טרנספר?

yoavl1

New member
ביקשתם לדעת על טרנספר מרצון??

הנה הטרנספר מרצון....... ואני מצטט מתוך הכרטיס האישי של מי שטוען שהוא יו"ר נוער מולדת, לביא1:: אני מאמין בפאשיזם מתוקן אבל עזבו אל תתווכחו איתי לגבי זה אפילו כי זה ממש חסר טעם. פעיל מולדת. שונא ערבים, רוצה לראות אותם עפים מפה. טרנספר מרצון, הא? פאשיזם גם מרצון?

לביא1

New member
כבר עשו זאת לפניך אני מפנה אותך

לתגובה שרשמתי לעינבר למטה.

EverMan

New member
בבקשה חמודה , רוצה דוגמא מה זה

טרנספר ומה זה תנועת מולדת ? קחי את הציטוט מהכרטיס האישי של יו"ר נוער מולדת : "מאמין בפאשיזם מתוקן אבל עזבו אל תתווכחו איתי לגבי זה אפילו כי זה ממש חסר טעם. פעיל מולדת. שונא ערבים, רוצה לראות אותם עפים מפה." פאשיזם , שנאת ערבים , ולראות אותם עפים , לאן ? איך ? כיצד ? לא אכפת לנו...

לביא1

New member
אוקי הינה הסבר...

לגבי הפאשיזם, זה לא קשור ולא במעט למולדת, יש רבים במולדת שחולקים עלי בנושא הזה בנוסף המילה מתוקן ליד הפאשיזם אומרת דיי הרבה אני בניתי מין צורת משטר חדשה משלי שאני חושב שהיא עדיפה על מה שיש היום אתה בכלל לא יודע מה היא וכבר קופץ. זה בקשר לחלק הראשון. שונא ערבים נכון אני שונא אותם לא את כווווווולם יש לי ידידים ערבים אבל מצטער תהרוג אותי אני לא מסוגל לאהוב עם שהורג בי יום יום הם אויב ובאויב נלחמים,כבר אסור לשנוא? ובקשר ל"לראות אותם עפים מפה" נכון אני לא רוצה אותם לידי אנחנו כאן הם שם ושלום על ישראל זה שאני לא הולך לפרט בכרטיס האישי שלי מה זה טרנספר זה משהו אחר.

yoavl1

New member
הערבים הם לא "עם" שהורג בך..

כנראה כמו לילד קטן צריך להסביר לך שיש ערבים שהם רעים ויש ערבים שהם לא. ישנם ארגוני טרור הטובחים בנו, וזה לא כולם. וגם ארגוני הטרור הללו פועלים מכיוון שהם רוצים מדינה, בדיוק כמו הלח"י בזמנם. אנחנו כובשים אותם. אתה רוצה להפרד מהם ובפועל גורם לתוצאה הפוכה... ההכללה שלך מגעילה את התחת... האם יגאל עמיר שרצח רה"מ יהודי, אמור לגרום לי לאמר שהיהודים הם עם שטובח בי?

לביא1

New member
לא הם לא? אין שם 90 אחוזי תמיכה...

בפיגועים? זה הכל סתאם אשליה ואנחנובכלל בחלום. לא נהרגו מעל 1000 איש מאז תחילת אסון אוסלו? הם לא רצחו שר ישראלי? הם לא מחנכים את הילדים שלהם לטבוח בי? שלא תעז לעשות השוואה בין הל"חי לבין ארגוני טרור שרוצחים נשים וילדים ורוצים בהשמדתו של העם היהודי. אנחנו כובשים אותם? כשהם פתחו במלחמה כבשנו אותם? היינו בערים שלהם? ההשוואות שלך חסרות כל תכלית ומטומטמות להפליא אי אפשר בכלל להשוות בין יגאל אמיר לטרור הערבי. בניגוד אליךאני לא רוצה לטרנספר יהודים כמו שאתה רוצה אני רוצה להעביר את הערבים של ישע שאין להם מקום פה הם שייכים לירדן שהיא המדינה הפלשתינאית האמיתית, מדינת ישראל הייתה צריכה לקום על הגדה המזרחית בנוסף, הבריטיםבזמנו וויתרו בשבילנו על הגדה המזרחית לטובת המדינה הירדנית,כיום בירדן יש 83 אחוז פלשתיאנים זה מקומם ושם הם צריכים ליהיות. תקרא טוב מה שרשמתי אני לא אומר 100 אחוז של הערבים שונאים אותי נאי אומר 90 אחוז אבל אני לא הולך להסתכל על בודדים במלחמה במלחמה יש אויב ומסתכלים עליו ככלל אם תסתכל על האויב כיחידים תפסיד במלחמה. ואגב יש לך ציטוט שאומר מנהיג טוב יודע להוביל את העם לאן שהוא צריך להגיע ולא לאן שהוא רוצה להגיע (דוד בן גוריון) האין זה פאשיסטי? שהמנהיג מחליט כנגד רצון העם? זהבדיוק מה שאני אומר העם לא יודע מה טוב בשבילו ואתה עובדה מוכחת לכך אבל אני לא עומד להיכנס לזה.

EverMan

New member
אז ככה

לא , לא נהרגו 1000 איש מאז הסכם אוסלו. נהרגו 500 יהודים. אנחנו לא עצרנו שרים פלשתינאים ועצרנו הרבה מאוד מראשי האירגונים שם ? ואתה לא תחנך את הבן שלך לשנאת ערבים ?! "שלא תעז לעשות השוואה בין הל"חי לבין ארגוני טרור שרוצחים נשים וילדים ורוצים בהשמדתו של העם היהודי." ובכן צר לי לבשר לך , הלח"י וכך הם ארגוני טרור סרוחים וגרועים לא פחות מאשר הפתח והתנזים ! הם לא פתחו את המלחמה , מדינות ערב פתחו את המלחמה , לא הם קבעו שיתחילו בשבילם את המלחמה. ירדן היא מדינה בשלטון סעודי ולא בשלטון פלשתינאי , הפלשתינאים רוצה מדינה פלשתינאית , לא מדינה סעודית ב´ ! ויש שם רוב מוחלט של 66% , אין שם 83 אחוז. ושוב , זו מדינה עם שלטון סעודי לא פלשתינאי. אין שם 90% אנשים שתומכי טרור ורוצים במוות יהודים , וזה שקר וגזעני להגיד דבר כזה. את העובדות שלך תמציא למישהו אחר. אני בטוח שאתה לא הלכת ושאלת את כל ה3.5 מיליון איש וביררת. ואין פה מלחמה , יש פה מאבק נגד הכיבוש. פאשיסט ? אולי , אין פה פולחן אישיות. ולא , כי הוא עושה את זה לטובת העם. העם לא יודע מה טוב בשבילו ? ומי אתה שתקבע מה טוב בשביל העם הזה העם הפלשתינאי וכל העולם ? מי מת והפך אותך לאלוהים ?

לביא1

New member
אתה ועובדות לא הולך ביחד הא?

"לא , לא נהרגו 1000 איש מאז הסכם אוסלו. נהרגו 500 יהודים" יש לי חדשות אליך מאז תחילת המלחמה הנוכחית נרצחו מעל 610 איש ומאז תחית אוסלו כולל ארועי פתיחת המנהרה ופיגועי 96 נרצחו מאעל לכ 1000 איש. "אנחנו לא עצרנו שרים פלשתינאים ועצרנו הרבה מאוד מראשי האירגונים שם" מצטער אני לא רואה איזושהי חסינות לאנשים שאחראים לשליחת מחבלים מתאבדים לישראל ואני לא מכיר ברשות הפלשתינאית כגוף שמותר לו להתקיים. ולכן ההשוואה אינה במקומה לחלוטין. "ובכן צר לי לבשר לך , הלח"י וכך הם ארגוני טרור סרוחים וגרועים לא פחות מאשר הפתח והתנזים !" לשים את לחי וכך באותהשורה זו הטעות הראשונה שלך יש הבדל עצום בין השתיים ואחר כך להגיד שהם כמו ארגוני הטרור הפלשתינאים? תגיד לי מדת היסטוריה מספרי היסטוריה שלהרשות הפלשתינאצית? כי נראה לי שאתה לא ממש יודע היסטוריה. תסלח ליל שהלכתי לאיבוד פה אבל על איזו מלחמה אתה מדבר?? אפ אתה מדבר ע מלחמת העצמאות אז פתחו אותה הערבים בישראל עוד לפני תחילת המלחמה עם מדינות ערב השלב הראשון היה מלחמה בערביי ישראל על הדרכים ועל נקודות המפתח בארץ. אוקי בקשר לירדן א אם היית מתמצא טיפה ולא הרבה בפוליטיקה הערבית הייתה יודע שבין בית המלוכה ההאשמי לביןבית המלוכה הסעודי יש מתיחות לאורך כל ההיסטוריה ולכן לצעוק שזה משטר סודי זה לחלוטין לא נכון, המשטר הוא של שבטים בדואים שחיו באזור ירדן, אישתו של המלך עבדאללה היא פלשתינאית. בנוסף הנתונים של 66 אחוז הם ישנים מאוד והנתונים מהשנה האחרונה מדברים כבר על רוב עצום של 83 אחוז. יש לפלשתינאים שם זכות בחירה מה שאומר שהשלטון בידיהם אז נו באמת ,ירדן היא מדינה פלשתינאית וןאין צורך להקים עוד מדינה פלשתינאית מערבית לירדן. ויתרנו כבר על הגדה המזרחית למהאנחנו צריכים לוותר גם על המערבית, והשלב הבה יהיה וויתור על הנגב והגליל. זה לא שקר גזעני זה עובדות פשוטות שהתפרסמו בסקרים לאורך האינתיפאדה, אני לא עושה סקרים ואני לא הולך לשאול 3.5 מיליון ערבים יש בשביל זה מכונים מיוחדים שעושים סקרים שכאלו. הסכסוך הישראלי ערבי לא התחילבמלחמת ששת הימים הוא התחיל ב 1887 כשראשוני היהודים התחילו לחזור לארצם מהגולה, הסכסוך הזה הוא לא על כיבוש או משהו כזה אל תשלה את העם הוא על מי יחייה פה ומי לא. ואני מצטט מפיו של יור הראשון הפלשתינאית יאסר עראפאת בנאום שנשא כלפי העם הפלשתינאי זמן קצר לאחר חתימת הסכם אוסלו:"הבא נדבר בינינו בגילוי ב אחים העם הזה נמצא במהפכה מתמדת מאז 1897 אנו איננו מכירים,יננו מכירים אלא מילה אחת מאבק מאבק מאבק ,מלחמה מלחמה מלחמה מלחמה, ג´יהאד ג´יהאד ג´יהאד ג´יהאד." יש את זה מצולם בסרט של מולדת למקרה שאתה חושב שזה לא אותנטי אז א תדגיד לי שמאבק הוא על "כיבוש".

EverMan

New member
מי שמדבר על עובדות.

אותו אדם שבטוח שטרנספר אפשרי... בעקבות הסכם אוסלו פרצה האינתיפאדה , אין כל קשר למאורעות אחרים שקרו במקביל על רקע אחר. אנחנו מדברים על המאורעות שקרו בגלל אוסלו. מאורעות הכותל לא קרו בעקבות אוסלו. הרשות הפלשתינאית היא גוף קיים ומקובל בעולם , זה שהיא היום נגועה בטרור לא אומר שעוד פחות מ3 חודשים היא תתחלף ואז היא תהיה יותר טובה ! היא גוף שכיום מי שעומד בראשו הוא פסול , זה לא פוסל את כל הארגון. וזה שהדעה שלך אומרת שהיא לא רלוונטית , לא אומרת שזה פסול לוויכוח. הלח"י כך הפתח והתנזים הם ארגוני טרור ! ארבעתם הרגו אזרחים ! ארבעתם הטיפו למוות אזרחי ! ארבעתם הוצאו מחוץ לחוק ע"י מדינות מתוקנות ! אין כל הבדל ! רצח הוא רצח ! לא משנה למען מי זה בוצע ! השלב הראשון במלחמת העצמאות היא מטעם כנופיות - ומשמם - כנופיות. לא הרוב של הערבים , לא ההנהגה הערבית , אלא כנופיות , חבורות קטנות של פרזיטים שניסו לפגוע בישוב. והעם הפלשתינאי הוא בעיקר האנשים שנשארו בשטחים הלא כבושים ממלחמת העצמאות (בגבולות 67) , אלו שנכבשו ב48 הביעו נכונות להישאר בשטחי ישראל תחת ריבונות ישראלית. בית המלוכה הירדני הוא ממוצא סעודי , תקרא ספר היסטוריה ידידי. הוא ניתן לשושלת חוסיין-עבדאללה ע"י הבריטים. אין שם משטר של השבטים הבדואים , אלא זה חלק מהאוכלוסיה המקומית , הם לא שולטים על המשטר הקיים. הנתונים של 66% הם אקוטאלים למדיי , ולא יעזור לך. תבדוק באתר של כרטא מצידי. וזו לא מדינה פלשתינאית , זו מדינה עם פלשתינאים עם שלטון סעודי. "זה לא שקר גזעני זה עובדות פשוטות שהתפרסמו בסקרים לאורך האינתיפאדה, אני לא עושה סקרים ואני לא הולך לשאול 3.5 מיליון ערבים יש בשביל זה מכונים מיוחדים שעושים סקרים שכאלו" מכוני סקרים לפעמים לא אוביקיטיבים. וששואלים אותך : האם אתה תומך בפעולות נגד ישראל ? בתור פלשתינאי תגיד כן. בדיוק כמו שישראלי יגיד ההפך ! אין כל קשר לתמיכה בטרור. "הסכסוך הישראלי ערבי לא התחילבמלחמת ששת הימים הוא התחיל ב 1887 כשראשוני היהודים התחילו לחזור לארצם מהגולה, הסכסוך הזה הוא לא על כיבוש או משהו כזה אל תשלה את העם הוא על מי יחייה פה ומי לא." תחילת הסכסוך בין היהודים לערבים היה בשנת 21 שהתחילו המהומות , עד אז לא היו בעיות , אז החלו הדרישות לשטח ולעצמאות. ערפאת יכול להגיד מה שבראש שלו , כל מה שחשוב לו זה ג´יאהד ומלחמה ! וזאת הוכח כי הוא בוגד ושקרן ! לעם עצמו אין כל רצון לג´יהאד או מלחמה ! ואנחנו צריכים לדבר על העם , לא על ערפאת שהוכח מעל ומעבר שאין לו כל משמעות !

לביא1

New member
תשמ מכיוון שמתחיל להימאס לי לטחון

איתךמיים כי אתה הרי שקוע רק בעצמךועד של תבשיל עם עצמך שמה שאתה אומר זו טעות לא ישנה מה אני אגיד. אתה לא רלוונטי בדיוק כמו ערפאת וחבריו ברשות.

EverMan

New member
מדבר מי שבכלל לא קרא מה שכתבתי

ועוד טוען שאני טוחן מים עם עצמי ...

yoavl1

New member
אדון יו"ר נוער מולדת היקר...

ראשית, אני מעוניין לומר לך כי לדבר בפרספקטיבה של אחוזים כאשר הם לא ידועים לך ולתת הערכות אישיות, זה לא רציני. ובנוגע לסקרים, אנחנו יודעים שגם יש בחירות בסוריה, עיראק וכו´ והמנהיג תמיד מקבל 98-99 אחוזים מהקולות. האם אתה מאמין שזה משקף? הרי זה ברור כי תמיד בתקשורת (שזו הדרך היחידה שלך לדעת מה קורה אצלהם) תשמע את הרעשנים ואת הטרוריסטים ואת הבלגניסטים ואת הפנאטים. הרי לא תשמע את האבא שיושב בבית ומחכה לעבודה כדי לפרנס את משפחתו. לא תמצא את האמא שרק רוצה לספק לחם ומים לילדים שלה. ובנוגע לשאלתך "כשהם פתחו במלחמה כבשנו אותם?" התשובה היא כן! כנראה שאצלך ההסטוריה מתחילה באינטיפאדה, כי הרבה מעבר לזה אינך יודע. אנחנו כובשים אותם כבר 35 שנה. לערבים כנראה יש הצתה מאוחרת, כי אם היו כובשים אותנו היהודים,לא היה לוקח לנו 35 שנה אלא הרבה פחות. עיין ערך הלח"י והאצ"ל,ארגוני הטרור היהודים שפעלו למען שחרור המולדת מידי הבריטים! 35 שנה ללא זהות לאומית בוודאי שהם כיבוש. כיבוש נוראי. פשע. ולומר את האמת, די כואב לי, שאתה מתייחס אליי ואל שאר השמאל כשונאי ישראל. אתה יודע שזו לא האמת,ובכל זאת החלטת להפנים אותה לקרבך. לי זה חבל,אבל איך שאתה רוצה. בדבר אחד אתה צודק. במלחמה כמו במלחמה, קורות טעויות וגם חפים מפשע נפגעים. זה נכון,אבל, כאשר ניתן לעשות מאמצים למנוע זאת והמאמצים לא נעשים,אזיי זהו פשע. כן, פשע מלחמה. ודבר אחרון שהכי חרה לי, זה שלא הבנת כלל את הציטוט ששמתי בכרטיס האישי שלי. הכוונה לא הייתה להדגיש את העניין שהמנהיג מחליט בניגוד לרצון העם,כי הרי בדמוקרטיה העם יבחר והעם ישפיע. לא כך הדבר, הרי דוד בן-גוריון,מגדולי מנהיגי העם היהודי, הקים פה דמוקרטיה כמעט לתפארת (מלבד מס´ מגבלות). הרי אם יבוא מנהיג פלשתיני ויקרא פתאום להפסיק את הטרור ולהכנס למו"מ לשלום עד הסדר הקבע, מה תגיד? הוא הרי יראה את האופק בניגוד לעמו,אך שם אין דמוקרטיה והוא יעשה זאת. החוצפן יגיע לשלום-אמת עם ישראל בניגוד לרצון העם (לדוגמה),אז תגיד שהוא פשיסט? זאת הכוונה,הרי הוכח במאזני הצדק ההסטורי,כי מהלכיו של בן גוריון, הם אלו שהובילו בדרך החתחתים אל מדינת היהודים הכל כך נחשקת. על זה אני מדבר. הגדולה המנהיגותית של אז, לא מתקרבת למנהיגות של היום, ולצערי אני מדבר גם על הימין וגם על השמאל. אין מנהיגות. אהה...דבר אחרון, בקשר לירדן. היום דיבר המלך עבדאללה, כאילו בהזמנה שלך,והעלה את הנושא. ירדן לא מוכנה לקבל את הפלשתינאים. הם לא ירדן. האתניות שלהם פלשתינית אולם הלאום לא ירדני. זהו ביתם ואתה לא תהיה זה שתיקח להם אותו. לא אתה ואני מאוד מקווה שלא הממשלה שלנו. הרי ערכי המוסר חייבים להיות עליונים. ואם לא - אבדנו. יהודים אנו!!!!

Moledet972

New member
איזו אתניות פלשתינית?

זה כבר ממש מוגזם. הם פשוט מהגרים שבאו ממדינות ערב לכאן. איך אתה יכול לקרוא להם מיעוט אתני.

EverMan

New member
ומה אנחנו אם לא מהגרים שבאו לכאן

מכל העולם ? הא ? אז יש לנו דת משותפת .. מה ההבדל הגדול ? לפי התפיסה הזו אין זכות קיום לא לנו , לא לארה"ב ולא לפלשתינאים. יופי ! אז שלאף אחד לא תהיה מדינה וזהו !

.המוסד

New member
יש לנו יותר מדת משותפת

אנחנו עם, זה מה שמבדיל אותנו מהפלסטינאים

EverMan

New member
ומה הופך אותנו לעם בדיוק ?

כל מי שרוצה יכול להצטרף לדת. ואז הוא יכול להפוך לאזרח ישראל. מה בדיוק הופך את זה לעם ?! אנחנו התגבשנו כעם במדינת ישראל ! בדיוק כמו הפלשתינאים.

.המוסד

New member
עבר משותף מוצא משותף

אנחנו לא התגבשנו כעם במדינה, לגבי המצטרפים, גם למשפחתך אפשר להצטרף, זה לא אומר שכל קן בנוע"ל הוא משפחה

EverMan

New member
מוצא משותף ?

יופי , גם לפלשתינאים מוצא משותף ממקור זה או אחר ! אנחנו הפכנו לעם במדינת ישראל , לפני זה היינו דת שהייתה נרדפת ומפוזרת ברחבי העולם ! הפכנו לעם במדינת ישראל !

Moledet972

New member
יש להם מוצא משותף בערך - ערביי

המזרח התיכון. לא הפכנו לעם במדינת ישראל. היינו עם בגולה. היה תמיד קשר בין הקהילות היהודיות. הדת שמרה עליהם כמאוחדים, אבל הם עם. לפלשתינאים, אפשר לומר שיש להם מוצא משותף, אבל זה אותו מוצא של כל הערבים באזור.

EverMan

New member
אותו מוצא של הערבים הוא גם המוצא

שלנו , אל תשכח שבתחילת האיסלאם הרבה מהמתאסלמים היו יהודים , (וגם הנוצרים הראשונים ...). לא היה כמעט קשרים בין הקהילות הבינלאומיות , ולהגיד דבר כזה הוא שקר. וממש לא היינו עם בגולה , ולא היה לנו שום מאפיין של עם בגולה. מלבד הדת שהייתה לכולנו. זהו ! היינו דת אחת ! לא עם !

למעלה