יאלה מכבי

Barenaked Ladie

New member
אבל הניק שלך..אז אתה לא ערבי?

חדש לי סליחה, שליהודי קוראים רזאל אמין...טוב בוא לא נדון על זה. אני מושלמת? חחחח בדיחה טובה...אם הייתי מושלמת אבא שלי לא היה נמצא בקבר וגם לא אמא..אבל למי אכפת? גם אתה מבין רק חצי.

לזו שלא מבינה סרקזם

אני לא חושב עליך דבר בטח ובטח שלא מושלמת הניק שלי הוא תרגום של שמי לערבית

Barenaked Ladie

New member
טוב הדיון הזה נסגר.

כל מילה נוספת מיותרת. לא מבינה מה אכפת לכם? אתם מכירים ובטוחים אם זה שמאחורי המסך משקר? מה אכפת לכם?! כל עוד לא קרה לכם פיזית כלום לא צריך שיהיה אכפת לכם..כולכם בגדר אנשים וירטואלים ואף אחד לא יודע אם אתה או היא או סבתא שלי משקרים..אבל זה מה שעושה את זה מעניין! היכולת להסתתר מאחורי מסיכה הן אם היא מסיכה שקרית והן אם היא לא..אז די לנפח כל זית לגודל של כדור ותתעסקו בטייטל של הפורום -``סקס`` ולא במי אמיתי ומי לא! כי בתאכלס כל אחד מאיתכם יכול להיות סתם בן 7 חרמן..אבל זה לא צריך להיות אכפת לכם..אז די עם זיוני השכל ונמשיך עם הזיונים האמיתיים..עד כאן..חזרתי להיות סמויה.

באמת אני בן 7 חרמן

ואת , או Anywere , תחליטי מה את הפעם , לא תסתמי פיות . אגב , עדיף לך להישאר עם הכינוי הזה , הוא הרבה יותר dirty ...

Barenaked Ladie

New member
ואני רואה שאתה יופי מתנהג כמו אחד

כזה. ורק לפרוטוקול, הכינוי הקודם שלי הוא agua fria ולא any יש מבין? כל מי שבא להגן על מישהו אחר נחשב לאותו אדם? זאת ההגנה שלכם? עלוב.

"מותק"

הכינויים שלך מעניינים לי ת'תחת . הדבר היחיד שאני התייחסתי אליו זה עניין סתימת הפיות . מתי הדיון יסתיים לא את תחליטי . במקרה הכי קיצוני הוא ייגמר רק כאשר השרשור לא יקפוץ יותר . אל תנסי לנתח אותי , ואל תחשבי שאת מכירה אותי . לא מעניין אותי מה את עושה בשבת ולא מעניין אותי מה את עושה ביום חול . כל אחד שיעשה מה שבזין שלו , כל עוד הוא לא פוגע במישהו אחר . יש מבינה ?!

ohadz

New member
חשבתי שחזרת להיות סמויה...

תגידי, אם טלוויזיה דולקת, אז אפשר גם לחמם אוכל במיקרו? ולדבר בסלולרי?

כמה שנאה, אני ממש מתביישת בשרשור

הזה. אתם לא יכולים לקבל אחד את השני רק בגלל דעות שונות? אלופה, מי שלא בדיעה שלך צריך להשאר סמוי? מאיפה באה כל השנאה הזו? למה באנטרנט אתם שוכחים להיות אנשים ולקבל את מי ששונה מכם? מתחזה או לא מתחזה , היא לא ניסתה לפגוע באפחד. אם היא רוצה להתחבא מאחוריי ניק- מותר לה- זו לא סיבה מוצדקת לכזו התקפה ופגיעה בה. השרשור הזה פשוט מחליא
תלמדו להתנהג!!!

Barenaked Ladie

New member
או בכלל..שלא יחשבו

שאת,אני וanywere זאת אותה האחת! ואז `אלופה` תמצאי חוק חדש שאיפשר לגלוש 3 ניקים בו זמנית ולתמוך אחד בשני!

הוסקו כמה מסקנות

1. אי אפשר להיות דתי מבלי לקבל בשלב מסויים מטח האשמות מסוג זה או אחר 2. אי אפשר להיחשב כמישהו נפרד אם אתה מגן על אדם מסויים שזכה למטח האשמות 3. אי אפשר לענות על FUCKING שרשור כמו שצריך כי נדלקו על מישהו והרגו אותו מרוב האשמות!!!!! ולסיום, תחשבו עכשיו שאני anywere. אתם מוזמנים. אה כן, אוהד, אלופה ושאר ירקות- אני מניחה שאתם אדם אחד, כיוון שהגנתם אחד על השני

ohadz

New member
אני והאלופה

בעיצומו של מו"מ על התייחדות. בינתיים אנו שתי ישויות נפרדות...

למעלה