יאלה מכבי

Barenaked Ladie

New member
אם קוראים ללילה לבן שחרית.

אני לא נמצאת בבית בכלל. יאללה, לא באתי לדסקס איתך וגם לא לריב עם מישהו וירטואלי שלא מזיז לי אפילו את קצה הציפורן..יאללה סיימתי את הדיון, קחו לעצמכם את הנאמר..

Barenaked Ladie

New member
תגדירי צודקת..רגע תני

לי לנחש! מי שצודק והוא דוס אז הטלוויזיה שלו בחדר ילדים!! תני תני את גז ותלמדי שוב שדת זה משהו של אמונה..

תמשיכי להיות קוראת סמויה../images/Emo70.gif

קראת משהו שכתבתי ולא התאים לך
שאי ברכה ותני גז

Barenaked Ladie

New member
תני גז תגידי לאמא שלך...

אני מעדיפה לא להמשיך לקרוא פה..קרנבל הדיסלקטים והפוסטמות חוגג כאן..אפשר להתבלבל ולחשוב שפה זה ``סקס לנוער``..יאללה תמשיכו להתבשל בטימטום שאתם יצרתם..זה משעשע ומניב אחלה פירות.

../images/Emo31.gif את רמה נמוכה ../images/Emo70.gif

טוב לך
תקראי פה
לא טוב לך
שאי ברכה וסעי לשלום
נגמר פה הדיון

Barenaked Ladie

New member
תקראי לזה איך שתרצי.

את יכולה לקלל ולזלזל במי שאת רוצה כל עוד את תתקעי את זה עמוק בגרון שלך..שמרי את הגנים הפולניים שלך בבית..ואת הטיפשות שלך.אני נכדה לרב שגר בבית שלי..והטלוויזיה בסלון! וכן היא דלוקה גם בשבת! כי יש הבדל בין דוס הדוק ממסורתיים דתיים! מסורתיים בוחרים במה להאמין! אם זה לשמור שבת ולא להדליק מוצרי חשמל ואם זה ההפך..אז לפני שאת מזבלת ספאם בפורום סקס ומנפחת כל זית לגודל של כדורגל תעשי חושבים עם עצמך אם זה באמת נחוץ..כל טוב לך.

Barenaked Ladie

New member
גם לא מפריע לו שיש בודהה

בסלון..כי אם היינו דוסים זה היה נחשב לעבודת אלילים..אבל אם אני מסורתית אז בשבילי זה סתם קישוט..ולו זה לא מפריע! כי אמונה זה משהו גמיש. תני גז.

Barenaked Ladie

New member
אה..אז גם את אומרת שאת

המצאת את הצירוף ``תני גז``? עוד אחת מההמצאות שלך כמו ההמצאה המפורסמת הראשונה שלך? תני גז גם אומרים בצבא עוד לפני שאת למדת לדבר.

נכון ../images/Emo70.gif את צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

גרה בבית של רב והטלויזיה דלוקה בשבת
טוב יקירה, יצאת יותר טיפשה ממה שחשבתי שאת יכולה להיות
ואגב
אני דווקא נהנת לתקוע דברים אחרים בגרון שלי , רק אם לא אכפת לך
כי אם את לא מרשה אני אחדול

Barenaked Ladie

New member
א. זה הבית שלי שאני משלמת עליו.

ב. כל עוד הוא בחדר שלו..אני אעשה מה שבא לי! אני מכירה מלא דוסים מירושלים שהטלוויזיה שלהם בסלון..משפחת צמח המפורסמת, הטלוויזיה שלהם בסלון ובנם צופה בשבת בה..את מתווכחת על עיקרון ואמונה?! אז את זאת שיוצאת מפגרת..ובאמת לפי האופי שלך מגיע לך שיתקעו לך...בגרון.

Barenaked Ladie

New member
זהו תם הויכוח?

יפה. להבא לפני שאת מכלילה חוקים על כולם ומקשקשת ספאם..תבדקי טוב טוב אם מה שאת מקשקשת הוא נכון לגבי כולם. וחוץ מזה..אני מאמינה לany הזאת..שירה..שבנתיים לא הוכיחה אחרת.

למי שלא תיהיי

נכון אני לא יודע ליכתוב מה זה אומר עלי? שש שנים של כתיבה תמה לא הצליחו לתקן את שגיעות הכתיב או לשנות את כתב החרטומים שלי (אולי משום שאני "לא יהודי") כשהגבתי לAny כתבתי בשפה שהנחתי שרק שנינו מבינים היא ניקראת "יהודית" אם את לא מבינה אז אולי את לא יהודיה ובקשר להיותי "פלסטינאי" פלסטינאי ניקרא כל מי שחי בארץ בתקופת המנדט "פלסטינה" ולסיום אין סכין מושחזת אלה על ירך רעותה ואת עם כל החמש חמש חמש שלך עדין לא במידות שלך אם את לא מבינה פיתחי גמרא ואגב אם דברים היו קורים אחרת אכן הייתי לרב היום נחשבתי לעילוי בזמנו

Barenaked Ladie

New member
אני לא יודעת אם זה נכון לגבי

Anywere אבל אני שבאתי מבית דתי מסורתי שכל יום דיברו וציטטו את התנ``ך והתלמוד..לא השקעתי מאמץ להקשיב כי מי שאנטי מההתחלה לדת לא ידע את התלמוד..רב ערבי? חח משהו חדש? עוד המצאה? לא שיש לי בעיה חלילה..ובעניין שגיאות* הכתיב שלך...זה רק אות אזהרה לך,לעצמך שאסור לך לרדת על פגמים של אנשים אם אתה בעצמך פגום!

למושלמת שלום

כמו תמיד את מבינה רק חלק גם התושבים היהודים ניקראו פלסטינאים נימאס להאכיל אותך בכפית

למעלה