אדון יו"ר נוער מולדת היקר...
ראשית, אני מעוניין לומר לך כי לדבר בפרספקטיבה של אחוזים כאשר הם לא ידועים לך ולתת הערכות אישיות, זה לא רציני. ובנוגע לסקרים, אנחנו יודעים שגם יש בחירות בסוריה, עיראק וכו´ והמנהיג תמיד מקבל 98-99 אחוזים מהקולות. האם אתה מאמין שזה משקף? הרי זה ברור כי תמיד בתקשורת (שזו הדרך היחידה שלך לדעת מה קורה אצלהם) תשמע את הרעשנים ואת הטרוריסטים ואת הבלגניסטים ואת הפנאטים. הרי לא תשמע את האבא שיושב בבית ומחכה לעבודה כדי לפרנס את משפחתו. לא תמצא את האמא שרק רוצה לספק לחם ומים לילדים שלה. ובנוגע לשאלתך "כשהם פתחו במלחמה כבשנו אותם?" התשובה היא כן! כנראה שאצלך ההסטוריה מתחילה באינטיפאדה, כי הרבה מעבר לזה אינך יודע. אנחנו כובשים אותם כבר 35 שנה. לערבים כנראה יש הצתה מאוחרת, כי אם היו כובשים אותנו היהודים,לא היה לוקח לנו 35 שנה אלא הרבה פחות. עיין ערך הלח"י והאצ"ל,ארגוני הטרור היהודים שפעלו למען שחרור המולדת מידי הבריטים! 35 שנה ללא זהות לאומית בוודאי שהם כיבוש. כיבוש נוראי. פשע. ולומר את האמת, די כואב לי, שאתה מתייחס אליי ואל שאר השמאל כשונאי ישראל. אתה יודע שזו לא האמת,ובכל זאת החלטת להפנים אותה לקרבך. לי זה חבל,אבל איך שאתה רוצה. בדבר אחד אתה צודק. במלחמה כמו במלחמה, קורות טעויות וגם חפים מפשע נפגעים. זה נכון,אבל, כאשר ניתן לעשות מאמצים למנוע זאת והמאמצים לא נעשים,אזיי זהו פשע. כן, פשע מלחמה. ודבר אחרון שהכי חרה לי, זה שלא הבנת כלל את הציטוט ששמתי בכרטיס האישי שלי. הכוונה לא הייתה להדגיש את העניין שהמנהיג מחליט בניגוד לרצון העם,כי הרי בדמוקרטיה העם יבחר והעם ישפיע. לא כך הדבר, הרי דוד בן-גוריון,מגדולי מנהיגי העם היהודי, הקים פה דמוקרטיה כמעט לתפארת (מלבד מס´ מגבלות). הרי אם יבוא מנהיג פלשתיני ויקרא פתאום להפסיק את הטרור ולהכנס למו"מ לשלום עד הסדר הקבע, מה תגיד? הוא הרי יראה את האופק בניגוד לעמו,אך שם אין דמוקרטיה והוא יעשה זאת. החוצפן יגיע לשלום-אמת עם ישראל בניגוד לרצון העם (לדוגמה),אז תגיד שהוא פשיסט? זאת הכוונה,הרי הוכח במאזני הצדק ההסטורי,כי מהלכיו של בן גוריון, הם אלו שהובילו בדרך החתחתים אל מדינת היהודים הכל כך נחשקת. על זה אני מדבר. הגדולה המנהיגותית של אז, לא מתקרבת למנהיגות של היום, ולצערי אני מדבר גם על הימין וגם על השמאל. אין מנהיגות. אהה...דבר אחרון, בקשר לירדן. היום דיבר המלך עבדאללה, כאילו בהזמנה שלך,והעלה את הנושא. ירדן לא מוכנה לקבל את הפלשתינאים. הם לא ירדן. האתניות שלהם פלשתינית אולם הלאום לא ירדני. זהו ביתם ואתה לא תהיה זה שתיקח להם אותו. לא אתה ואני מאוד מקווה שלא הממשלה שלנו. הרי ערכי המוסר חייבים להיות עליונים. ואם לא - אבדנו. יהודים אנו!!!!