יאללה בלאגןןן

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מוקפץ, עוגת גלידה, סלט(:) 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול, ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 3 , alter bridge ,doors down, sugercult, 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ניב דנה וגל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו מן, פוקס מן ולקוסט 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: שאפתנות, כוח רצון, וזהו חח 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: קנאית, רכושנית, ונוטרת טינה 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ 3, ביפ, ו22 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ארה"ב, אילת, או בים 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אממ את הפירסים, את הכתפיים, ואת השיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: או יש המון, כל מה שיש פחות מה שאני אוהבת חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:here without u, lips of an angle, so i need you 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, סיינפלד, חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: ללכת עם עקבים, ללכת עם חצאית, וצניחה חופשית 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: סייד ליפ, ללמוד גלישת גלים, אסתי גיזנבורג חחח 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מיקוד בהיסטוריה חלק ב\ בני גורן שאלון 005\ ומיקוד בספרות חח 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: דבר אחד- ללמוד פרסום באוניברסיטה בארה"ב ולהיות קופירייטרית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: תקשורת, תקשורת ותקשורת 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: דג 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקו, פקאן, וניל עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ניבו'ש, ואחותי ואמא שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשבור את השיאים של עצמי בשולה המוקשים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: סוגרת את השעון המעורר, צועקת- לא רוצה לקום, וממשיכה לישון 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שמה שעון מעורר, מחליפה בגדים ומורידה את העדשות

ss h o n

New member
יאלה מצ'עמם לי אז נענה...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:בשר, סושי, וצ'יפס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:אין לי צבעים שולטים, ישלי בעיקר שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:כולם כאחד, סעמק מה הקטע הזה עם השלושה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:סיון, תום, ומייטל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:אין כאלה, את כל הדיסקים שלי אני צורב והם מעורבבים 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:אין סעמק, שאלון דפוק!!! 7. מהם 3 התכונות שאתה הכי אוהב בעצמך:אסרטיביות, נחישות, ביצ'יות 8. מהם 3 התכונות שאתה הכי שונא בעצמך:עקשנות, עקשנות, ועקשנות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:ניקולודאון, ג'טיקס וערוץ הילדים, חח נשמע הזויי אבל זה ככה, אין מה לעשות אני תמיד יישאר ילד :) 10. מהם 3 המקומות שאתה הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לשבת באיזה מסעדת יוקרה, אחרי זה לעשות שופינג רציני, ואז לצאת למסיבה :) 11. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב בגוף שלך:אין שומדבר שאני אוהב במיוחד 12. מהם 3 הדברים שאתה הכי שונא בגוף שלך:לא חסר חח 13. מהם 3 הסרטים האהובים עליך:הרבה 14. מהם 3 השירים האהובים עליך:הרבה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:בוב ספוג, ארתור, ופלורסיינטה חח... 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכים לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:אין כאלה :) 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנ המון כדי לעשות אותם:גם מזה לא חסר :) 18. מהם 3 הספרים האהובים עליך:אממ כל מיני, בעיקר של האחיין שלי חח... 19. מהם 3 הדברים שתרצה להיות שתהיה גדול:יש הרבה חח 20. מהם 3 המקצועות האהובים עליך[בבצפר]:תיאטרון, תיאטרון ותיאטרון 21. מהם 3 החיות האהובות עליך:הרבה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאתה הכי אוהבת:הרבה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:יוליה(מהעבודה), שירן(מהעבודה), אמא (שהתעוררתי) 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:אפחד 25. מהם 3 הדברים שאתה הכי אוהב לעשות במחשב:מוזיקה מוזיקה ומקושרים לפעמים כשמצ'עמם 26. מהם 3 הדברים שאתה רוצה שיקרו עכשיו: שהשאלון ייגמר זה מה שאני הכי רוצה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני אסיים את הסקר הזה, זה יהיה שינויי גדול חח 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאתה עושה כשאתה מתעורר:שותה נס, מעשן סיגריה, ומצחצח שיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:יושב במחשב, מצחצח שיניים, רואה טלוויזיה ישששש נגמרררררר!!!!!!!

אוי קצת חפר לי..

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:המבורגר, סלט,ושוקולד 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור,חום, אפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אוונסנס, סיאסתם אוף דאון, דנה אינטרנשיונל 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:זה משתנה... 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:נאמנות, ותרנות ,וחרמנות יתר 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:יש הרבה 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3.2.וערוצי סרטים 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:סיני, תאילנד, איזה צימר מבודד בצפון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:..... 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:..... 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:מחיר הבגידה, מת לצעוק 1 2 3 4 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:חיים משל עצמי-בן ארצי, אוונסנס-מי אימורטל, היהודים -טיפה בים 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האלופה.ישנן בנות,חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:להזדין עם חיות, לעשות גלח,לעשות עגיל בפיטמה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לחזור בזמן..ואז כנראה הכל היה מסתדר לי 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:סערת נפש,חתונות של אחרים וימי שלישי עם מורי 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:עבודה עם הרבה כסף...הכי חשוב 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אנגלית הכי נסבל 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלבים! 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:ריבת חלב, שוקולד, שוקולד לבן 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מאור , מור וגל 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:חברה שלי לשעבר , ארקדי גידמק, ועוד זונה אחת שההיתי רוצה לירות לה בראש 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מוזיקה,התכתבויות וכאלה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:להחזיר תגלגל אחורה , ולתקן טעות מטורפת שעשיתי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:פחות 10 קילו,לעבור דירה,ולהביא כלב 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:קפה,סיגריה,מקלחת 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון-רואה האלופה, מעשנת,ומכבה תסיגריה

חחחחח חרמנות יתר...?

חח אורטל מה קורה לך...? (נראה לי מורן אהרוני עשתה לך משהו אני לא יודע...)

Sinner16

New member
*סימן חיים*

2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום, שחור ולבן. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פינק, כריסטינה ופלסיבו. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Shakira Unplugged, Alanis Morissette - Supposed Former Infatuation Junkie, Anastacia - Not that kind 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: Hot3, XtraHot, 22 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: נס ציונה, לונדון וסן-פרנסיסקו. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: מלך האריות, תפוס ת'כריש ומעבר ליער. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: Celine Dion - I surrender, Mariah Carey - Without you, Lara Fabian - Adagio 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סקס והעיר הגדולה, אחים ואחיות ופרוייקט מסלול 3. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פסיכולוג, קרימינולוג ועורך דין. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: פסיכולוגיה, קרימינולוגיה [למרות שעם שניהם סיימתי.] ו... ספרות. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: קרם עוגיות, טריפל שוקולד ופצפוצי שוקולד. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע שירים, לראות קליפים ביו-טייוב ולדבר עם אנשים. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: בית מגוריי, רמת הלחץ וסיפוק. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: בודק אם התקשרו אליי בזמן שישנתי, מצחצח שיניים ויוצא עם הכלב.

Diary Of Dreams

New member
נו שיהיה

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: רביולי פיטריות פיצה נניח וקרם בורלה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ורוד סגול ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: Within Temptation Placebo Regina Spektor 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: בר ירדן ונועה 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: קשה מדיי 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אממ תומי אילפינגר פול אנד באר זראה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: לא אוהב 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: הכול 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ערוץ האופנה אמטיוי2 ויס+ 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לא יודע 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שונא הכול הכול הכול 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכולל 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: דור הפרוזק נערה בהפרעה רקווים לחלום 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: קשה מדיי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: עקרות בית נואשות הכי גאים שיש וגיבורים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא יודע 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: דור הפרוזק נערה בהפרע וישמעל 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מעצב אופנה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אזרחות היסטוריה ספרות 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים חתולים תוכים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: עוגיות שוקולד פקאן ריבת חלב 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: בר מתן איילון 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בר לאון תום 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסנ פורומים צאטים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לא יודע 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: נחיה ונראה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מיתקלח את כול שגרת הטיפוח שלי ומעשן 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: אותו דבר כמו הבוקר חח

../images/Emo85.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:פסטה, שניצל, צ'יפס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:שחור אדום וג'ינס 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אביב גפן, פינק פלויד, ברי/היהודים/אביתר(באותו מקום) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:יסמין נטע עדי וגילת 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:חלולים, אביב גפן 3 וthe wall 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:גריפ,פולנביר, זארה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:רגישות, הומניות, חוש הומור 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:רגישות יתר, חוסר טאקט לפעמים 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:3,22, ו7 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:לונדון, דרום אמריקה, במיטה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים שיער וציצים..חח 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:רגלים בטן 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:נערה בהפרעה, סיכון מחושב, אפקט הפרפר 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לילות לבנים-אביב גפן/ מיי אינמורטל/ סוף העולם,גן החטאים-אביב גפן 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:האוס, האלופה, חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לרצוח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:צניחה חופשית 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:כל סדרת קובן/ אם יש גן עדן ומישהו לרוץ איתו 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:קטנה, עורכת דין או מורה לחינוך מיוחד, מאושרת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:לא לומדת עזבו אותי 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:ארנב כלב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל, ריבת חלב, שוקולד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:אבא אימא אמיר 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:יסמין עדי חן 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אייסי מסן ולשחק 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:לישוןןןןןן 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:אני מאמינה שהרבה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מכבה את השעון המעורר, מתקלחת ושותה נס 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מעשנת, מתקלחת וקוראת

DeathlessOne

New member
תכלס להעביר את הזמן../images/Emo199.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סושי, פירות ים, אבטיח. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: Mourning Beloveth, Mournful Congregation, Uaral (נכון לעכשיו) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מורן ושתי הרעותיות. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Tristania - Beyond the Veil. Iced Earth - Burnt Offerings. Mourning Beloveth - Murderous Circus 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: חברות בגדים? מה אני נראית לכם, הומו ממוצע? 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: ישירות, ציניות, כנות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: חוסר ביטחון (מסויים), התנשאות (לעיתים) ואממ...דחינות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס סטארס 2, יס דוקו ואממ...לא יודעת. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ברלין, איתה(
), סקנדינביה...לא בהכרח בסדר הזה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, עור, כפות ידיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אה....קשה לבחור... 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: Brick, Interview with a Vampire, Saw 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אה...זה כבר קשה מדי...אז נציין שלושה שירים נטחנים אצלי, נכון לעכשיו: Mournful Congregation - An Epic Dream of Desire Arch Enemy - Instinct Necare - Eleanor 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: משמרת שלישית, מחשבות פליליות וד"ר הו (שלאחרונה הסתיים) 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: זנות, רצח, לבגוד בעקרונותיי החזקים ביותר. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: את סקנדינביה וזה כולל 4 ארצות, אבל בקשתם 3 דברים, אז: נורווגיה, דנמרק ושוודיה. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: סטון בוץ' בלוז הוא האהוב ביותר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משוררת, ביוטכנולוגית ואממ...מקועקעת
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה
הסטוריה, אנגלית. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים (על סוגיהם ומשפחותיהם), דובי קוטב, קואלות. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פיסטאצ'יו, טירמיסו, שוקולד בלגי. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אנשים מהמשפחה... 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: איתה, עם מורן ו...אממ...שוב עם מורן
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: אינטרנט...ואממ...שמיעת מוסיקה. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני ארגיש טוב, לראות אותה, לישון. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: שאלה טובה...לא יודעת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מכבה את השעון המעורר, ממשיכה לשכב, שותה שוקו/קפה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: פיפי, שותה כוס חלב, מצחצחת שיניים....

תשובות

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:אמממ שניצל, שווארמה וממולאים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אפור, שחור וירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, coldplay ו- realeaf (עוד תשמעו עליהם) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אמממ לא מכירים .. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אפרת גוש, אביב גפן-ש כחתיא תהשם של הדיסק.. ו האחרון של coldplay 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פול אנד בר, פוקס וקאסטרו 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אחראי, מתחשב ומבין תמיד, וזורם ( לא בקטע של סקס ) 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: חושב יותר מידי, נאיבי, יותר מידי תקווה! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ, ערוץ 22 ואגו ? 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: כנרת, קיבוץ ברור חיל, סמינר גרעין 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, מבנה פנים, ידיים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, אף, וזהו 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אממ שודדי הקריביים, מותק הבנות התחלפו, אוסטין פאוורס 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: להתעורר - פורטיסחוף , גשם כבד עומד ליפול - אביב גפן ו תחרות כלבים - אביתר בנאי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, סאות'פארק וסיינפלד 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לא יודע :S 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא יודע:! 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: חחח אמממ אני לא יכול לסיים ספר! אני היפר מידי 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מחנך, מדען ופוליטיקאי?! 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ביולוגיה, אזרחות והיסטוריה/תנ"ך.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, חתולים ודולפינים?!!? 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פוררו-רושה , ריבת חלב ווניל עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברים שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אמממ חברים שהפסיקו לשמור על קשר:S 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לדבר עם אנשים, לקרוא חדשות ולשחק טאקי 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיתקשרו אלי אנשים שאני רוצה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: פחות נאיביות פחות אידיאולוגיה וראש פתוח לדברים אחרים 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: אומר לאימא שתפסיק, מסתכל על השעון ועל המראה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מכוון שעון, רושם פתק לאימא ורואה טלוויזיה קצת קדח אבל סבבה :)

theUnheard

New member
יאללה.. ../images/Emo27.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פירה, המבורגר, מלוואח 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, שחור, לבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: כריס דוטרי, סינרגיה, קלי קלארקסון 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דניאל וליאור (השאר פחות
) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Breakaway (Kelly Clarkson), Daugthry (Chris Daughtry) וNo Strings Attached (N'Sync). [חסר למי שצוחק על האחרון!
] 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא אוהב מותגים. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אממ רגיש, חכם, מצחיק(
) [בעיקר את עצמי אני מניח
] 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: חוסר ביטחון, מראה [מחשיב את זה כתכונה בי], חוסר-כישרון 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יורוספורט, ביפ, סטאר וורלד 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בריכה, ארה"ב, שלג 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אממ שפתיים, רגליים, *** [לא מאמין שכתבתי את זה
] 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אף, שיער, בטן [ואני יכול עוד להמשיך...] 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אפקט הפרפר, ההוא עם סנדרה בולוק שאני תמיד שוכח ת'שם
ו... ליטל מיס סאנשיין 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אני לא מסוגל לבחור 3
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הישרדות, סיינפלד, חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות, בעד שום מחיר שבעולם: להתאבד, סמים, זנות 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות על במה, לעשות סקי, להיות שחקן טניס 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא קורא ספרים.. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: פנטזיה - טניסאי, גולש סקי. מציאות (נניח) - שחקן. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אממ אנגלית, ספורט ואממ... היסטוריה אולי [כבר לא לומד אבל שיהיה..] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים
, חתולים ו... אוגרים? לא'דע.. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: תות
, שוקולד, בננה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חח אמא, אבא, אחותי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא משנה
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש באינטרנט, לשמוע מוזיקה, לשחק משו.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאני אתעשר בפתאומיות, שמישהו יחבק אותי, לקבל כישרון שירה. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה, חשיבה, ביטחון 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שם משקפיים, מתלבש [פשוט אני לא ישן עם בגדים ויש אנשים בבית.. חח], משתין ומצחצח שיניים [זה פשוט ביחד
] 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצח שיניים, מכבה טלוויזיה, מוריד משקפיים

עונה... [=

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ארוחת מק רויאל\ראנץ, שווארמה [בלאפה] וגלידה פיצוץ. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: צהוב, שחור וכחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: בריטני ספירס, נלי פורטדו וג'סטין טימברלייק\ביונסה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מיי, אודליה ורונן [= 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Oops! i did it again, Britney ו- Loose של נלי 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ממ'ז, פוקס ולי קופר\קרוקר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות, עקשנות וזהו... 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישות, עקשנות [בצדדים הרעים] והתאהבות מהירה [אם זה נקרא תכונה]. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: MTV, ערוץ 2 ו-10 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אילת, ת"א ולונדון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שום דבר. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: שומן, כפות ידיים ושיער גוף. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: העובד המצטיין של החודש, טראנס אמריקה וטיטניק. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: umbrela של ריהנה, GIVE IT TO ME - טימבלנד והחדש של ביונסה & שאקירה. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: הדוגמניות, המראה והאלופה שבוקשי רואה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: אולי ללכת מכות עם ערסים? מאיפה לי חח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא אפרט. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: לא קורא ספרים. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: חחח חצופים. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, תקשורת וזהו. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, חתול וארנב. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: גלידה עם עוגיות, גלידה בטעם סניקרס וטעם בננה\תות. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחיות שלי וידיד שלהם (ידיד... כולה בני איזה 7 חחח). 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אודליה\מיי או נדב הכוסון. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורומים בתפוז, איסיקיו\מסנג'ר ולהוריד סרטים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שאהיה סקיני, שאסיים את העבודה שלי מחר ושאני כבר אסתפר. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: המראה, שיער גוף והקו חשיבה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שוטף פנים, מצחצח שיניים ומכין שוקו\קפה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מדבר בטלפון, מכבה את המחשב ואולי מצחצח שיניים.

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה, המבורגר, פירה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: ירוק, אדום, חום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: Garbage, Goldfrapp, Devics 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: בר, שני, רותם. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Goldfrapp -Black Cherry, Garbage - BeautifulGarbage & Version 2.0, 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: לא מפריע לי. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רק 3? 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רק 3? 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3 היסטארים. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: טוב לי פה. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הכל. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: לאיודע. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: Can't Cry These Tears, Trip My Wire, Happy Home 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: וויל וגרייס, גיבורים, ומה שאחרי זה :p 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לכל דבר יש מחיר. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: טוב נכנעתי. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif "אלה הסודות של חייך את לא תגלי לעולם..

כל עוד תכסי את פניך איש לא יראה את השריטות המתחבאות מתחת לסודות..."
1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
נאמ, שניצל, פירה, לאדעת אוכל של אמא בעקרון. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:
שחור, סגול, כחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
לדעתי.. אוונסנס, מיי כמיקל, סינרגיה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
מיכאל
יובל והדר 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
החדש של ג'סטין טימברלייק, אחד מהדיסקים הישנים של בקסטריט ואלבום של אקווה ;] נוסטלגיה שולטת! 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
זארה, טרנובה, בוניטה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
כנות , אכפתיות, רגישות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
אכפתיות יתר, רגישות יתר, זהו אה אפאטיות חח 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
3,13,31 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
בבריכה, עם מיכאל, עם יובל 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
עיניים , גובה, חזה 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
גבות, משקל, אוזניים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
סיפור אהבה בלתי נשכח , הבועה , מישהו לרוץ איתו 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:
הסודות - דנה עדיני , הכל זה לטובה - דנה אינטרנשיונל, only hope - מנדי מור 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
האלופה 2 , ג'ק וג'יל , בנות גילמור 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
יש יותר מ3. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:
לא מגלה, זה עוד יקרה ;] 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
יש אלוהים - קארין ארד , הנסיכה שהאמינה באגדות, אורה הכפולה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:
פסיכולוגית, פסיכיאטרית , שחקנית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
תאטרון, פסיכולוגיה, שיווק 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:
חתול, כלב, ארנב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
פררו רושר , אוכמניות , נוגט 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
מיכאל, נועה, אלעד ;] 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
מיכאל, יובל, לינורי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:
ללמוד, מסנג'ר, אינטרנט 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
שאני אזיז את עצמי להתלבש כבר כי אני אמורה להיות למטה עוד עשר דקות. שלא יקדימו, שאני אמצא מהר מה ללבוש ;] 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
המקום מגורים, המראה, האנשים שיהיו איתי יהיו רק כאלה שיגיע להם להיות. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
מצחצחת שיניים, מתקלחת, שירותים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
שירותים, מצחצחת שיניים, לפעמים אמבטיה

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif חחח

אחרי שראיתי אותך אוכלת אותו עם הטוסט... אממ כבר פחות. XD

למעלה