יאלה מכבי

ohadz

New member
פעמיים הגבתי לך..

ועקצתי אותה. אני בטוח שהבנת את זה לבד...

כמו שרצית שלא אגיב לך,

אני גם לא מעוניינת שתגיב לי... במיוחד לא כדי להשתמש בהודעות שלי על מנת לעקוץ אנשים אחרים.

כרגיל... אומר ואז מכחיש...

אז זהו, שאתה מוזמן לא להגיב לי. אם אי פעם ארצה לקרוא אותך, אחזור לקרוא את הסוכריות שחילקת לי בשיחה האחרונה במסנג'ר. בשביל זה יש היסטורי. שלום.

Anywere is

New member
טוב..זה מוגזם כבר.

מההתחלה אמרתי שזה בית דתי מסורתי..אבא דתי..שאר המשפחה מסורתית..יש קידוש..יש הליכה לבית כנסת..יש חגים ומצוות..אבל מדליקים טלוויזיה כל עוד אבא בחדר שלו..לא צריך לתקוף.

חמודה , אני לא תקפתי , משקרת או לא

משקרת , אני אתן לך להנות מחמת הספק , כי למען האמת < בלי להעליב או משהו> את רק עוד ניק בפורום , את יכולה לעשות מה שבא לך , לי זה לא מפריע. זה שכל השאר יורדים עלייך , זה רק בגלל שזה מה שגורם להם להרגיש טוב עם עצמם, וזה גם נושא עצוב בפני עצמו...

Anywere is

New member
אני מבינה..

אני לא משקרת..אני משקרת כשיש לי אינטרס כדי להשיג משהו מוחשי,פיזי..כמו לאימא כשאני בורחת לבן זוגי :)

זה לא מדויק אחות גדולה

Any במשך כל שהותה בפורום סחטה סימפטיה מכל חברי הפורום לא תוקפים אותה אלה את הניק

Anywere is

New member
מה הבעיה עם הניק?

וסחטתי? מה אני מחריכה מישהו לאהוב אותי?

Anywere is

New member
אבל זה עודכן מהדיסק הרישמי

בטח יש לאניה סיבות לרשום את זה כך..לא יודעת...אני עשיתי עתק הדבק..בכלל רציתי lazy days אבל היה תפוס...או שזה היה book of days אבל זה היה תפוס..אז נישאר זה...

לשאלתך

לא תוקפים אותך אישית אלה את הניק הפרסונא שאת מציגה בפורום לא מכירים אותך אישית מי את אלה את מי שאת הצגת כאן צריכים לשמור על אמינות מסוימת

למעלה