכלל יווצר משהו,כי ככה בא לי באותו רגע, מתח או קשר שאני חושבת מה רצוי כדאי וכו',זה מהוסס ומגומגם מבחינת התנהלות שלי מה קודם ומה אחכ' וזה לרוב נכשל.אלא אם כן אני מתעלה על עצמי וחושבת שוב.(לא תמיד). באופן גורף מי שמנסה ליצור איתי כל מתח חיובי או שלילי נתקל במשהו מאוד איתן,לא מובך,לא נתקל,לא מסמיק,לא קופץ עם שקט או עם צעקות,משהו יציב מדי בשביל שמישהו ירצה קשר אוי ויי אמא'לה אני העץ אמא'לה זהו ,זה הענין אני יותר מדי יציבה,בשביל עולם מלא בתהיות,רגשות,רגישויות,כעסים,עלבונות,שמחות,וכו' ואני זורמת עם הדברים רק ורק אם אני החלטתי שכך בא לי. איציק מה עושים?

isaacm

New member
זה הזמן קצת לחפור

איך את עם עניין החפירות? לפעמים דברים זורמים יותר מהר ולפעמים נדרשת חפירה (ויש פעמים שנדרשות מספר חפירות). מה דעתך? נחפור כאן? קצת? אני מעוניין להבין קצת יותר לעומק כיצד את רואה מתח. תני לי מספר דוגמאות למצב בו את חשה מתח. בכל אחת מהדוגמאות, ספרי לי אם את יצרת את המתח - או צד אחר. בכל אחת מהדוגמאות, ספרי לי האם חשת בנוח עם המתח. בכל אחת מהדוגמאות, ספרי לי האם הסיטואציה התפתחה טוב יותר או טוב פחות כתוצאה מהמתח. תשתדלי לתת דוגמאות מכל מני תחומים בחיים (4 - 5 דוגמאות, לפחות משני תחומים שונים בחיים). ממתין בסבלנות
איציק

אפשרית

New member
שוב מתר

אין לי בעיה עם חפירה,אתה תצטרך להדריך שאחפור נכון ואבין את מה שעולה. מתח זה כל סוג של קירבה פיזית,רגשית,טלפונית לא חשוב מה,אבל קשר בין שני אנשים שיוצרים חוט,חוט שיוצא מאחד לשני וחוזר חלילה,ישר,שבור,מסולסל כו'. מתח = קשר תקשורת דיאלוג ועוד כעת אם יצרתי מתח-למשל שיחה עם חברה ללימודים מאוד אישי מאוד פתוח אולי פולשני מעט,וזה מתקדם יפה כי אני מבינה מתי לקחת צעד אחורה ולתת לה להתקרב או לא,זה מתפתח יפה כל הזמן. לפעמים עם גברים זה לא מתפתח יפה,כי כנראה מרגישים מאויימים מהישירות כנות או השחצנות שנשמעת ממני,ואני מוגדרת אישה מעניינת,חכמה,נעימה,וכו',הגדרות כאלה שלא נוגעים בי,הגדרות של משהו רוחני,אלוהי,אבל לא הגדרה של "בא לי ללכת איתה לים"..או משהו כזה. האם חשתי בנוח? אני חשה בנוח ברוב המצבים,כשאני יוצרת קשר או אחר או אחרת פונים אליי,המצב שאני חוסמת כי לא בא לי,לא בא לי הרגע,האדם,אין לי הגדרה מסוימת הוא אמר או היא עשתה משהו וזה איקס,ממש לא, פשוט הרגשה שאני לא זורמת וזה קצר בעצם. לעיתים נדירות ביותר קורה לי קצר עם אנשים שאני יזמתי את הקשר=מתח,אבל גם זה קורה אחרי שפתחו את הפה ואמרו משהו שלא נקלט אצלי,ושוב לעיתים נדירות. בעבודה המתח שאני יוצרת חיובי ביותר,אנשים קיבלו אותי בכבוד,בשמירת מרחק מתוך "היא מכובדת מדי". עד שאני שברתי את המוסכמות ואת הקרח,והתחלתי להצטרף לישיבות הקבינט של ימי שישי 10 גברים ואישה אחת, אוכל,בדיחות רציניות ושטויות,והמתח שנוצר היה מעולה,לי ולצד השני ,וזה ממשיך עד היום, אותם אנשים יודעים שיכולים לדבר,לצחוק,לבכות לידי ואיתי ללא עכבות, (אני יותר מסויגת פחות מדברת על הרגשות או התחושות שלי). לגבי מוסדות שאני בקשר איתם,אני זורמת במתח חיובי. לגבי גברים מתח מיני צף מהר מאוד על פני השטח כי הם מעלים כי אני מעלה, לא שמתי לב לזה,זה עולה על פני השטח,אולי בגלל העיניים הישירות שלי,אולי בגלל הבדיחות המאוד לא מדודות שלי,אולי בגלל שאני פשוט זורמת ולא מרגישה מאויימת בנושא.לא יודעת, אבל מה שברור מתח מיני לחוד ומעשים לחוד,זא ברור שיש כימיה משיכה אש,אבל לרוץ תיכף לקחת חדר ברור מאליו שלא קורה איתי, יש משהו באדם שאני משדרת ממני שלא קל איתו,שצריך לדבר על זה,לשכנע,כו' במקרים שאני מחליטה מראש שאני מרוצה מהמתח המיני,או המתח השכלי או הרגעי אני פשוט עושה מה שבא לי,מדברת,שותקת,צוחקת,מציעה ,בלי עניינים של מה יגידו וזה זורם בדרך למקומות רגעיים (כנראה שבדיוק לרגעיות אני מתכוונת כשאני זורמת ). אבל יש לי תחושה שאני לא מעבירה נכון את המתח=מסר שלי ממני והחוצה, או שכן?... בכל מקרה לדעתי המסכמת את הנאמר לעיל לפחות לרגע זה אני יוצרת קו פתוח ממני אל,וממנו-ממנה אליי,אבל מהר מאוד ואפילו יותר מדי מהר אני מחליטה מה אורך הקו ולאן הוא מוביל,כיון שעם כל האמפטיה,החינניות וכו' שבי, אני לא סופרת אנשים.אני אוהבת אנשים,אוהבת את המגע השכלי,רגשי,פיזי,אבל אני מביטה מלמעלה,לא נוגעים בי באמת,אני משתפת על חיי על עצמי אבל זה משהו שאתה לא יכול להתחבר אליו ולהרגיש חלק ממני, מה שבדרך קורה מהר מאוד להיפך,אני הופכת להיות חלק מהלב והמוח של האנשים,והם מרגישים שאליי ללב לא נכנסו. זה קורה גם לגבר וגם לאישה, יש אנשים בודדים מאודדדדדדדדדדדדדד שיכולים להגיד שהם חושבים שהכנסתי אותם ללב שלי. מה שהפוך יש רבבות שאני אצלם,ואולי כאן התסכול של האנשים ,ואז תוצאה של חסימה או רעשים בתקשורת=מתח. אבל עכשיו כשאני מודעת לזה,שמתי לב שהתחלתי להתיחס לאנשים,לאנשים כאנשים ולא חלק מנוף קיים, תגיד שאני בדרך הנכונה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני כאן בינתיים (יש לי פרוייקט להגיש)

למעלה