יאללה אופטימיות!

N o o s h y

New member
הודעה באייסיק מעכשיו:

"לפעמים..אני מסתכל עלייך ומבין כמה אני אוהב אותך :)"

©big smile©

New member
אני בת 17 וחצי היום ../images/Emo13.gif

והיו לי יומיים ממש כיפיים עם יעל ואתי, ממש כיף לי איתן. במיוחד כשהן אומרות את אותו הדבר עלי. כל החיבוקים, הצחוקים, לישון אצל אתי פתאום בלי שום תכנון, השיחות הרציניות, גילויי נפש... אני כ"כ אוהבת את זה, ויותר מכל - כ"כ צריכה את זה עכשיו איתן. לא יודעת כמעט להסביר למה. ופתאום אני נהנת מהעובדה שכל הבגרויות שלי יוצאות בימי שני, על הפגישות עם הפסיכולוגית, ואני חושבת שאני לא אקבע מועדים אחרים, לפחות לא כל שבוע. זה עושה הרגשה טובה, למרות שזה הכי מוזר לי בעולם לחשוב על זה ככה. היום בערב יהיה כיף, בעיקר אחרי השיחה עם יותם. אלכוהול, סיגריות, חברים... ככה בכיף, עד אור הבוקר. ורק לחייך!
חג שמח!

[[:

סמסים יכולים לעשותאת החיים 3 לפנות בוקר היא שולחת ".. כשעץ בגן מלבלב זה לא כואב להתאהב..." "קושקוש, אני כבר די ישנה" "חחח מצטערת.. בדיוק בדרך הביתה שומעת את השיר וחושבת עליך. אני בטוחה שזה יהיה יותר מעורך בבוקר" כפרה עליה [:

Pooh9

New member
כי יש הרבה.

אבל אני רק אגיד של"ג בעומר היה שווה ביותר. איתו? היה בכלל כיף. והקטע הוא שאני לא זוכרת את הנשיקה (כאילו, גם אבל פחות) אני זוכרת את מה שהיה לפני:)

Liraz 6q

New member
אעעעע עוד 4 ימים!

הנשף!111 והשמלה שלי כלכך יפה והנעליים תואמות בול לפרח ולשמלה וקבעתי תור למספרה ולאיפור וזה הכי כיף שהכל כבר מוכן סופסוף!!!

יואו אני פשוט לא מאמינה

שבנקודות חיים הכי חשובות שלנו, אנחנו לא ביחד :( אוף. הנשף הזה שמהשניה שנכנסנו לכיתה ז' אנחנו רק מתות להגיע אליו, לא נחווה אותו ביחד. כל כך עצוב לי..

Liraz 6q

New member
אם היית כלה

והיו לך ביצים היית מופיעה פה ביום שבת ב10 בהרודס..

הלוואי ויכלתי

אבל דבר ראשון אני עובדת בשבת בערב, לא שזה משנה כי המנהל שלי מאוהב בי והוא ימצא לי מחליף, אבל אין לי כסף עכשיו לזה... כי קנינו אתמול בית (בשעה טובה
) והתחילו קיצוצים רציניים.. אז אמא ביקשה לא להתפרע החודש הזה עם הוצאות מיותרות. ואילת סתם ככה בשביל נשף זה דיי מיותר חח

Liraz 6q

New member
אוווי בונבונה מזלטוב:]

לא נורא.. אני עדיין מחכה לביקור.. רק אל תשכחי.. 20.6 יש לי יומולדת.. חסר לך ואת לא פה!

תודה :)

ואל דאגה, רק אמרתי לך, תבדקי לי אם אתם צריכים מתגברים לקיץ ואני באה לאיזה שבועיים ככה בכייף שלי גם לעבוד וגם להנות..

זה היה יום פשוט נהדר D:. ../images/Emo219.gif

הוא התחיל בזה שממש לא היה לי כוח ללכת לבי"ס. אז אמרתי לאמא שלי שאני לא מרגישה טוב והיא נתנה לי להשאר בבית. אח"כ היה Top 10 at ten של מיוז. בכלל,היה לי נורא כיף היום,היה לי שקט סופסוף.

למעלה