עונה
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד, שוקולד שחור ושוקולד בלגי. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדם וג'ינס. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: "המכשפות", מיקה וקורין אלאל. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נעמה, אילת ו
הוא [אני חושבת] 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: "עד העונג הבא" [המכשפות], "עבודה עברית" והאלבום הראשון של מוקי. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: שוק הכרמל, שוק בצלאל ו"העין השלישית" 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני אוותר. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגשנית, שחצנית, טיפשה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט3, 22, 11 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוקסנה,
איתה ו
איתו. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אני אוותר. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא שונאת. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: "יותר טוב משוקולד", "200 סיגריות" ו- "סתום תפה." 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: "עד העונג הבא" "זמנים מוזרים" ו- "דינגו." 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "השבט", "עניין של זמן"[כן, אני מכורה] ו"עדי אשכנזי". 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להזריק הירואין, להיפגש עם הביולוגית שלי,
לשכב עם גבר. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות
איתה, להפסיק לעשן ולהיות
איתו 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אני אוותר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית פורנו, זמרת ומשוררת. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, אומנות[שאני כבר לא לומדת] ותיאטרון[שאני אלמד שנה הבאה.] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:אריה, ג'ירפה וארנב [מי אמר מיץ פטל ולא קיבל?] 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד, נוצ'ולה ופסיפלורה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אבא, אחי הקטן- סער ואחותי הקטנה-טאי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: עם נועם

, עם נעמה

ועם שי-לי הכוסית. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: - 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שהיא תבוא, שהוא יבוא וששלושתנו נחיה בשלווה. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: השיער, האישיות והקול[אם אני לא אפסיק לעשן, כן?] 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מעיפה את השמיכה, מצחצחת שיניים ומעירה את אחותי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מנגנת קצת בגיטרה, קוראת ומתכסה.