יאללה יצאנו לאימון

isaacm

New member
צעד אחורה, שניים קדימה

מה דעתך? נבהלת? ראיתי ה את עניין הזוגיות. פתאום תפסתי שאנחנו עובדים על החיזור ולא על הזוגיות. עברתי על תחילת השירשור לראות מה באמת רצית ואני רואה שאת רוצה זוגיות. החיזור הוא שלב בדרך לזוגיות. ראיתי לא טוב? - אם ראיתי לא טוב, תקני אותי. אז בזמן שאמחנו עובדים על שלב החיזור (שתי מיומנויות בשלב זה), אני מזמין אותך להמשיך ולפתח את עניין הזוגיות (שיהיה לך בשביל מה להיות מחוזרת). מה דעתך על זה? יותר מדי מסלולים במקביל? מדליק? נפלא? מבלבל? מה זה עושה לך? שבוע טוב איציק

isaacm

New member
הבטחתי - והנה אני מקיים

אני יוצא לחופש ואשוב ב - 04/04/2008. בזמן הזה אזמין אותך (אם תרצי) להמשיך את העבודה שהתחלנו ולקדם אותה הלאה. אזמין אותך ליצור קשרים חדשים (לא של זוגיות ולא מיניים) עם שלושה גברים. קשרים חזקים (עד כמה שאפשר לחזק קשר בשבועיים). המטרה של ההזמנה הזו היא שתלמדי לעצמך איך זה ליצור קשר ללא מרכיב של משיכה מינית בתוכו. זה חשוב מאד, לדעתי, ונראה לי שגם את מסכימה עם זה. בהצלחה, אשמח לקרא את שתבחרי לשתף, כשאשוב איציק

אפשרית

New member
נסיעה טובה,אתה חוזר ביום הולדת של בני הבכור

אני ממשיכה לעבוד,גם אם אני לא כאן, סיימתי לימודים,תעודה,מסיבות,וגם קשר שנבנה בדיוק כמו שאתה מצייר. חחחחחחחחחחחח אספר לך בהמשך מה קורה יאללה סע, תהנה.תודה.

למעלה