גילוף
טוב רוצים,זה רצון שלו שלה שניהם,אבל בלי לרצות להכיר לנסות להכיר לא יתכן כלום. גבר ואישה, לדעתי גבר מחזרת אחרת מאישה,אולי לא, אני כאישה מחזרת באופן ישיר גלוי,רואה מביטה,בוחנת רוצה,ניגשת סמול טוק קצר ביותר,בירור אם הוא פנוי ,השאלה אם הוא פנוי היא ישירה ואומרת בעצם לאן מכאן?לדעתי. בנוסף אין לי בעיה להתקשר בלי לבדוק מי קודם וכמה קודם,כמו גם להציע יציאה, אצל גבר יותר טלפונים,הזמנה ליציאה בעצם זה אותו דבר....כן??? ואללה יותר מבולבלת טוב נמשיך כן כשאחד מחזר הוא יוצר ענין אצל הצד השני לפגישה נוספת או לא. שלב ראשון,רצון לפחות של צד אחד. אחכ בדיקה עם הצד השני,או בלי בדיקה הזמנה,טל',שיחה ואז תוך כדי זו בדיקה בעצם. חיזור מסתיים? למה, מתי, ומה פיצוץ בזה. תקשיב לי אם לא תכתוב לי ישיר אני לא בטוחה שאני מבינה בעקיפין. חיזור זה ליצור ענין אצל הצד השני, חיזור זה הריקוד של לצד שלי לצד שלך, אז מתי זה נגמר בכלל? ואם יגמר אולי זו השיגרה של הנישואין השוחקים? לא יודעת.אבל בכל מצב צריכים למצוא חן בעיני. חוקי ולא חוקי זה מוניפולציות יש לי בית יש לי יאכטה,אני ואני וכלום בלון נפוח. יש לי קשר עם הילדים עם הגרושה וכו', הוא מסוכסך בבתי משפט. יש לי עבודה מצוינת הכנסה טובה והיא רוצה תומך בסופו של דבר לא יודעת כל מיני דברים שהם לא הבן אדם,לא האופי לא המציאות. למרות שעל אופי אני לוקחת באיטיות כי לא נחשפים בקלות,לא גלויים מדי,לא נפתחים מהר, וזה לוקח זמן. אבל לדעתי כשיש יותר מילים ממעשים,אני לא יכולה להשאר במקום הזה. קוים אדומים זה להציג משהו שלא קיים.זה שקר שלא רק שלא תורם אלא אם ידיעתו מראש היתה מונעת מצד אחד להיות בקשר הזה ,אז זה קו אדום מבחינתי שבן אדם בעצם שורף את הגשר. לא את כל הצדדים שלי אני מספרת תיכף,ואין לי ענין לשתף בכל מאורעות חיי, אך דברים שיכולים להוות מקום לחשיבה נוספת אני כן אומרת תיכף. (למשל שאני שומרת שבת, או שאין לי רכב,או שהדירה בשכירות,או שאני מאוד עסוקה בלוז' וחלילה זה לא משחק של תחפש אותי). חוקי אצלי זה מה שמרגיש לי,ואולי זה שיפוטי מדי.כי מה שמרגיש לא בטוח שזו עובדה(לוקחת אחריות עלי). איך אחזר אחרי גבר? זהו שלא.כי כל הזמן אני מחזרת ולא רוצה יותר. אבל כשחיזרתי זה היה לגשת לדבר על כל מיני לשאול אם פנוי,לבקש טל',ואחכ להתקשר להזמין וכו'. אם גבר מחזר אחריי אז הוא מתקשר,מזמין לצאת,מחמיא לא יודעת נו אה עוד דבר,אם גבר מחזר אחריי למשל כמה פעמים טל' ביום לשאול מה שלומך,אני חוטפת קריזה ....מה הוא מציק לי... בהודעה נוספת סיפרתי על מה שעובר עליי בימים האלה=מציאות אני רוצה מישהו הוא לא רוצה מישהו מחזר אחריי בטל,אמש גם נפגשנו ואני כמובן לא רוצה הוא נמוך הוא שמן הוא כך כך...אבל השארתי ראש פתוח לפגישה נוספת. וואלה מסוכסכת עם עצמי