יאלה מכבי

זיגי תראה , תקרא../images/Emo4.gif

זה ממש לא על זה שהם רואים TV אלא על העובדה שהציגה את עצמה כדתייה כאשר היא לא קרובה להיות... יותר מזה, אמרה שהם כל כך דתיים שאמא שלה לוקחת אותה להבדק כל חודש כדי להיות בטוחה שתהיה בתולה עד שתתחתן... אם יש לך זמן, כי לי אין ... תחזור לסיפורי פוגי שלה על עצמה ותבין במה מדובר....

Barenaked Ladie

New member
אם תחזרי אחורה בחיפוש

תראי שהיא כתבה שאמא שלה מנהלת את המרפאה! לי אישית אין אמא אבל אבא שלי היה נוהג לשלוח אותי כל 3 חודש לגניקולוג...עד שגם הוא מת

Barenaked Ladie

New member
../images/emo45.gifעזוב..הם כל כך ידענים בנושא..

עוד מעט נכתיר אותם כרבנים...הרבה אלופה-אשר המציאה מהחדש את הדת והטימטום. הרב ``כינוי באנגלית``-שחי בסרט..צא מהסרט ואחרון חביב הרב רזאל- הזכור בכתיבתו עם השגיאות..אבל רגע..אתה לא יהודי בכלל,לא?

../images/Emo6.gif מושג חדש ללקסיקון רבותיי ../images/Emo6.gif

הרבה
רבנית קוראים לזה בעברית, אבל כנראה שגם את המושג את לא מכירה עם הסבא הרב שגר בבית שלך
מלבד זאת שהוכחת שאת יותר
לא עשית דבר
רבה

Barenaked Ladie

New member
אני מעדיפה להיות ``רמה נמוכה``

(זה מסתדר בכלל תחבירית?
) מאשר להיות טיפשה שעושה את עצמה חכמה ורק מוכיחה ההפך כל הודעה שנייה שלה...שתקי ותיהי יפה. הינה למדת משהו חדש מ``רמה נמוכה`` שכמותי...

אני גם יפה וגם חכמה ../images/Emo190.gif

בוא נעשה סקירה קלה... תואר ראשון בהצטיינות ... תואר שני שנגמר בעוד כחצי שנה, בו כל הציונים מעל 80 ... נראה לי שאני גם יפה וגם חכמה
ואת, תחזרי להיות סמויה כי את באמת לא מעניינת אף אחד
מלבד זאת שהכתיבה התחביר וכל השאר מאוד דומים לזו שאת מגנה עליה... אז אולי את "שירה"

Barenaked Ladie

New member
LOL

את חושבת שתארים זה מה שעושה את האדם חכם? ללא ידע כללי קצוץ? (ראי ערך: ד``ר מנגלה שחשב שתואר עושה אותו חכם ואלוהי) אז ניוז פלאש! אני עשיתי תואר ראשון במתמטיקה בכיתה י``א..בבר אילן..ואני רק בת 20 בקושי..אני 5 יחל פיזיקה, 5 יח`ל כימיה, 5 יח`ל מתמטיקה 5 יח`ל אנגלית..אבל בואי לא ננפנף בידע הבסיסי שלנו..אלא בידע הכללי שלנו..בו את נכשלת..ובכלל נכשלת ביחסי אנוש.

Barenaked Ladie

New member
אולי זה עכשיו מצחיק אותך..

אבל כשתרצי להתקדם בחיים התכונה הזאת תדפוק אותך חזק..ולהבדיל משאר הדפיקות-מזאת את לא תהני.

למעשה אלופה

המושג "רבה" הוא מושג של היהדות הרפורמית אישה שהיא רב באורתודוסיה אישה לא יכולה לשמש כרב

Barenaked Ladie

New member
בדיוק! זהו מושג חדש יחסית,

פחות ממאה שנה..שבה אישה יכלה לשמש כרב לכל דבר -רבה..היא הוסמכה ,עברה בחינות וכו`..לעומת זאת רבנית היא אישתו של הרב בעלת תפקיד חשוב בקהילה לדוגמה זוג העומד להתחתן מקבל ברכה ותידרוך עם הרבנית.

Barenaked Ladie

New member
בדיוק! זהו מושג חדש יחסית,

פחות ממאה שנה..שבה אישה יכלה לשמש כרב לכל דבר -רבה..היא הוסמכה ,עברה בחינות וכו`..לעומת זאת רבנית היא אישתו של הרב בעלת תפקיד חשוב בקהילה לדוגמה זוג העומד להתחתן מקבל ברכה ותידרוך עם הרבנית.

Barenaked Ladie

New member
תגידו אתם מפגרים?

אני קורא סמויה פה כבר הרבה מאד זמן..Anywere הזאת צודקת..גם אני באה מבית דתי ויש טלוויזיה בסלון,מותר להדליק..צריך לצום עד הערב..יש דברים ששמים דגש ויש שלא..זה מה שיפה בדת! שהיא מתאימה את עצמה לך. בקשר לניק בדקתי כי גם לי יש איטיונס וידיאו..וזה כתב anywere. רזאל היקר..לא מפסיק לחרטט בשפה גבוה ומרוב חירטוטים לא שם לב לשגיאות כתיב..ואז כשלא מבינים אותו אז הוא מחשיב אותך כטיפש. אלופה חושבת שהיא כל כך ידענית במצוות שהיא לא שמה לב לשטויות שהיא משגרת מהפה-תיהי יפה ותישתקי. ``הניק באנגלית`` אתה אין ספק אוהב כוח וריבים..אחלה..רק אל..אל תכתוב דברים מעוררים רחמים. בקשר אלייך שירה את צודקת..גם אצלי זה היה ככה..ואת עוד תישתחררי מזה..כל טוב.

למעלה