יאללה יצאנו לאימון

אפשרית

New member
אמא'לה

אתה אומר ראיתי מישהו מוצא חן בעיניי,ויאללה לכי הביתה, עשיתי את זה מספר פעמים והצטערתי שאולי אני שפן שלא ניגשתי ואמרתי מה שעל לבי. היו פעמים שאמרתי ולא יצא מזה כלום,לעומת זמן שאמרתי ויצא. אני מדגישה שאין לי הרבה חויות שאני "התחלתי". אך ככלל החויה שאני רואה אני רוצה- כאילו אני לא נראית לא קיימת,וזה מתסכל,אז אם יוצא מצב שהיתה היכרות שיחה בלינד דייט (לא חשוב מה). אז אני "מלבה" כביכול את התכנים כדי שיתפתח לקשר. ממה שאתה אומר או שאני מבינה ממך כרגע אתה אומר לי ראית מצא חן בעינייך יופי, לכי הביתה לחודש,נראה מה יקרה? זה מה שאתה אומר?

isaacm

New member
לא, כך לא יקרה כלום.

אני שואל איך ייראו הדברים אם פשוט תבואי למועדון ותיהני ממה שאת עושה שם? אם באולינג או חדר כושר זה לא משנה, פשוט את עושה את מה שאת עושה. מה יקרה אם במשך הזמן הזה ייצא לך לנהל איתם (זוכרת - הם שלושה) שיחה אקראית מדי פעם? ועל זה אני מדבר כשאני מזמין אותך לבחון תקופה של לחודש. כלומר, אפילו עד לרמה של פשוט ליצור קשר ללא מטרה בכלל. לחוות קשר עם אדם סתם כך. לחוות קשר "פרווה"
מה דעתך? איציק

אפשרית

New member
לא הבנת פרווה

אני שואלת פנוי, כדי לא לנסות עם נשוי וכדו'. אבל אוקיי הבנתי מה אתה אומר, אני מנהלת המון שיחות,המון קשרים המון חברים,וחאלס נמאס לי מזה, אני רוצה קשר זוגי. אני תקשורתית חביבה וכו'\אבל ראבק,רוצה אחד לזוגיות האחרים יכולים להשאר מה שהם רוצים.חחחחחחחחחחחח

אפשרית

New member
בסדר לא לצעוק..

אבחר את זה שיהיה לי קל לשוחח גם עם השתיקות,זה שאצחק איתו בקולי קולות,זה שאדמיין את הנגיעות שלו רכות ונעימות,זה שהזמן איתו יעבור בלי שארגיש, תחומי הענין השיחה יהיו מגוונים.זה שיבדוק איתי טיול הצגה או סרט בזמן הפנוי בקרוב.זה שידבר על ילדיו ועל הקשר איתם,זה שידבר על גרושתו בלי זעזועים מיותרים, זה שישאל אותי עליי על חיי ויתעניין בהם.

אפשרית

New member
אתה מחזיר אותי אחורה, כבר למדתי לחיות איתו

לא לא אכפת לי, כל עוד הוא מענין,מתעניין בי,ואני בו,שאר הדברים יכולים להתמזג,יש לי קוים אדומים אך בשלב זה זה מעט מוקדם. יקה בהתנהגויות? נו שויין,הרי לא הולכת ללמד אותו אב כמו שאני לא רוצה שילמד אותי קרוא וכתוב.כל אחד והדפוסים שלו.יש הבנה קבלה הכלה זה את זו זה מה שחשוב. וזה שהוא מסדר חיילים בארון אתה חושב שזה לא חולני בעיניי, נו מה'כפת,הרי לא אני טורחת על הסידור הזה כל עוד לא דורשים ממני להיות כך.חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

isaacm

New member
בודאי שאני מחזיר אותך אחורה

הרי את מתארת את עצמך כמי שלא יודעת לחיות בשיתוף ואני מניח שאת רוצה את זה. את מתארת את עצמך כמי שלא מכירה חיזור ואני מניח שאת רוצה להכיר את זה. כמה אני רחוק ממה שאת רוצה? איציק

אפשרית

New member
בסדר

מה כעת? אני לא יודעת זוגיות,לא יודעת חיזור, מה מהדברים ששאלת ועניתי מקרבים אותנו לדעת יותר או ללמוד יותר (אחכה מס' דקות ואפרוש,כיון שסיימתי את השיעורים להיום)תודה על המאמץ ואנו נמשיך.

isaacm

New member
זה הזמן לתת לעצמך את האפשרות להכיר

את אותם דברים שאינך מכירה. כמו שלא ניתן להשלים הריון בפחות ממשך ההריון, ישנם תהליכים שהם פשוט תהליכים. ולאלה החלק החשוב ביותר הוא הקצב. ועכשיו - הרי לך הזמנה למחר. קראי שוב את השירשור הזה, את כולו, בסבלנות. קראי אותו שוב, פעם נוספת. אל תעשי את זה עכשיו, לכי לישון. מחר, אחרי שתקראי את השירשור, פעמיים, שתפי אותנו - אם תרצי בתובנות שעולות בך. לילה טוב איציק

אפשרית

New member
טוב הגעתי

אז ככה קראתי כל מה שכתוב ,כתוב הרבה אני רוצה ,אני וכו', וזה מתיחס לעובדה שאתה שואל אותי ואני עונה, ראיתי גם אנו יושבים מקשקשים וכו, אז יש אותי ויש אנחנו, לא מציירת מצב אוטופי של פנטזיה רואה אי אילו תכונות פחות אהובות עליי כמו שודאי יהיה לו מה לומר עליי. אני אומרת אני עושה אני נגשת, אולי זו הטעות? אם יש משהו שאתה רואה ואני לא רואה ולא מבינה, זה הזמן להתחיל להאיר את הנקודות, עשה זאת ישיר לא בעקיפין אני ילדה גדולה ורוצה ללמוד.

isaacm

New member
../images/Emo13.gif

אני מחייך, אבל ממקום של הזדהות, יותר משר כל דבר אחר. ולפני שאמשיך מילה אחת. בספרים שלי את לא ילדה גדולה - את אישה מדהימה, ואני מאד מעריך את הסבלנות שלך להתקדם בקצב האפשרי, ועם סבלנות והתמדה. הרי לך קוּדוס בעניין הנ"ל. אני רוצה לשתף אותך במה שאני חושב לגבי השיחה שלנו - בלי לקרא אותה שוב, ואני מקווה שזה ידבר אלייך. עד עכשיו, כששוחנו, הרגשתי את הרצון שלך להתקרב אל הפיתרון עוד ועוד. ומה שעשינו היה באמת להתקרב אל הפיתרון ביחד עוד ועוד. התקרבנו אל המחוזות בהם את מעוניינת לראות שינוי עד שהגענו אל המחוז הראשון. מחוז החיזור. ופתאום אנחנו כבר לא מתקדמים (כי אני עצרתי) ואת, שרוצה להמשיך, חושבת שאם אומר לך משהו - המכשול יוסר ונוכל להמשיך. (כך נראה לי - ואם אני טועה אז תסלחי לי - נכון?) הרעיון הוא שאנחנו ממשיכים לכיוון הפיתרון - רק שעכשיו את מתחילה להסתובב במחוזות שאינם כל כך מוכרים לך. אז עכשיו זה המקום להתחיל להבין את עניין החיזור. אמרת שהחיזור זה משהו שלא קיים בתרבות המקורית שלך ואת לא מכירה בכלל איך זה עובד. בואי נבין ביחד מהו חיזור בשבילך (כי הגענו אליו - וכאן מתחיל קטע משמעותי של עבודה וחפירה) נקודת המוצא לחיזור היא: השלב הראשון בחיזור הוא: השלבים הבאים בחיזור הם: החיזור מסתיים כש: בכלל, תהליך החיזור משמעותו: ------------------------ נכון שעכשיו זה יותר קשה? נכון שעכשיו מתחיל להיות יותר עבודה? נכון שעכשיו יותר ? איציק

אפשרית

New member
יפה לך

אז מה זה חיזור אני רוצה הוא רוצה,זו נקודת מוצא,ששנינו מעוניינים להכיר,לדבר,לבלות יחד ,רוצים לדעת יותר זה על זו. שלב ראשון להסתכל,לבחון לרצות להתקרב לשיחה,להתחיל לדבר לא חשוב על מה,לשוחח חיזור מסתיים? למה? ואם אנו יחד שלושה חודשים,לא צריך לרצות להיות זה עם זו עוד? או אולי משחק החיזור המסתורין של הערך של הצד השני ,והלא מוכר הזה ממשיך עד שעולים על פני השטח הצדדים של כל אחד,ואז מה? לא יודעת לא יודעת להתחיל ולהיות בחיזור אתה רוצה שאדע איך זה מסתיים אם בכלל? חיזור משמעותו הוווו כאן מתחילה הבעיה חיזור זה צעד קדימה שניים אחורה לכיוון הבן זוג,זא' לרצות להכיר,לחשוב אם זה מה שאני רוצה, שוב להתקרב שוב לחשוב דרך אגב כל מה שאני אומרת זה מה שנראה לי במוח, אין לי מושג ובטח לא נסיון בשטח. חיזור להתחנן,למצוא חן,לעשות רושם = מוניפולציות שלא יודעת לעשות, או לא יודעת להפריד בין החוקי ללא חוקי. נו זהו הגענו לנקודה שאני לא יודעת מהי

isaacm

New member
עכשיו לאט לאט, כמו גילוף סופי של פסל

חשבתי ש"אני רוצה הוא רוצה" היא אחת התוצאות האפשריות של חיזור (גם רצח הוא תוצאה אפשרית
). לא נראה לך? כלומר, לי העניין לא כל כך ברור גם כן - אז ספרי לי מה שאת חושבת. אולי חיזור גם משתנה כשזה גבר שמחזר אחרי אישה ולחילופין אישה שמחזרת אחרי גבר. יכול להיות שזה לא בדיוק אותו דבר בכל מקרה? מה דעתך? אולי כשצד אחד מחזר אחרי הצד השני - המטרה היא ליצור עניין בצד השני, לא כך? השלב הראשון הזה שתיארת, נראה לי שהכנסת למשפט אחד מספר שלבים. תרצי לעזור לי כאן קצת יותר? מי השלב הראשון? מי השלבים הבאים? חיזור לא מסתיים? זה פיצוץ של משפט מבחורה שלא יודעת כלום על חיזור
עד כאן זו שיחה, והתייחסתי למה שכתבת, אשמח לקרא את מה שיהיה לך לכתוב בתגובה. ועכשיו למשפט המפתח שכתבת. "לא יודעת להפריד בין החוקי ללא חוקי." לדעתי כאן זרקת כאילו בדרך אגב משהו מהותי מאד. כאן אני רוצה להפנות אלייך הזמנה, או בעצם מספר הזמנות. הרי לך: 1. אשמח לקרא את התגובות שלך להארות שלי בתחילת ההודעה הזו. 2. משפט המפתח שכתבת באמת מאד חשוב. א. מה לדעתך הם קווים אדומים שלא משנה מה יקרה - לא חוצים אותם? ב. איך תבחני משהו כדי לדעת אם הוא "חוקי" או "לא חוקי" מה הקריטריונים שלך? 3. אילו החלטת שזו הדרך, איך היית מחזרת אחרי גבר שמצא חן בעינייך? 4. כשאת בקשר עם גבר, האם את יודעת לזהות כשהוא מחזר אחרייך? איך? מעכשיו - אם עולה בדעתך לנסות לעשות משהו, כנגזרת מהשיחה שלנו, גם אם את לא בטוחה שאת יודעת כיצד לעשות את זה, שתפי אותנו. ננסה ביחד לפתוח ערוצים מעשיים במקביל לנסיון לפתח את ההבנה. איציק

אפשרית

New member
גילוף

טוב רוצים,זה רצון שלו שלה שניהם,אבל בלי לרצות להכיר לנסות להכיר לא יתכן כלום. גבר ואישה, לדעתי גבר מחזרת אחרת מאישה,אולי לא, אני כאישה מחזרת באופן ישיר גלוי,רואה מביטה,בוחנת רוצה,ניגשת סמול טוק קצר ביותר,בירור אם הוא פנוי ,השאלה אם הוא פנוי היא ישירה ואומרת בעצם לאן מכאן?לדעתי. בנוסף אין לי בעיה להתקשר בלי לבדוק מי קודם וכמה קודם,כמו גם להציע יציאה, אצל גבר יותר טלפונים,הזמנה ליציאה בעצם זה אותו דבר....כן??? ואללה יותר מבולבלת טוב נמשיך כן כשאחד מחזר הוא יוצר ענין אצל הצד השני לפגישה נוספת או לא. שלב ראשון,רצון לפחות של צד אחד. אחכ בדיקה עם הצד השני,או בלי בדיקה הזמנה,טל',שיחה ואז תוך כדי זו בדיקה בעצם. חיזור מסתיים? למה, מתי, ומה פיצוץ בזה. תקשיב לי אם לא תכתוב לי ישיר אני לא בטוחה שאני מבינה בעקיפין. חיזור זה ליצור ענין אצל הצד השני, חיזור זה הריקוד של לצד שלי לצד שלך, אז מתי זה נגמר בכלל? ואם יגמר אולי זו השיגרה של הנישואין השוחקים? לא יודעת.אבל בכל מצב צריכים למצוא חן בעיני. חוקי ולא חוקי זה מוניפולציות יש לי בית יש לי יאכטה,אני ואני וכלום בלון נפוח. יש לי קשר עם הילדים עם הגרושה וכו', הוא מסוכסך בבתי משפט. יש לי עבודה מצוינת הכנסה טובה והיא רוצה תומך בסופו של דבר לא יודעת כל מיני דברים שהם לא הבן אדם,לא האופי לא המציאות. למרות שעל אופי אני לוקחת באיטיות כי לא נחשפים בקלות,לא גלויים מדי,לא נפתחים מהר, וזה לוקח זמן. אבל לדעתי כשיש יותר מילים ממעשים,אני לא יכולה להשאר במקום הזה. קוים אדומים זה להציג משהו שלא קיים.זה שקר שלא רק שלא תורם אלא אם ידיעתו מראש היתה מונעת מצד אחד להיות בקשר הזה ,אז זה קו אדום מבחינתי שבן אדם בעצם שורף את הגשר. לא את כל הצדדים שלי אני מספרת תיכף,ואין לי ענין לשתף בכל מאורעות חיי, אך דברים שיכולים להוות מקום לחשיבה נוספת אני כן אומרת תיכף. (למשל שאני שומרת שבת, או שאין לי רכב,או שהדירה בשכירות,או שאני מאוד עסוקה בלוז' וחלילה זה לא משחק של תחפש אותי). חוקי אצלי זה מה שמרגיש לי,ואולי זה שיפוטי מדי.כי מה שמרגיש לא בטוח שזו עובדה(לוקחת אחריות עלי). איך אחזר אחרי גבר? זהו שלא.כי כל הזמן אני מחזרת ולא רוצה יותר. אבל כשחיזרתי זה היה לגשת לדבר על כל מיני לשאול אם פנוי,לבקש טל',ואחכ להתקשר להזמין וכו'. אם גבר מחזר אחריי אז הוא מתקשר,מזמין לצאת,מחמיא לא יודעת נו אה עוד דבר,אם גבר מחזר אחריי למשל כמה פעמים טל' ביום לשאול מה שלומך,אני חוטפת קריזה ....מה הוא מציק לי... בהודעה נוספת סיפרתי על מה שעובר עליי בימים האלה=מציאות אני רוצה מישהו הוא לא רוצה מישהו מחזר אחריי בטל,אמש גם נפגשנו ואני כמובן לא רוצה הוא נמוך הוא שמן הוא כך כך...אבל השארתי ראש פתוח לפגישה נוספת. וואלה מסוכסכת עם עצמי

אפשרית

New member
כן ועוד משהו

נכון לחודש האחרון,הכרתי דרך הרשת שני בחורים רק טלפונית,כי טרם מצאתי זמן להפגש עימם,הם מתקשרים ואני מאוד עסוקה,עד שאמרתי לעצמי הלו את מתחילה לנפנף,אז כתבתי בלוז פגישה עם אחד מהם וקבעתי איתו אך לא הסתדר בגללו, אחכ' שוב שוחחנו ולי זה כבר לא נראה שקבעתי ולא הלך,אבל זה כן מטריד אותי שאני דוחה את אלה שאמנם לא נפגשנו ועל פניו אין סיבה לדחות אותם או הם אותי,אך המריחת זמן הזו.... בנוסף לזה חברה שלי הכירה לי מישהו בליינד דייט,היה נחמד וכו', לא חשבתי מה ואיך, אבל כיון שאני רוצה לנסות אז מבחינתי כבר למחרת צריך להיות טל' וקביעת פגישה נוספת, ההתרשמות הכללית דרך החברה גם מצידי וגם מצדו שזה אפשרי. אז ראבק למי הוא מחכה ? (אני לא מנסה ליצור קשר כדי לזוז מהמקום של "רודפת".) לא מוכנה לחכות שעבר רק שבוע ואין פגישה נוספת, ולא קובעת עם אלו שמאוד רוצים ומתקשרים כל השבוע וטרם פגשתי אותם מוזרה הגברת הזו,אהה?

tipuly

New member
קבלו הוקרה גדולה

רוצה להוקיר אותך ואת BRIDGS על העבודה המאומצת הנכונות להסתכל פנימה באומץ כל מה שאת כותבת טבול בחוכמה ובעסיסיות של חיים ממש תענוג שאתם משתפים בזה אפרת

isaacm

New member
תגובה לגילוף - המשך העבודה כאן

מה שאני מזהה, ולפי מה שאת כותבת את תסכימי אתי, שמה שיש כאן זה המון אי בהירות לגבי העניין הזה שנקרא חיזור. לפני שאמשיך, חשוב לי להתייחס להערה שכתבת בהודעה ואני אסביר. כתבת לי כך: "תקשיב לי אם לא תכתוב לי ישיר אני לא בטוחה שאני מבינה בעקיפין." יש משהו שאסביר עכשיו ואני מקווה שזה יהיה מקובל עלייך. העבודה שאנחנו עושים כאן היא במתכונת אימון אישי. אני משחק תפקיד של מאמן, ואת משחקת תפקיד של השחקנית. השלב הראשון בכל אימון הוא איתור הנושא בו השחקנית (שזו את) תתאמן. זה לא מספיק להגיד אני רוצה להתאמן על xxxx. צריך להבין בבירור את מושא האימון. השיחה שאנחנו מקיימים תביא אותנו להבנה הזו - וזה דורש לעשות את העבודה. השלב הבא הוא להבין איפה השחקנית נמצאת היום מבחינת מושא האימון, מהי נקודת המוצא שלה. אחר כך נבין איפה את רוצה להיות, ונגדיר היטב את הפער בין המקום בו את נמצאת למקום בו את רוצה להיות. נבנה אסטרטגיה להביא אותך מכאן לשם, וממנה נגזור תכנית פעולה. בשלב הבא נבחן את הסביבה שלך וננסה לגלות כיצד אפשר להתאים אותה כך שתתמוך בתכנית הפעולה. לומר את האמת - כמה כבר אפשר להגדיר? את העבודה את תצטרכי לעשות (כי זה לא יעזור לך אם אני אחזר אחרי מיכל). בכל מקרה, כל התהליך הזה יהיה שלך ובאוטנטיות. אני מעריץ אותך אם את עדיין קוראת.
ובחזרה לעבודה שלנו. אני אשתף אותך במה שאני קורא, כל מה שאני כותב הוא בערבון מוגבל ומשקף רק את התפיסה שלי ולא יותר. תקני אותי בכל פרט בו אני טועה. כיום יותר מטרידים אותך הסיכונים שיש ביצירת קשר מאשר יצירת הקשר עצמה. אני חושב שזה קשור למה שאני מכנה ליקוי במודל התקשורת. עזבי - זה לא ביטוי מפוצץ. זו סתם עוד דרך לומר על תקשורת בינך לאדם אחר שאת מרגישה צורך להיות בשליטה כל הזמן. אם יש נתק - זה דבר שיכול להתפרש כחוסר שליטה - כי אז לא ניתן להשפיע על השיקולים של האדם השני. מה דעתך? איך זה נראה לך? קרוב בכלל למציאות? מדבר אלייך? נשמע כאילו אני מדבר על סין? שתפי אותנו. והנה אפשרות נוספת ל"תיחקור". את זוכרת את הבחור ההוא שכמעט יצאת החוצה לראות מיהו? זוכרת את השם שלו? תני לו שם. תנסי להיזכר איך הוא חיזר אחרייך? מה הוא עשה? כמה הוא עשה? מתי הוא עשה? מה כל שה עשה לך? בכלל איך הגעת ממצב שאת בו היום למצב של עוד שלוש שנים? איך היה התהליך? המטרה, אני מזכיר לך, היא המממממממממ זוכרת מהי המטרה? תזכירי לנו איציק

אפשרית

New member
נתחיל

אם לא יהיה ראשון ראשון...דפדף כן יש בי צורך לשליטה לדעת כל הזמן מה קורה,להבין,ולפקח,כי כל מה ש"אני" עושה זה הכי טוב, אם אני מחזרת אני רוצה אני מסמנת וכו' אני שולטת ואני עושה מה שנראה לי על הצד הטוב ביותר. אם זה תלוי בשני ,כן יתקשר לא יתקשר כן יזמין לא יזמין ואווווו מה אני רוצה ועל מה רוצה להתאמן, על תקשורת וזרימה עם בן זוג כדי להגיע לזוגיות. זה אומר ללמוד את מהלך החיזור שהוא בעצם הלופ של אי ודאות חוסר ידע חוסר שליטה ודברים שתלויים לא רק בי. כשהלימוד וההבנה כמו גם הישום של התהליך הזה יביא אחכ' לחיים בזוגיות. איפה אני נמצאת היום כתבתי כבר מספר פעמים-אני מחוזרת על ידי מישהו שאני לא רוצה="מנפנפת" למרות שהתחייבתי ביני לביני לתת לזה הזדמנות לפגישה נוספת בלי לגבש דעה. אני נדחיתי על ידי מישהו שאני רוצה או לפחות מוכנה לנסות קשר איתו,אך הוא מתמהמה או לא רוצה,הסיבה שלו לא חשובה כמו מה זה עושה לי=מרגיש לי נורא,איך אפשר לא לרצות אותי כשאני כן רוצה אותך...(אני ששוווה בעיניי כלכך ואחרי שאני בוחנת ושוקלת את מי אני רוצה,ואני רוצה אותך,אז איך יכול להיות שאתה לא רוצה אותי,חשיבה בקול רם כעת ואולי זו נקודת מוצא בכלל.) אחכ' סיכונים ביצירת קשר מאשר יצירת הקשר עצמה אם הבנתי אותך אתה מתכוון סיכונים בתהליך של יצירת קשר מאשר הקשר העתידי?? לא הבנתי אותך, אבל אם הבנתי מה שאתה אומר שהתהליך עצמו מפחיד אותי לדעתי כן,כי אני לא יודעת להתנהל בו,כשיש מה שאני רוצה ומה שהשני רוצה.אני מפחדת ממה שיש בתהליך כשהדברים תלויים בי ובו,ומה שקשור בו לא ידוע לי. נתק=חוסר שליטה ,לדעתי כן הסברתי את זה למעלה אלא אם כן הכוונה למשהו אחר. דרך אגב-זה שלא ענית לי יומיים היה בשבילי הלופ הלא מוכר הזה. התחלנו תהליך כותבים עונים,ופתאום דממה, הלו מה הולך פה,אתה אמור להיות אחראי רציני ובלה בלה בלה, עד שתפסתי את עצמי ואמרתי לי מותק,יש לבן אדם חיים,יש לו חיים אחרים מעבר למסך,הוא בחול',הוא שם הוא כאן,אבל יענה לך כשתהיה לו אפשרות.ובכן את המחשבות הללו עם ההבנה הזו והקבלה אני יכולה כשבאמת אני יודעת שאין לי חובה כלפיך ולך כלפיי,לפחות בהרגשה. אם לא הסברתי נכון אני מניחה שאתה מבין אותי. וכן יכול להיות שזה שוב קשור להתנהלות שלי בתוך קשר.... אז הבחור ברחוב..שמו איציק ,נפגשנו היה נפלא, הוא לא התקשר שבוע התפחלץ לי הלב,חיכיתי בסבלנות בהנחה שאם זה צריך לקרות יקרה ואם לא אז נקסט(אין כאן את הרצון שלי לסובב את הגלגל). הוא התקשר אחרי שבוע הזמין למסעדה ושוב היה נפלא אחרי שבועיים הזמנתי אותו להצגה מעניינת המשכנו את הערב בשיחה על ההצגה אני מחכה כבר לפגישות שלנו, ומרגישה שזה הדדי הוא מתקשר לשאול מה שלומי בבוקר,אני מתקשרת אליו בערב לשאול איך עבר יומו מדי פעם נפגשים אצלו להכין ארוחת ערב לראות סרט יוצאים עם החברים לפאב תחושה של שמחה אהבה שייכות איך הגעתי מהיום לעוד שלוש שנים,פגשתי אדם שרוצה בי ואני רוצה אותו,והתחלנו לצעוד בדרך מכאן לשם. יאללה איזה שאלות קשות יש לו על הבוקר. (אחרי שחיכיתי בסבלנות להודעה הזו,אל תמתח את הקו יתר על המידה)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

isaacm

New member
רק כדי לא למתוח את הקו ../images/Emo13.gif

אני אגיע לתת לך תשובה הולמת עם תשומת הלב הראויה. והתובנות שאת מעלה - ממש לעניין. בינתיים אזמין אותך לעבור שוב על השירשור, להפיק עוד תובנות, וליהנות. כשאני משאיר לך חלון - אל תקפאי על שמרייך ותחכי לתגובה. נסי בצורה יזומה לקדם את עצמך ואת המטרות שלך. וכשבא לך לשאול - אבל איך? תבוא התשובה - בכל צורה שבא לך, שנראה לך. את עושה עובודה נפלאה - ואני בכלל לא מופתע. בהמשך אכתוב יותר מכוון למה שכתבת. איציק

למעלה