אני לא נמצאת בבית בכלל. יאללה, לא באתי לדסקס איתך וגם לא לריב עם מישהו וירטואלי שלא מזיז לי אפילו את קצה הציפורן..יאללה סיימתי את הדיון, קחו לעצמכם את הנאמר..
אני מעדיפה לא להמשיך לקרוא פה..קרנבל הדיסלקטים והפוסטמות חוגג כאן..אפשר להתבלבל ולחשוב שפה זה ``סקס לנוער``..יאללה תמשיכו להתבשל בטימטום שאתם יצרתם..זה משעשע ומניב אחלה פירות.
את יכולה לקלל ולזלזל במי שאת רוצה כל עוד את תתקעי את זה עמוק בגרון שלך..שמרי את הגנים הפולניים שלך בבית..ואת הטיפשות שלך.אני נכדה לרב שגר בבית שלי..והטלוויזיה בסלון! וכן היא דלוקה גם בשבת! כי יש הבדל בין דוס הדוק ממסורתיים דתיים! מסורתיים בוחרים במה להאמין! אם זה לשמור שבת ולא להדליק מוצרי חשמל ואם זה ההפך..אז לפני שאת מזבלת ספאם בפורום סקס ומנפחת כל זית לגודל של כדורגל תעשי חושבים עם עצמך אם זה באמת נחוץ..כל טוב לך.
ב. כל עוד הוא בחדר שלו..אני אעשה מה שבא לי! אני מכירה מלא דוסים מירושלים שהטלוויזיה שלהם בסלון..משפחת צמח המפורסמת, הטלוויזיה שלהם בסלון ובנם צופה בשבת בה..את מתווכחת על עיקרון ואמונה?! אז את זאת שיוצאת מפגרת..ובאמת לפי האופי שלך מגיע לך שיתקעו לך...בגרון.
יפה. להבא לפני שאת מכלילה חוקים על כולם ומקשקשת ספאם..תבדקי טוב טוב אם מה שאת מקשקשת הוא נכון לגבי כולם. וחוץ מזה..אני מאמינה לany הזאת..שירה..שבנתיים לא הוכיחה אחרת.
נכון אני לא יודע ליכתוב מה זה אומר עלי? שש שנים של כתיבה תמה לא הצליחו לתקן את שגיעות הכתיב או לשנות את כתב החרטומים שלי (אולי משום שאני "לא יהודי") כשהגבתי לAny כתבתי בשפה שהנחתי שרק שנינו מבינים היא ניקראת "יהודית" אם את לא מבינה אז אולי את לא יהודיה ובקשר להיותי "פלסטינאי" פלסטינאי ניקרא כל מי שחי בארץ בתקופת המנדט "פלסטינה" ולסיום אין סכין מושחזת אלה על ירך רעותה ואת עם כל החמש חמש חמש שלך עדין לא במידות שלך אם את לא מבינה פיתחי גמרא ואגב אם דברים היו קורים אחרת אכן הייתי לרב היום נחשבתי לעילוי בזמנו
Anywere אבל אני שבאתי מבית דתי מסורתי שכל יום דיברו וציטטו את התנ``ך והתלמוד..לא השקעתי מאמץ להקשיב כי מי שאנטי מההתחלה לדת לא ידע את התלמוד..רב ערבי? חח משהו חדש? עוד המצאה? לא שיש לי בעיה חלילה..ובעניין שגיאות* הכתיב שלך...זה רק אות אזהרה לך,לעצמך שאסור לך לרדת על פגמים של אנשים אם אתה בעצמך פגום!