יאללה אופטימיות!

יאללה אופטימיות!

כי הקודם כבר מפוצץ.

טוב לי.

אני מתחילה להבריא, ברוך השם. ל"ג בעומר נראה לי שיהיה ממש טוב. התחלתי בדיאטה. הבנתי שיש לי עוד קצת זמן להעלות נקודות בציונים, אמנם קצת אבל יש. יש לי חברים טובים. ואני פשוט... שמחה.

אההה ו

אבא שיחק אותה עם איזה טרמפ בלילה למקום שהוא מה זה לא סובל, אבל בשבילי נו. :)

גיליתי שלהיות ביץ' ../images/Emo219.gif

זה נורא נורא כיף *-*. וגם אין לי רגשות אשם בקשר לזה. זה גורם לי להרגיש הרבה יותר טוב האמת.

Adi ע ד י

New member
../images/Emo45.gifמסכימה זה כיף.../images/Emo48.gif

אבל לפעמים אין לי אומץ :\

B a Z u K a

New member
חחחח זה מזכיר לי..

הרי פה כל כיתה היא במקום אחר, לא נמצאים עם אותם הילדים כל שיעור כמו בישראל.. אז לכל הכיתות נכנסתי כילדה נורא סימפטיט וחברותית ואז אמרתי לעצמי "יאללה בואי נשחק אותה סנובית לכיתה אחת..שיהיה קצת מעניין"..ואז כשנכנסתי לכיתה הזאת (בפעם הראשונה, כן?) נכנסתי עם הליכה סנובית כזאת וחייכתי חצי חיוך לחתיכים אבל כאילו לא שמתי *ביפ* על כל השאר.. אז..אמ...בכיתה הזאת התחילו איתי ממ...6 בנים
עם אחד מהם (צרפתי-יהודי) כימעט יצאתי אבל הוא מניאק כזה..כאילו אומנם לא אלי אבל פשוט לא בא לי לצאת עם מישהו כזה... ואז הייתי ככה לשבועיים בערך ואז התחלתי להוריד את זה בהדרגה.. אני היום ידידה של כמעט כל הבנים שם.. חחחחחחח שישעתי את עצמי..אבל באמת שזה מעביר שיעורים מהר...הסתכלתי על זה כמו אל משחק כזה=P

adiss90

New member
אני לא יודעת בקשר לציון אבל...

אני יודעת שכל התשובות היו נכונות. אבל זה לא קשור, תמיד מורידים לי חצי נק' על הדרך[כמה קטנוני]. אני יודעת מה אני שווה. והמגן הזה רק עזר לי להעלאת הביטחון העצמי. אוווו פחות מגן :C)

sweet148

New member
היום "הברזתי" מבי"ס...

הייתה לי רופאת שיניים ב8 וחצי ואנחנו מסיימים היום ב12 ומשהו ועד שסיימתי את הרופאה אז לא הלכתי לבי"ס. והייתי בעבודה של אמא שלי והיא עשתה לי לק עם פרנץ' ואבנים..[יש איתה עובדת שעושה ציפורניים ואמא שלי היא מאפרת וקוסמטיקאית ועושה תסרוקות חחח...]] קיצור יום כייפי..

התנועות

המוזיקה הזוהר האהבה הריקוד.
הייתי בסטודיו בי, וכמה שהיה לי קשה כי לא התאמנתי כל כך הרבה זמן היה לי מדהים הזעתי כמו חמור כל הגוף שלי כואב אבל עכשיו, גם כשאני לא עושה כלום אני עושה את זה עם חיוך.
וחטפתי ת'ג'ננה על האוטו המטונף שלי, אז ניקיתי אותו וסידרתי את התא כפפות ומישהו שלא דיברתי איתו הרבה זמן בטלפון התקשר אליי והוא חמוד וכיף לי. :)

../images/Emo203.gif זאת ההרגשה הכי הכי בעולם!!!

כ"כ מזדהה איתך בקשר לשיעור
גם אחרי חופש של שבועיים מהסטודיו, מגיעים אליו עם כוחות ואנרגיות. איזה שיעור לקחת? ושל מי?

ג'אז למתחילים של אדוה משהו..

לא רקדתי שנה באופן מקצועי והגוף שלי חייב להתחיל מאיפשהו.. והנה הוא מוכיח שגם עם מתחילים קשה לו להתמודד אבל כל הזין לו!!

אוקיי השבוע הזה יהיה מעולה.. :]

הוא מתחיל מעולה! אני מחר בקריה, ושני בחופש כי יש חתונה בערב אז רק שלישי חוזרת לבסיס, אז יהיה לי קצת בית :) וגם עכשיו חזרתי מעזריאלי וקניתי כפכפים של טבע נאות שכל כך רציתי וגם נעליים מרוקט-דוג.. מושלמות
אנימאושרת:)

yaeli87

New member
אוי היה לי כ"כ כיף אתמול בערב

ישבנו ודיברנו על ה-כ-ל. על כל הקשר שלנו מהתחלה ועד הסוף ואנחנו כ"כ אוהבים אחד את השני. זה כ"כ כיף. ואם לא היתה המלחמה הזו בקיץ בכלל לא היינו מכירים... וואו,אני כ"כ אוהבת אותו...זה כ"כ כיף. תביאי חיוך

למעלה