יאללה בלאגןןן

אחלה../images/Emo70.gifאז חסכתי לך קלוריות מיותרות ושומן:)

אבל מיונז עם טוסט זה יאמיייייייי

עונה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, שוקולד שחור ושוקולד בלגי. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדם וג'ינס. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: "המכשפות", מיקה וקורין אלאל. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נעמה, אילת והוא [אני חושבת] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: "עד העונג הבא" [המכשפות], "עבודה עברית" והאלבום הראשון של מוקי. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: שוק הכרמל, שוק בצלאל ו"העין השלישית" 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני אוותר. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגשנית, שחצנית, טיפשה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט3, 22, 11 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוקסנה, איתה ואיתו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני אוותר. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא שונאת. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: "יותר טוב משוקולד", "200 סיגריות" ו- "סתום תפה." 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: "עד העונג הבא" "זמנים מוזרים" ו- "דינגו." 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "השבט", "עניין של זמן"[כן, אני מכורה] ו"עדי אשכנזי". 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להזריק הירואין, להיפגש עם הביולוגית שלי, לשכב עם גבר. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות איתה, להפסיק לעשן ולהיות איתו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני אוותר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית פורנו, זמרת ומשוררת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, אומנות[שאני כבר לא לומדת] ותיאטרון[שאני אלמד שנה הבאה.] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:אריה, ג'ירפה וארנב [מי אמר מיץ פטל ולא קיבל?] 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד, נוצ'ולה ופסיפלורה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא, אחי הקטן- סער ואחותי הקטנה-טאי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: עם נועם:), עם נעמה:) ועם שי-לי הכוסית. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: - 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהיא תבוא, שהוא יבוא וששלושתנו נחיה בשלווה. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: השיער, האישיות והקול[אם אני לא אפסיק לעשן, כן?] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מעיפה את השמיכה, מצחצחת שיניים ומעירה את אחותי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מנגנת קצת בגיטרה, קוראת ומתכסה.

jane dou10

New member
עונה

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: וופר,פסטות למיניהן וכל דבר טעים! חח 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: תכלת, שחור חום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אנוק,אמי ווינהאוס וטרייסי צ'אפמאן 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: רותם, נטלי וזהו..חח 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: טרייסי צ'אפמאן של טרייסי צ'אפמאן BACK TO BLACK - AMY WINEHOUSE ואין לי מושג... זה משתנה! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פולנברג,זרה וכדומה... למרות שאני שלוחית לגמרי 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מצחיקה,די משוגעת ומקבלת דברים בקלות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אלימה חח, מתעצבנת בקלות ועצלנית! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: שמונה, שלוש וסטאר וורלד 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק, קוס, ובמיקלחת.... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שאלה מכשילה! 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: תרגליים,תגב העקום ושיניים. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: התרסקות, החוש השישי ושרק 2 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: MAD WORLD,LITHIUM,ולא יודעת 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, סאות' פארק וגיא פינס 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: הכל פתוח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לאכול דונאטס,להקליט דיסק (לא, אני לא יודעת לשיר) ואת אסתי גינזבורג.....חחחח 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: כפתורים רכוסים היטב\ מירה מגן צופן דוינצ'י ולא יודעת 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:שחקנית,זמרת וכותבת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תושב"ע מחשבת אנגלית 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתול עכבר כלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות שמנת וניל עוגיות וריבת חלב 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שירן אודליה נטלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד, תנו לי שקט! 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: להוריד שירים לשמוע אותם ולהתכתב באייסי 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שמישו יתקשר ויגיד שבוטלה המתכונת מחר שרננה תתקשר אליי וזהו 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני יהיה סגורה על עצמי ( בתקווה) אם כן, אני יהיה מחוץ לארון לגמרי (בתקווה) ותהייה לי אהבה ( גם בתקווה) 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: הולכת לשירותים מתלבשת אוכלת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: רואה טלוויזיה, מתקלחת וקוראת

red violin

New member
עונה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד חלב
, מרק פטריות/תירס תותים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, לבן וכחול נראה לי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: נייטוויש, אוונסנס ואפיקה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: סאי, עלומה ואניה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אין לי כל כך, אני מערבבת שירים מאלבומים שונים כך שאין לי מושג מאיזה כל אלבום כל שיר לקוח 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אינלי 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: הפוטנציאל שלי, היצירתיות והדמיון שלי וכושר הביטוי שלי 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אני נוטה לדחיית דברים,לא מפיקה מעצמי את המירב ומתקשה להתמיד בדברים משעממים. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3, AXN, ערוצי סרטים 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: חוף ים נטוש, עם בת הזוג שעדיין אין לי [מחפשת] ו3 לא יודעת. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: השיער, העצם ביד והמוח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: קשה, אינלי מושג 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: lacrymosa- mozart, bare grace misery- nightwish, never meant to belong - shiro sagisu 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: מלאך שחור, סמולוויל ולא יודעת 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: שאלה טובה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות מאושרת, לאהוב את עצמי, להפיק מעצמי את המירב 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: "אומן השיר", "הצל של אנדר" - אורסון סקוט קארד, "יקום אפל" - אין לי מושג 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פסיכיאטרית, סופרת, עשירה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מתמטיקה, ספרות ומוזיקה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: צ'יטה, עיט, פומה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד ויש עוד שניים שאני אפעם לא זוכרת את השם שלהם 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחותי, אבא שלי ואימי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: היפתיה, אלוהים ו... לאדעת 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט, מסנג'ר, מוזיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הוו, סודי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אסיים בצפר, אעזוב את הבית ויהיה לי רשיון לאופנוע 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: משתנה מיום ליום 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מחשב, טלוויזיה ואני חושבת [בתור לתהות]

למעלה