יאללה אופטימיות!

תלוי איזה ג'יפ

אבל שלך צריך לעלות בסביבות ה350 אלף אם לא יותר.... שנת 08 ממש יקרים

Moreiro

New member
אמ

שאתמול היו לי ככההההההההההה דברים לכתוב בקיטורים והייתי במצב ממש רע מהכל, והיום כבר הכל פחות או יותר הסתדר. אז זה אופטימי
ואתמול ההורים שלי אירחו חברים אז היתה עוגת שוקולד, אבל וואחד עוגת שוקולד, מהסוג שבבית שלנו אף פעם אין ואני מתכננת עליה, אני רק מקווה שהם לא חיסלו את הכל]:

Tin Doll

New member
אני כל כך

אוהבת אותו. בכל יום שעובר זה נהיה יותר ויותר עצום..

EVE Lights

New member
היה כיף. ../images/Emo9.gif אני אוהבת אותו.

הצלחתי לגרור אותו על הבוקר למיני סשן לא מתוכנן וזה היה טוב.
ואני מתאהבת בו יותר עם כל יום שעובר..

EVE Lights

New member
גאד הוא כזה מושלם!! ../images/Emo99.gif

אין דבר יותר משמח מלראות הודעה שהוא כתב באתר על מה שהיה בבוקר סתם ככה אפילו בלי להודיע אוף מדהים שלי

Shusho

New member
אוקיי, מה? :S

הוא כאילו מתאר מה הוא עשה איתך בבוקר?

EROTOMANIA

New member
תקשיבו

אני חיה! שרדתי את הלילה. ועדיין כואב לי. וימשיך לכאוב לי. אבל שרדתי. ואני חיה ונושמת. ולפעמים אפילו מחייכת. זה מספיק אופטימי, לא?..

שחכתי

שחכתי אותך, פתאום בבת לא קופץ הלב כשאני עוברת ברפרוף על השם שלך בפלאפון שלי, פתאום לא אכפת לי מהשיר הזה שמתנגן עוד ועוד ברדיו, פתאום לא מתגעגעת,פתאום לא מחפשת אותך בבצפר, פתאום הפסקתי להסתכל, פתאום כבר הפסקתי לשאול את עצמי מה עשיתי לא בסדר כי אני יודעת שעשיתי כל מה שיכולתי ואתה הוא זה שמפסיד, פתאום כבר לא מעניין אותי לגרום לך לקנאות, פתאום כל רגש שהיה אליך נעלם, סתם ככה. וזה נהדר אני חושבת
אה וגם מחר יש לי יומלדת ועוד מעט מלא חברים באים למסעדה לעשות לי יום-לפני-יום-הולדת שמח ומחר כולם בים לכבודי
יאיי :)

Jiglly

New member
../images/Emo13.gif

אבל איך?! אני זוכרת שזה היה אצלנו בערך באותו יום, איך הצלחת כבר.. בכל מקרה אני שמחה בשבילך ומגיע לך רק טוב:)

אני באמת לא יודעת איך

זה פשוט קרה איכשהו והייתי כ"כ בטוחה שאני ישאר ככה לעוד המון זמן, ופתאום כמעט אחרי חודש פשוט שכחתי... תודה!

חהחה הוא סימס לי ב12 אפס אפס

"שקד מאמי מזל טוב... רואה? לא שחכתי" חהחהחה. תאכל זין.

למעלה