יאאא הודעה חדשה ><

האמת

אין לי מושג למה ה1 הניק בכלל היה פנוי
(אני ההזויה היחידה שחשבה לקרוא לעצמה ככה, מסתבר XD)

mini cat

New member
../images/Emo54.gif הומ... קצת פתטי אולי?

הייתי בת 12 הייפר אקטיבית ומעריצה של אחותי שהכירה לי את העולם של תפוז... אחותי KITICAT אז אני קטנה וחמודה שואלת? וואלה! גם אני רוצה חתול
חתוללליםםם^O^ אבל איזה כינוי יכול להיות... חשבתי וחשבתי וחשבתי ואז! יאאא אני יודעת! אי יודעת אני יודעת אני יודעת! אני אחותה הקטנה של אחותי הגדולה
אז למה שאני לא אקח חתול קטן. וכמובן שעם האנגלית שלי SMALL לא מבתדר אז- MINICAT ומאז אני MINI CAT נאמנה לכינוי שלי מאז אוגוסט 2002 XDD

המפ.../images/Emo54.gif

פעם פעם, הייתי rebelde chika, כיכי אהבתי קטנטנות והמורדים.
. אח"כ החלפתי ל••Orbit••. כי זה מגניב כזה והייתי מכורה לאורביט. ואז אני חושבת שהיה לי עוש ניק אבל אני לא וכרת אותו אז נדלג עליו...ואז את זה, כי פעם ראיתי צב שרץ, אז הוא היה אתלטיD:. זה היה בכיתה..ו'? משהו כזהP:.ומאז זה נשאר^^

ש ר ו נ ע

New member
נה

נו,כן,יש לי אינטרנט סופסוף. אז,ניצן(ניצנרי,עזבה) ונועה(אפרוח,גם עזבה) קראו לי שרונע-כאילו,בהתחלה הייתי פינק גירל או משהו ובגלל שהן קראו לי ככה החלפתי לשרונע. אבל שרונע היה תפוס, אז תפוז הציעה לי כמה אפשרויות ובינהן זאתי,ומאותו יום אני איתו.... שחורהXDDDDDDDDDD

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

הייתי גילמורפריק [בואו נחשוב למה.
] ועכשיו אני בלתי נראית. שוב, נחשו למה. השטויות מסביב הן בגלל שהניק היה תפוס.

broken winges

New member
אמממ

לא הצלחתי לנחש
.. למה את בלתי נראית? את מאוד נראית לדעתי DDDD:::::::::

GalGul000

New member
גילמורפריק ../images/Emo7.gif

אני זוכרת ששנאתי את הניק הנוכחי שלך בהתחלה. בלי קשר לניק עצמו. היית כל כך... גילמורפריק. ופתאום שינית. ואהאעאה

נמנמ..

האקונה מטטה. נאמ..לא יודעת.. הראש שולט שהייתי לפני בגלל שרציתי לשאול משו בפורום על להקת ראפ שאהבתי אז כדאי שיענו לי רשמתי ראפ שולט חע=]

למעלה