יאללה אופטימיות!

tamarosh

New member
חח סלחי לי. "אם לא הייתה המלחמה הזו לא היינו

מכירים"? נראה לי עדיף לכולנו שהיא לא הייתה, לא?

RainbowL

New member
יואו מה זה כיף לי.

גיליתי שמרכלים עליי לטובה
ואני מרזה לאט לאט, וזה כיף לפחות להרגיש ככה כשהג'ינסים של אבא גדולים עליי
ואתמול התעצבנתי אז חברה שלי לא עזבה אותי עד שלא סיפרתי לה הכל ונעלו אותה בבית לפני כמה ימים ועשיתי הכל והלכתי פה חצי יישוב כדי לפתוח לה שתבוא איתנו לים, ופשוט עשיתי את זה כי אני יודעת שהיא הייתה עושה את זה בשבילי, וגם כי אני יודעת שבלעדיה אני הרבה הרבה פחות נהנית, וכי חשוב לי שהיא תהנה. ולחבר הכי טוב שלי יש חצי שנה עם חברה שלו, אז הוא מתכנן לה משהו ועזרתי לו, ואמרתי לו שיבקש ממישהו שישים לו את מה שהוא צריך, אז הוא אמר שכבר לא שנות הארבעים ושכבר אין חברים כאלה. ואז אמרתי לו שהוא מדבר שטויות, ושאני יכולה לעשות את זה. וכאילו, זה גרם לי להעריך את עצמי כי זה לא ברור כבר שעושים דברים כאלה, ואני כן עושה. טוב לי עם עצמי והמצב החברתי שלי השתפר ממש ובזמן האחרון הכל הולך חלק (טפו טפו טפו). בחייאת תנו חיוכים אם קראתן :)

../images/Emo203.gif ../images/Emo13.gif

כי היום גיליתי יותר מתמיד שסומכים עלי.
כי יש לי חבר מדהים,נכון שכולן אומרות את זה אבל אני באמת באמת מתכוונת לזה!!! כמה שאנחנו לפעמים רבים על שטויות...פתאום הוא בא מאחורהבאמצע המסדרון של בצפר שאני מדברת עם הבנות ומחבק אותי
כי יש לי חברות שרוטות לגמרי וכ"כ כיף לי להיות איתן
כי המורה לפוינט הביאה אחת שרוקדת אצלנו וגם באקדמיה שתרקוד איתנו בריקוד והתעצבנו ברמות ואחת מי"א אמרה לי היום "היא צריכה לתת את הסולו רק לך!!"
כי הטיפול משפיע והמון אומרים לי את זה
כי אכלתי היום קצת יותר ממחצית הקלוריות שאני צריכה לאכול ביום וכבר 19:30
[וכן זה אופטימיות!!]
כי מחר ל"ג בעומר, וכל ההוייה הזאת של לא לישון עד הבוקר ולהיות עם חברים ולדעת שהחבר נמצא בדיוק 5 דקות מהמקום שאנחנו עושים ושאפשר לנשק אותו כמעט כל שניה עושה לי טוב

למעלה