יאללה חברים, עזרה.

snoopy36

New member
ובכל זאת...

את והמנהלת עשיתן עליי "עליהום"??? מילא את אבל היא??? לחדר המיטות שלי ניכנסות רק רווקות.....וגרושות....ו.............אבל נשואות??? לא צריך שונאים אדומים...

הילה301

New member
למה ממיש??

אני לא עשיתי עליך עליהום בכלל!!!!!! אני בכלל אוהבת אדם אני

מקסים!!!

מה שיפה אצלך, זה הרוך, הרגישות והאהבה שאתה מעביר בתשובות שלך

ramoni1

New member
../images/Emo24.gif

ועוד חיבוק של חיזוק. אין הרבה מה לומר... רק שהזמן עושה את שלו, ואז היא תצליח להיתגבר עליו ולימצוא את המיועד. בהצלחה לשניכם

המממ...

אני לא טובה בהתמודדויות כאלה. אני מתנתקת, נעלמת, מדחיקה ומקווה לטוב...

עבודה של שנים ../images/Emo3.gif

למרות שהיום אני לא רוצה להדחיק (וגם לא לשכוח אבל זה סיפור אחר בכלל), חייבת להתמודד... תראי, היא חייבת להחליט שהיא מרימה את עצמה מזה, אם היא לא תעשה את זה מרצונה, אף אחד לא יוכל לעשות את זה בשבילה.

הילה301

New member
אני גם מהמדחיקים

כשמגיעה התמודדות לא צפויה, אני חוטפת את השטוזה ואז גם אם כבר אני מתה להדחיק , לא מצליח לי.

פשוט להיות שם בשבילה../images/Emo24.gif

לקנות בגדים-נהדר, זה עובד מהחוץ פנימה,קניות, מספרה, לצאת למסעדה טובה. זה שזה מהחוץ פנימה לא הופך את זה לפחות טוב, גם התאוששות לכמה שעות מאפשרת לצבור כח. חוצמזה אני מתארת לעצמי שהפרידה הזו עוררה שאלות ומחשבות על הפרידה הקודמת... נשמע שלפחות יש לה חברה טובה שאוהבת אותה חשוב שהיא תדע את זה!!!
בלי החברות שלי, לא יודעת איך הייתי מתגברת

navy123

New member
איזו תשובה קולעת...

כל אחד מתמודד אחרת עם פרידות. זה בעצם התמודדות ועיבוד של אבל... מזלה שיש לה חברה טובה כמוך שנמצאת שם בשבילה ותומכת. נראהלי שזה כל מה שצריך

להגיד לה שזה בסדר לשקוע

ושלא תשכח שהדרך מלמטה היא רק למעלה. היא שוקעת כי עצוב לה. כי סביר להניח שדברים צפים. כי סביר להניח שיש עוד עצב בחיים שלה חוץ מהפרידה. כי סביר להניח שהיא עושה חשבון נפש ולא קל לה עם מה שהיא רואה. אני מסכימה עם מיצה ששיטת ההדחקה עובדת. הבעיה שכשהיא מפסיקה לעבוד (ובסופו של יום היא מפסיקה לעבוד) הנפילה קשה יותר. מה לעשות? היא צריכה להחליט אם היא מתמודדת או מדחיקה. אם היא מדחיקה אז שתתאפס על עצמה. אם היא מתמודדת (וזו בחירה קשה לאללה בעיני), אז תתחיל להבין מה קורה בחיים שלה. למה מערכות היחסים לא הצליחו. איפה החלק שלה בסיפור. איפה החלק שלה שעדיין לא תוקן וחוזר על עצמו. להבין מה עוד בחיים שלה מקשה עליה ואיך היא יכולה לטפל בזה. זה קשה מאוד לעשות לבד, אבל אפשרי. חבל שהיא לא מוכנה ללכת למישהו שיעזור לה (לא חייב פסיכולוג).

הילה301

New member
את צודקת

אני גם חושבת שהשקיעה היא לא רק בגלל זה. אבל יותר מעניין, גיליתי בשרשור הזה, שמאד קשה לדבר על התמודדות אמיתית עם כאב. אני כמובן לא כותבת את זה בטון שיפוטי, אבל מעבר ל"זמן שיעשה את שלו", לאנשים קשה לדבר על הדרך שלהם לצאת מהכאב. ואולי באמת אין דרך, אלא רק לחכות

למעלה