יאללה חברים, עזרה.

ולא כולם מאותן הסיבות

אם זה כדי לעשות דווקא ולהוכיח לצד השני, הצד שגרם לפרידה - זה משהו אחד. אם זה באמת כי זמן ההתאוששות נמדד שניות/דקות/שעות - זה באמת דפוק.

אל תתרגש- זה היה באופן חלקי ../images/Emo11.gif

ye44

New member
לאט לאט תכנסי לראש שלי..אמנם אני ice

אבל בכל קשוח יש פינה רגישה ב
! אז אודה לך אם לא תתעצבני עלי בכל תגובה אלא תנסי להבין את הראש שלי.....!

ye44

New member
סנופי מה יהיה הסוף איתך אין לך ../images/Emo23.gif !

snoopy36

New member
אוהו...יש וענננננק!!!!

רק שאני נותן אותו לפעמים(את כולו) ל"לא מתאימות".... אבל מתחשלים,אחי! הבאה שתקבל אותו...תצטרך לעבוד קשה....

ye44

New member
אל תחלק מהר לבבות הן יאכלו אותך חי....!

אחי אתה לא ילד לא למדת ?

../images/Emo140.gifאני לא מתעצבנת עליך בכל תגובה, אני פשוט

חושבת אחרת ממך- מותר לי ומותר גם לך

הילה301

New member
Y בלילה...........

לא זכור לי ש"דיברתי" כאילו נגמרו הגברים בעולם. לא זכור לי גם שאמרתי שהבחורה מרחמת על עצמה. בכל מקרה, אני חושבת שבמקרה זה היא כועסת על עצמה שנכנסה למערכת יחסים בלתי אפשרית מלכתחילה, אבל השאלה היא על התמודדות עם כאב. לא על כמה דגים יש בים. בכל מקרה, תודה על התגובה

ye44

New member
מה לעשות שתלמד לקח.........!

לנשים יש את העניין הזה להכנס למע' יחסים בלתי אפשריות אז תאכלו את הדייסה שאתן מבשלות לעצמכן...ואני לא אומר את זה כדי לפגוע ....אם את שואלת אותי במצב שלה היא צריכה ניעור ולא לכעוס על עצמה.....ולא לשבת ולדעוך וטלנובלות ועניינים " מה עשיתי לעצמי " וכו'....תני לה לקרוא את התגובות אולי תתעורר.....

snoopy36

New member
וואלה,אח שלו...

אם אני סנופי...... אתה דוברמן,בולדוג ואמסטף גם יחד!!! כאילו שאין לך רגש....בחייאת... הכל טוב ונכון...אבל כשכואב -כואב!!!

לקחת לי את המילים מהמקלדת...

בתיאוריה הכל נכון, אבל תכלס- דברים לא עובדים ככה.

הילה301

New member
את שלך אני אסנן בטוח ../images/Emo6.gif

"לנשים יש את העניין..."?????????????????????? וכשגבר נכנס שוב ושוב למערכות יחסים דפוקות? (מכירה גם לא מעט כאלה). תן לי לנחש?! הוא בטח הומו בהכחשה, נכון?

למעלה