יאאא הודעה חדשה ><

kesemotek

New member
נאמנאמ... ../images/Emo4.gif

הממ אין משו מיוטחד קוראים לי קסם ופשוט חברה שלי תמיד קוראת לי קסמותק... אממ למישו יש שם קתץ יותר מקורי?

GalGul000

New member
../images/Emo5.gif

כי זאת הייתה תקופה שלמלא אנשים היה בלוגים. ואז רציתי להגיב להם, והופ- היה צריך ניק. ומה אני כבר מבינה בזה. אז ניסיתי גל וחארטות כאלה, ולא הלך. מן הסתם היה תפוס... ובאותה תקופה כולם קראו לי גלגול. [עדין קוראים, אבל נו. פעם זה היה יותר חזק.]. אז אמרתי "נו טוב, ננסה גלגול
". וגם זה היה תפוס. ואז הוא הראה לי כמה אופציות לא תפוסות. וזאת הייתה אחת מהן. אז בחרתי... לא בדיוק הבנתי מה הולך שם. תפוז לא ממש עניין אותי. זה היה בשביל להגיב. ועכשיו נתקעתי עם זה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif את לא באה לתל מונד ]:

את לא באה לעברי בתלמונד. וגם שירע לא. ואני כבר פינטזתי שתישנו אצלי ונשתגע ]: גועליות

GalGul000

New member
חחח מה. זה רחוק ../images/Emo10.gif

יש לי הופעה בירושלים שבוע אחרי

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif >>

את סתם רעה. ואת בכלל לא באה למפגשים
ואני כל כך רוצה לראות אותך
אני שומעת את ווראיזדהלאב עכשיו *-* אז אני רגשנית נו
*פורצתבבכי*

tamaguchi girl

New member
חה

ש]פתחתי את האתר שלי [טמגוצ'י] פתחתי לו גם פורום בטולז, שם הכינוי שלי היה טמגוצ'י גירל [גם עכשיו האמת
]. אח"כ הצטרפתי לעוד קהילת פורומים אחרת, ולא ממש הייתי יצירתית בניקים- אז רשמתי גם טמגוצ'י גיר בניק. מאז בכל מקום אני טמגוצ'י גירל [חוץ מבאימייל..הניק הזה היה תפוס
] וזהו. הייתי רוצה לשנות, אבל כבר בכל פורום שאני נמצאת מזהים אותם ככה וגם אני כבר רגילה לטמגוצ'י גירל. אולי אני אחליף ניק שאני אסגור אם בכלל את האתר או בגלגול הבא
בינתים אני טמגוצ'י גירל DD:

broken winges

New member
^^^

וול.. לפני הכינוי הזה היה לי כינוי אחד(kitty5maayan)שזכרתי טוב כי כשאני בוחרת כינוי אז אני בוחרת כינוי שאני אזכור ואז אני פשוט נרשמת איתו בכל מקום כי אני סנילית .. אבל הוא היה די חסר משמעות ואני לא אפרט עליו... .. יום אחד(><) חלמתי חלום ובחלום התגלה לי איכשהו(סנילית) המשפט או הצירוף מילים אם תרצו: black broken wings. משום מה זה נתקע לי ..ואז כתבתי שיר בשם הזה ובאותו זמן גם רציתי לפתוח אתר לשירים שאני כותבת וחשבתי לקורא לו ככה.. בסוף הוא לא נפתח בכלל באותה תקופה מלא בנות פה החליפו כינויים וגם אני רציתי..אז החלפתי.. אבל זה היה ארוך מדי אז נשארתי עם broken winges שאגב הווינגס כתוב בשגיאה אני חושבת. וזהו זה.. ><

Blue Pencil

New member
.

הייתי d a n a b a n a n a ממש בהתחלה,וזה היה רק כדי להכנס לפורום. [נו מה,לחצתי על בחר ואז הייתי צריכה להיות רשומה,לא חשבתי ללחוץ על פורומים]. ואז החלפתי לDaNa161,וזה גם נמאס לי. ואיכשהו הגעתי לBlue Pencil. וזהו.

אנבלייי

New member
היי אני מאיה:

קראתי לעצמי ככה כי זה היה עם שמונה ושמונה זה מגניבבבבD:::::ף ביי ^^ לאא.

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif אז ככה...../images/Emo9.gif

תאמת... לא יודעת בדיוק... תמיד אהבתי קיפודים! ^_____________________________________^ שחורה
אהבתי

../images/Emo163.gif אני רוצה לישון >< אני עייפה

מה עומד מאחורי הכינוי שלי?
כלום >< רציתי כינוי ממש מקורי אחת מהבנות בפורום נתנה לי אותו נראה לי שרון (שרונע) שדרך אגב איפה היא נעלמה?
וה-1 הזה שלא קשור לכלום >< כי השם היה תפוס וה-1 הזה פשוט קרה לו הוא צעק את זה!
כמו זאתי "מלפפון חמוץ" או משהו כזה שפעם היה לה 1 זה היה מתאים ><
*לשתוק*

למעלה