יאלה מכבי

daniella1980

New member
ספרי לי על הילדות שלך.

סתם, אבל בכל אופן, נשמע לי צעד רב-תעוזה לעזוב את הדת וללכת אחרי עצמך בניגוד לחינוך שלך ולמשפחה שלך. אז סחטיין וכלכבוד ואני מקווה שזה עשה אותך יותר מאושרת ממה שהיית כדתיה.

../images/Emo13.gif אני מאמינה בלקחת את הדברים

הטובים מכל עולם. יש בעולם החילוני הרבה דברים חיוביים שאימצתי ויש ערכים ודברים טובים בעולם הדתי שבחרתי לשמור. לא סבלתי בתור דתיה, זו פשוט לא הייתי אני. יש המון צביעות בחברה הדתית שאני לא אוהבת ואני מאמינה שאני צריכה לחיות רק בדרך שלי, לא של כל מיני פרימיטיביים כמו כל הרבנים האלה עם הפסיקות המוזרות שלהם. אני מאמינה שאלוהים לא כזה קטנוני ובאמת מפריע לו כשמישהו מחטט באף בשבת. אני חושבת שהרבה דברים בדת הוצאו מהקשרם והתפתחו לכוונים שמאוד נוגדים את מהות הדת ורוח הזמנים שלנו היום. וחבל שכך, זה רק יוצר אנטיגוניזם אצל ה"חילוניים" וסתם, וחבל.

:) המשפחה שלי מספיק פתוחה כדי לקבל

אותי כמו שאני <הכרחתי אותם
לא היתה להם ברירה> ואני לא ממש גרה כאן , אני כבר מחוץ לבית הרבה שנים - מהצבא - דרך המעונות באוני' עד כמה דירות שעברתי - בכפ"ס < כי עבדתי ברעננה> ובת"א ועכשיו אני עוברת שוב לאזור המרכז ביום ראשון
אני כרגע מה שאומרים בין דירות
נכון , יש לי איך לפרנס את עצמי, ואני עצמאית כבר הרבה שנים , אבל עדיין - אני חוזרת שבתות הביתה:). וכשאני בשבתות כאן , אני באה מתוך בחירה , כדי להיות עם המשפחה שלי , זה לא סבל:) וזה לא ביג דיל מבחינתי לא לראות טלויזיה אני כבר שנים לא רואה טלויזיה. :) וזהו

daniella1980

New member
חח הבנתי

נשמע לי דווקא נחמד לקחת אתנחתא מהחיים החילונים פעם בכמה זמן, שבת של דתיים זו באמת שלווה אמיתית.

Anywere is

New member
ברמת העיקרון זה מה שאת עושה..

מההתחלה של שירשור זה..בנוסף לעוד משהו גרוע יותר מזה..אל תגיבי אפילו.

Anywere is

New member
דודים שלי דתיים הדוקים מירושלים

ויש להם טלוויזיה בסלון..העיקר לתקוף בעיוורון.

זיגזג

New member
חייב להתערב....

אין לי מושג על מה כל המהומה כאן!!! רק ש.. אצלנו שומרים מסורת בבית, ההורים שלי לא נוסעים, לא מדליקים אש בבית.. אבל טלויזיה אנחנו רואים בבית! אוהד, מי כמוך יודע שאבא שלי הולך לרוב עם כיפה סרוגה (לא תמיד) ועדיין רואים טלויזיה אצלנו בבית! אין לי מושג מי זו האניוור הזו, אולי היא מתחזה, אני לא עוקב כאן! אבל לא על סמך זה שהם רואים טלויזיה כשהיא טענה שהיא באה מבית שומר מסורת אפשר להסיק שהיא מתחזה...!!!

למעלה