יאללה בלאגןןן

יאללה בלאגןןן ../images/Emo70.gif

שאלון נחמד, להעביר את הזמן :) לקוח מפורום אביב גפן, שלקחו מפורום כנסיית השכל שלקחו מפורום שאלונים שלקחו מפורום ביט69 (אני בהלם שיש לביט 69 פורום בכלל..) 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: תהנו אחוקים .

T o K i O

New member
:) שלי

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שניצל תירס, שניצל, תירס :). 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: חום, כתום, אפור. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: בלאק אייד פיס, ביונסה, קרן פלס. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: *** , ****** וכמובן ****. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אימיול, קאזה, ביטורנט. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT, פול אנד ביר, ZARA. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: קקה של בנאדם :\ 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אדיש, סלחן.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 89, 92, 94 (MTV HOT) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: במיטה שלי, של טום קרוז, ושל השחקן החתיך מ"אחים ואחיות"! 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: חילוף החומרים :). 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אף. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אראגון, מלחמת העולמות, שודדי הקאריבים. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: This Love, Give it to me, ליאת (סתם כי לא עולה לי משהו אחר חח) 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: "אחים ואחיות", "אבודים", "האלופה". 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול גפילטע, להתפלל בבית כנסת. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לשרוף את שריף, זה יספיק. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מקטוס ובקטוס, איה פלוטו, סינדרלה. (לא קורא..) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: אבא, אמא, וסבא :) 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: שאלה מכשילה.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, חתול, נחש. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: סניקרס, פיסטוק, פסיפלורה. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: עדיף שלא הייתי רואה :\ 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בשעה הזאתי.. אפ'חד. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: איסי, שירים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: המורה להסטוריה תדרס, המורה לאזרחות יחנק, והמורה לאנגלית ישובר ת'מפרקת. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מקום המגורים, חברים.. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתבאס מהמחשבה שאין שביתה, עושה הכל כדי לא לאחר, מאחר. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: אמור להיות איזה טקס מיוחד לקראת השינה? :\ ליל"ט לכולם.

LoveGod

New member
חחחח

וואי!! קרעת אותי מצחוק!!!!!!!בעיקר ב.."3 הדברים...כשאתה מתעורר" חחח חולה עליך!!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בוקר,קדימה בוקר,כולם!

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:מוקרם,המבורגר,פיצה. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:אפור,ירוק,כחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:היהודים,אלאניס מוריסט,דילאנה. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:לא שאתם מכירים 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:דיקיס,איביי :p,ועוד כל מיני חנויות קטנות 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:אוהבת?
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:למה זה נקבה?<___< [אני סתם ממציא תירוצים כי אין לי כח לחשוב על זה על הבוקר שתכף אני עף לעבודה] 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:2,סטאר וורלד [רק בגלל איידול],3. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:חופשה בהוואי,ניו זילנד,לוס אנג'לס 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:- 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:- 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:ציידי המחשבות,אלאדין-הטרילוגיה
,חתיכה בהפתעה. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: פסדר,שניה אני בוחר 3 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: איידול,טופ מודל,הירוס. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:נוור סיי אוור 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:בראד פיט,צ'אד מייקל מורי,ריאן גוסלינג.Say no more 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה,השביעייה הסודית,אנימורפס,הארי פוטר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:שלוש דברים?מספיק לי אחד ויחיד. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:ספרות,ספורט [כי את המספר שיעורים שהייתי מכתה ז' אפשר עוד לספור על יד אחת] ולא יודע מה עוד 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב,חמוס,כלב.
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:וניל עוגיות,ריבת חלב,מסטיק. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:ראיתי יותר מ-3 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:עכשיו הייתי רוצה לדבר עם המיטה החביבה שלי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לראות סדרות,לשמוע מוסיקה..ולגלוש [?] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:עניתי על זה באחת השאלות הקודמום עם בראד,ריאן וצ'אד
וגם בעוד שאלה עם המיטה
חברו יחד..טרילהלייליי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:פפפ מצאתם מי יחשוב על זה עכשיו 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:אומר 'מודה אני'
,שוטף פנים ומצחצח שיניים ומשתין. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:אומר 'שמע ישראל'
.

אושרע

New member
עלק למה זה נקבה..

שוש. ואני מקווה שזה למטרות אוכל בלבד. "מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:בראד פיט,צ'אד מייקל מורי,ריאן גוסלינג.Say no more "

eden612

New member
תהנו......

הייי אני עדן אני חדש פה .... תהנווווווווו (-: שלושת המאכלים האהובים עלי הם: פיצה שקשוקה וקפה ( עם זה גם נחשב) הצבעים השולטים במלטחה שלי הם לבן חום וצהוב.. הזמר/ להקה כי טובים לפי דעתי : אביב גפן , כנסיית השכל ,ומאיר בנאי. שלשת החברים הכי טובים שלי הם אדר הילדה הכי מדהימה בעולם( חולה עלייההה),רן החבר הכי טובב ושקד גם חבר טוב החברות בגדים הכי אהובות עלי הם ZARA,TNTבעיקר ZARA התכונות אני הכי אוהב בעצמי חחחח זה דיי קשה האמת חחחח ....... אולי זה שאני לא החליט בכלל ושאני דיי ספונטני חחח התכונות שאני הכי שונא אצלי יש מלא אבל לא נעמיס עלייכם: אמממ שאני ליפעמים ממש עצלן שאני קוטר ליפעמים ויש עוד... הערוצים שאני הכי צופה בהם : אגו טופ גיר שולט!! ערוץ 2 המקומות שהכי הייתי רוצה להיות שם עכשיו: איזה מסיבה פרועה באיביזה או טיול תרמילאים בתאילנד (מת לחזור למקום המדהים הזה עוד פעם) ......או לעמוד על צוק שצופה על נוף מדהים ופשוט לא לעשות כלום לשבת שם ורק להסתקל על הנוףף. הדברים שאני הכי אוהב בגוף שלי: הכול... מה שאני שונא בגוף שלי : כלום הסרטים האהובים עלי :יורו טריפ, המסור 1,2,3, מלך האריות חחחחח השירים האהובים עלי: אהבה קצרה של ארקדי דוכין מלאך של אביב גפן החברים הישנים שלי עיברי לידר ( הגרסה של המופע פסנטר) הדברים שלא הייתי עושה עבור שום הון שבעולם הם: לא יודע חחחח הדברים שהייתי נותן המון כדי לעשות אותם: באנג'י , סקס באמצע רחוב מלא אנשים חחח הספרים האהובים עלי: הארי פוטר 1,2,3,4,5,6, ואם יש גן עדן הדברים שאני ירצה לעשות שאני יהיה גדול: וטרינר ,צלם המקצועות האהובים עלי: סוציולוגיה פסיכולוגיה וכמה שזה ישמע מוזר גם כימיה חחחחח ההחיות הכי אהובות עלי: כלב ( כפרה על הכלב היפה שלי) , צבים יש לי 2 חחח, ועכבישים חחחחח הגלידה שאני הכי אוהב זה ריבת חלב חחח הכי טעים בעולם טוב אין לי כוח יותר להמשיך מקווה שהכרתם אותי קצת (-: תגיבו

yon aviv

New member
ממממ...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שעועית XD ,פסטה ופיצה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: צהוב, כחול ושחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:עברי לידר, אביב גפן וחמי רודנר.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: טאל, סיון ושיזף... 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: עם הזמן/אביב גפן, עברי לידר/האנשים החדשים, שייגעצ/להפסיק לאכול עוגות 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: zara, פוקס, קסטרו... אבל אני שונאת שופינג! 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אממ.. זה קשה... לא יודעת.. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביישנית.. קנאית.. פחדנית.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 22, הוט 3, ביפ.. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: אצל חברה שלי, בחו"ל, בטיול... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: רזה, גבוהה יחסית.. וזהו.. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: השיער שלי, הברכיים שלי, והפנים שלי XD 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: החיים ע"פ דיוויד גייל, המסור, אמריקן טריפ! 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: את לא כמו כולם, אני אשתנה, נפלת חזק. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים (לפעמים יש בביפ... למרות שראיתי כבר את כל הפרקים בערך מיליון פעמים..), מועדון לילה (כשהיה), חדשות.. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעשןסיגריה, לשכב עם מישהו/י תמורת כסף, לעשן סמים! 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להיות עם חברה שלי, להטיס מטוס, טיול מסביב לעולם... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אממ.. אני לא ממש קוראת.. אני אוהבת העיקר ספרים של ז'ול ורן.. (מסביב לעולם ב-80 יום, הבהלה לזהב, עשרים אלף מייל מתחת למים......) 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית, שחקנית כדורסל, ראש ממשלה.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: מת', לשון, ספורט.. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב, דולפין וקואלה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: מסטיק, וניל עוגיות ווניל פצפוצים.. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברה שלי, אבא שלי, סבתא שלי.. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: חברה שלי, חברה הכי טובה שלי, אבא.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לגלוש באיגי, לגלוש בישרא, לשמוע שירים. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שחברה שלי תתקשר אלי ותגיד לי שהיא באה, שתפסיק לכאוב לי הבטן, שאני אהיה אחרי הצבחן בהיסטוריה.. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אולי אני יותר אוהב את עצמי, אני אהיה יותר סגורה אם אני בי או לסבית, קשר עם אנשים. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, גולשת במחשב, מעירה את אח שלי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: גולשת במחשב, מתקלחת, אוכלת.. וואי זה באמת העביר את הזמן!

הורס 17

New member
את כל כך יפה, הייתכן?

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
צ'יפס, על האש, קוסקוס 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:
חום, לבן וכחול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
אפרת גוש, דניאל סלומון, אביב גפן 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
בבית: תומר סמדי ומורן, כאן: שוח אוהד ובן 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
אפרת גוש - אפרת גוש, ספייס גירלס- ספייס וורלד, אוסף שירים שלי 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
פוקס, קסטרו, שוק הכרמל 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
כנה, נותן מעצמי, אהבה עצמית במינון הנכון 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
קנאי, שקט לפעמים, מצפה יותר מידי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
24, הוט 3, ערוץ 2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
תאילנד, ארגנטינה וגן עדן 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
שפתיים, תחת, שיער 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
אף, בטן, אוזניים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
טיטאניק, ים כחול עמוק, מישהו לרוץ איתו 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:
אפרת גוש-שעתיים אחריי, nada surf-blonde on blonde, melanie c - first day of my life 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
האלופה, אימאלה, קצרים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
להתאבד, לרצוח, להיות שותף לפשע 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:
לטייל בכל העולם, לצנוח, לעבור לדירה משל עצמי 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
לא יודע 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:
גרפיקאי, עשיר ומאושר 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
צילום ועיצוב, תקשורת, אנגלית (אבל אני כבר לא לומד) 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:
ג'ירפות, כלבים ופילים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
וניל, וניל עם דובדבנים, קינדר בואנו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
אמא אבא ואחותי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
מורן, מעיין ותמיר 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:
לצוטט, לשמוע מוזיקה, להגיב בפורומים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
לסוע למרכז, להתחיל לסדר תחדר ושיגיע כבר מחר 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
הבית, הראייה על העולם, המשכורת 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
שוטף פנים מצחצח שיניים ושם מוזיקה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
מצחצח שיניים, מכוון שעון מעורר, ומכוון ערוץ טלוויזיה להירדם איתו

Save Me

New member
אני שונא שאלונים כאלה

שצריך לבחור 3 4 5 דברים בלבד.

עונה <.><.>

עונה על מה שבא לי מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: במבה המבורגר ושווארמה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור כחול ירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אווריל פינק ולינקין . מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס tnt אבל לא יותר מדי מותגים 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: רגיש, נחמד זה בעיקר 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: נתפס חזק מאוד במי שאני רוצה
דיברתי איתו היום^^ 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: mtv 10 22 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בחדר שלו, בחופשה באילת 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: גובה ממוצע די רזה ושיער שלי 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: עיניים, אף, פצעים, תחת, שיניים, רגליים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: חניבעל לקטר, טרויה, וספידרמן 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: זה מתחלף מהר מדי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: רוקדים עם כוכבים, פימפ מיי רייד וגם סאמר לנד 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: הייתי נותן הכל בשביל להיות איתו הקיצר 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אי הילדים האבודים, צמרמורת, שחר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: ממממממממ אחשוב על זה 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: בע בע בע 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: מיאו, צבי צבי, חעחעחע 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פיסטוקקקקקקק, וניל אי לייק וניל, שוקו 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אותו^^ , אחותי אמאבא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: איתו עם אח שלו ועם הכלבה שלהם 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: משחקי מחשב, תמונות יפות, ותוכנות מסרים 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לדבר איתו לצחוק איתו לצרפת אותו 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: יהיה לי חבר 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: נרדם ומתעורר שוב מתמתח ומתלבש חולצה ומכנסיים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:שומע מוסיקה, חושב הרבה מחשבות תהנו אחוקים .

LoveGod

New member
נשמה...

כמה שאתה מאוהב!!!! אני מקווה שבסופו של דבר הוא יקלוט שגם הוא אוהב אותך
וחומד...תעזוב את אח שלו!!!

life is perfect, never better ../images/Emo98.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:
שניצל תירס, פתיתים, מוקפץ.
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך:
שחור וחום בעיקר והשאר צבעוני :]
3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:
אביב גפן, עברי לידר, שלמה ארצי.
4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך:
מורי, רותם ודניאל.
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:
אביב גפן - חלולים, three doors down - seventeen days, אוונסנס - fallen.
6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך:
קסטרו, דיזל, זארה.
7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:
כנות, רגישות, חוש הומור.
8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:
חוסר סבלנות, רגישות יתר, אדישות [לאחרונה].
9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:
ערוצים 12,13,14 ביס.
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:
לוס אנג'לס, קובה, איזור המרכז.
11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:
שיער, פנים, חזה :]
12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:
גובה, רגליים ומשקל, שאני עובדת עליו כבר כמה זמן :]
13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:
סיפור אהבה בלתי נשכח, עקיצה ב 60 שניות, לקחת חיים.
14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:
אביב גפן - חלומות גדולים, אלאניס מוריסט - your house, three doors down - landing in london.
15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:
האנטומיה של גריי, משמרת שלישית, ישנן בנות.
16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:
לעבוד בזנות, באנג'י, להרוג.
17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:
לישון איתה, לנסוע לקובה, ג'יפ טריוס 2008 בצבע אדום.
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:
לא קוראת ספרים.
19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:
גרה במושב, נשואה עם ילדים.
20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:
אין כאלה.
21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:
לא אוהבת חיות.
22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:
קינדר, וניל עם עוגיות, ריבת חלב.
23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:
צליל, דניאל וימית.
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו:
מורי, מיטל ודניאל.
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:
אייסיקיו, מסנג'ר, משחקים בוואלה חחחח.
26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:
שהיא תסיים ת'צבא, תבוא וניסע :]
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:
אולי אני אהיה סטרייטית כברררר
28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:
שולחת לה הודעה, מצחצחת שיניים ושותה שוקו.
29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:
מדברת איתה, מצחצחת שיניים ועושה פיפי

סמיילי6

New member
עונהההה............:):)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פסטה מוקפץ שוקולד 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: כחול ירוק שחור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: היהודים עברי לידר אוונסנס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: עומר דשה ושוחייי 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: היהודים אוונסנס ועברי לידר 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: TNT FOX CASTRO 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אמין נאמן ציני 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: לא שונא כלום!!! 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס ישראלי...24...ערוץ 2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: בנהריה עם החבר..בת"א לטייל ובאילת 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים חיוך ואף 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אממ.. לא יודע 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אני יודע מה עשית בקיץ האחרון..יש לה ביצים..מת לצעוק 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: לעוף(היהודים)...עוד ארון אחד...LITHIUM 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: כוכב נולד..האלופה...השיר שלנו 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: באנג'ייי...לעלות על אנקונדה...גאלח 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אין כאלה הכל עשיתי 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: צופן דה וינצ'י..הפיתוי... ואין עוד 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: זמר..שחקן.. או בכלל עו"ד או משו 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אומנות..עיצוב..מחשבים 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלב דולפין סוס 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל שוקו תות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא אבא ובובי. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: בובי.. וזהו 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:מוזיקה..מסן..איסיקיו.. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שייגמר השאלון הזה...בעיקררר 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו:מראה חיצוני..אופי... המצב בחיים 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצח שיניים שותה קפה ומעשן סיגריה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלח מחליף בגדים ומעשן סיגריה

חחח

האנקונדה באמת מפחיד... אבל... אחרי שאתה עולה פעם אחת עם ידיד\ידידה אז... בא לך עוד פעם ועוד פעם ובסוף אתה לא מפחד מזה. מניסיון שלי פעמיים באנקונדה P:

למעלה