יאללה חברים, עזרה.

הילה301

New member
יאללה חברים, עזרה.

אחד הדברים שמאחד את כולנו בפורום הזה, הוא לב שבור. בצורה זו או אחרת, כולנו חווינו מתישהו את הכאב הזה. אני רוצה לעזור לחברה טובה ופצועה שלי. זה מוזר, כי כשנפרדה מבן זוגה היא עברה את המשבר בצורה הטובה ביותר, והאמת היא שבכלל לא ראו עליה שעברה פרידה. ודווקא בתקופה האחרונה, היא נפרדה מאיזה קקר שהיה בחייה בקושי 3-4 חודשים והיא לא מתאוששת. אני מרגישה שהיא שוקעת. שמחת החיים נעלמה לה. ואם לא הילד שלה, היא היתה נכנסת למיטה ולא יוצאת. ניסיתי לשכנע אותה ללכת לטיפול, היא לא מוכנה ולא רוצה. עשינו שופינג (שמלות שוות לאללה ) עזר בדיוק לאותן השעות . קשה לי לראות אותה מתייסרת כל כך (מיילא הוא היה שווה את זה
). איך אתם התמודדתם עם הכאב? כמה זמן לקח לכם להחזיר אליכם את חדוות החיים? שוט

snoopy36

New member
ראשית...

המון חיבוקים...ולהיות סביבה...טיפול?לא למהר...הזמן ירפא!!! שנית, כחצי שנה לאחר עזיבתי את הX,ללא שום ייסורי מצפון ורגשות געגוע...התחלתי קשר חדש... אהבתיה כמו שלא אהבתי מימיי....בתום כ-9 חודשים...שגרנו יחד והיינו זוג לכל דבר-ניפרדו דרכינו... שקעתי בתוך עצמי,בימים עם הבן הייתי איתו,אך בימים של לבד,לא יכולתי להוציאה מהראש,25 שעות ביממה-חשבתי עליה...התחלתי לשתות לבד עם עצמי בבית...ובכיתי ויבבתי כמו ילד...אבל כאמור:הזמן מרפא!!!כבר מעל חצי שנה מאז ניפרדנו...וכולי אדם חדש!!!

ye44

New member
פחות דיבורים.........!

תני לה להתמודד לבד....אל תשבי לה על הראש זה יכניס אותה יותר לדיכאון....נהפוך הוא תתקיפי אותה קצת שזה לא סוף העולם שהיא תמצא משהוא אחר ולהיות לבד זה גם כייף....ולא יזיק לנקות את הראש תקופה מסויימת....!!!

הילה301

New member
אני לא מדברת בכלל. צופה מהצד

היא לא אומרת שזה סוף העולם. היא דועכת. וקשה לה עם הדעיכה הזאת. היא אמרה לי בפירוש שקשה לה. שהיא מנסה להתרומם והיא לא מצליחה.

ye44

New member
אם זה לא סוף העולם שלא תדעך....

תפסיקו עם הרחמים העצמיים.....שתאסוף את עצמה תהיה קצת לבד לא נורא.........מה קרה ? שתנקה את הראש....היא לא חייבת כל אחד שהיא יוצאת איתו לחשוב על זוגיות ...אז הבחור נפרד ממנה מה קרה הוא חייב להתחתן איתה ? אוקיי התאהבה בו ....לא הלך מה לעשות.....ממשיכים הלאה כמו כולם..........תחדירי לה את זה לראש........!!! את מדברת כאילו נגמרו הגברים בעולם תאמרי לה אחד הולך אחד בא.....כל דבר שקורה הוא לטובה..........!!!

אתה יודע, זה לא תמיד קל...

יש מקרים שזה באמת פשוט וקל, יש מקרים שזה שורף לך את הנשמה...

ye44

New member
מסכים שזה שורף בנשמה....

אין מה לעשות להכנס לדיכאון יותר טוב ? אנשים צריכים לדעת להתמודד עם מצבים כאלה....הכל בראש.....ואם היא חברה שלה אז שתדאג לעשות לה סוויץ' בראש....!

עד שזה לא יבוא ממנה, אף אחד לא יוכל לדחוף

אותה לסוויץ' הזה שאתה מדבר אליו. אני מאמינה שבפרידות יש גם תהליך של אבל- אני לא מאמינה בלקום למחרת בבוקר ולצעוד לעבר הציד הבא... מצד שני, אם זה כזה חמור, מישהו באמת צריך לנענע אותה. שוב, תלוי כמה זמן עבר. כך שאני מסכימה איתך בחלק מהדברים

הילה301

New member
אני מכירה גם כאלה שישר מתאוששים ועוברים

לבא בתור, וזה בעיניי הרבה יותר דפוק.

גם בעיניי יש בזה משהו לא נכון- שוב, או שזו

הדחקה קשה או שבאמת לא היה שם שום דבר. אני מאמינה בלתת לדברים לשקוע (למרות שיותר קל להדחיק), להתמודד עם הכאב, ולקום לאט. אין ספק שהימצאותם של חברים טובים רק יכולה לעזור ולעודד- אבל השינוי חייב לבוא מבפנים.

ye44

New member
זאת הבעיה אתם או אנחנו לא נותנים מנוחה

לנשמה..........!!! קצת לבד מה רע.....תהנו מהלבד....." יוווווווו מה לעשות הזמן אוזל " צאו מזה הזמן לא אוזל.....הכל בראש !!!

הילה301

New member
כמישהי שרוב חייה נהנית מהלבד

ורובם גם נמצאת לבד בכיף , אני חייבת, אבל חייבת לשאול אותך מה הקשר בין מחט לתחת?????????????????

ye44

New member
בתור חברה שלה תלמדי אותה

להנות מהלבד .....כך יהיה לה פחות דכאונות....לא הלך לה עם החדש מה קרה ? אנחנו טוחנים אותה תשובה....ואם לא שתלך לפסיכולוג....אנחנו מדברים על אישה בפרק ב עם ילד...היכן החוסן הנפשי היכן הניסיון ???מה היא נולדה אתמול ?

הילה301

New member
מה לעשות, לא כולם חסונים וגיבורים כמוך.

אני גם לא חושבת שבתור חברה, התפקיד שלי הוא ללמד אותה. וכשהלב נשבר, שום חוסן נפשי לא עוזר. באחריות!

ye44

New member
אז בשביל מה את חברה שלה את הרי טוענת

שרוב זמנך את נהנת מהלבד....אז תלמדי אותה תדריכי אותה זה כן תפקידך בתור חברה.....אם לא את אז מי ? את הרי שמה לב לדעיכה שלה......וכן כשהלב נשבר אפשר להדביק אותו חזרה תמצאי ת'נוסחה...אני לא גיבור... אמנם חסון אבל אני ריאלי...תודה לאל לא סובל מאכזבות וממצבי רוח משתנים לי יש את השיטות שלי להתמודדות....הכל בראשששששששששששש !!!

הילה301

New member
טוב קלטתי ../images/Emo6.gif

אתה על תקן "יוצר הפרובוקציות של הפורום".. לרגע חשבתי שאתה אשכרה אמיתי
. לגביי, לשמחתי אני מוקפת בהרבה חברים טובים שמלווים אותי כבר שנים ומתווספים עם השנים. ויותר לשמחתי, הם לא מנסים ללמד אותי ואני לא מנסה ללמד אותם. אני מאמינה שתמיכה אמתית בחבר, היא להיות בשבילו ואני מקווה שאני עושה את זה כמו שצריך.

ye44

New member
אני אמיתי לחלוטין....בוקר ושבוע נפלא

יש תחושה פה שכל אחד שיש לו בעיה רגשית צריך רק ללטף אותו ולעשות לו פוצי מוצי.....שצריך לתת בראש נותנים בראש אין מה לעשות לפעמים זאת התרופה הכי טובה.....אני ממש שמח שאת מוקפת חברים לרגע חשבתי שמדובר בך.........

הילה301

New member
כתבתי בפרוש שמדובר בחברה

הרבה אנשים כאן מכירים אותי, ואת הדברים שעברתי. אני לא רואה בלב שבור , ו/או דכדוך כבעיה שצריך להתבייש בה ולהסתתר מאחוריה. אני חושבת שאטימות רגשית, היא בעיה ריגשית הרבה הרבה יותר חזקה מלב שבור, ולא סתם אתה "מקבל בראש" (כשפתך) מכולם. יאללה, שבוע נפלא ומוצף ברגשות חמים
.

רגשות...

במערכת יחסים אתה נותן את כל כולך מבחינה רגשית? כנראה שלא... אמרת שאצלך הכל בראש, שם נמצא ההגיון ולא הרגש... אחרת זה לא מסתדר עם חוסר אכזבות והימנעות ממצבי רוח מישתנים. מערכות יחסים המונעות מתוך הרגש מלוות בהמון מצבי רוח - לכאן ולכאן.

למעלה