טרנספר?

totony

New member
האתר קיים סה"כ פחות מחודשיים....

ומספר הגולשים היגיע תוך שבוע לאלף ואז התחלתי להוסיף לו דברים חדשים ונעלצתי לשים אותו בתיקון, כדי לבנות אותו בשביל קהל יותר גדול..... אבל בגלל שאין לי הרבה זמן לעדקן אותו, ולא יהיה לי זמן אח"כ(בגלל הלימודים), אני סוגר אותו עד הקיץ הבא....... ואפתח במקומו אתר חיפוש, כי הרבה יותר קל לעדקן אותו....... אני מקווה שאתה יודע שזה פורום אקטואליה ולא מבקרי אתרים. אז מה הקשר לאתר שלי, למה אתה צריך לדחוף אותו לכל מקום?! אתה זה שעושה מעצמך בדיחה מהלכת! אם זה ניסיון עלוב להתקיף אותי אישית, אז אתה ממש בנאדם מסכן.... אתה לא יודע לנהל ויכוח.... אני מרחם עליך........

טרנספר=פשע !!

בעצם הרעיון של הטרנספר בא מהנאצים, ישבו אנשים מהימין הקיצוני וחשבו מה אפשר לעשות עם הערבים. ואז הסתכלו בספרי ההיסטוריה, וקראו שהנאצים חשבו לעשות ליהודים טרנספר. ומשם החל הרעיון הזה. בעצם מה זה טרנספר, לקחת אנשים לשים אותם על מטוסים ואוניות. ולהעביר אותם למדינה אחרת. רק יש כמה בעיות בדרך, שאותם ימנים קיצונים לא חשבו על זה. 1. אולי הערבים לא רוצים לעזוב, אבל הם מצאו לזה פתרון. פשוט מעבירים אותם בכוח, שמים אותם בתוך כלובים ומעבירים אותם בניגוד לרצונם !! 2. לאן להעביר 3 וחצי מיליון אנשים, ובכן לזה הם מצאו משפט די דפוק הייתי אומר. "יש 21 מדינות ערב". יופי ויש 52 מדינות בארה"ב, מה זה עוזר לי!? אף מדינה ערבית וגם מוסלמית, לא רוצה לקבלם. אז מה זה עוזר לי שיש 21 מדינות ערב. 3. הם לא חשבו שבעתיד יכול להפתח בית משפט לפשעי מלחמה בהאג. רק מעניין אותי מה יקרה אם צה"ל יתחיל לפנות משפחה אחת, נראה איך העולם יגיב.

Moledet972

New member
טרנספר=שלום!!!

רעיון הטרנספר בא מהתורכים ומהיוונים. הם קראו בספרי ההסטוריה על ההסכם ההסטורי בין יוון ותורכיה, והבינו שרק כך יהיה שלום...

EverMan

New member
זה ההבדל ...

זה הסכם הדדי , בגלל שהיה רצון להיפרדות מהקרקע ורצון לא לראות אחד את השני יותר. פה אין רצון היפרדות מהקרקע. מקרה כמו שיש לנו פה לא היה אף פעם בהיסטוריה.

Moledet972

New member
למה לא היה בהסטוריה?

התורכים ביוון חיו בעיקר באזורים ללא יוונים, אבל הם התעמתו כל הזמן עם היוונים, וכך גם בתורכיה. גם התורכים ביוון לא רצו לעזוב את יוון, ולהיפך. זה בערך אותו דבר כמו אצלנו

EverMan

New member
הסיפור שם של הכמה שנים בודדות

ולא ערכי דת , וללא חוש כלשהו לאדמה יותר מאשר : אני גר פה ! face it ! לא קיים. וזה רק אלפים בודדים , זה לא מיליונים.

totony

New member
הבריטים בעצמם

הציעו בזמנם את רעיון הטרנספר לישראל כשהיא רק נוצרה.

לביא1

New member
אני מבקש ממך לא לקרוא

שום דבר מהשטויות שאנשים מחרבשים פה את תקבלי ממני מסר אישי בבקשה תקראי אותו. שאלות מסוג זו רצוי להפנות לפורוםשל תנועת מולדת שם תקבלי תשובה יותר עניינית ויש פחות שמאלנים פופליסטים שלא מבינים על מה הם מדברים.

EverMan

New member
פופוליסטים ?

למה ?! אהה , אתה פשוט רוצה להראות לה את ה"צד היפה" של הטרנספר ? אתה רוצה להראות לה כמה זה הומאני ? אתה רוצה להראות לה את המסך של השקרים ? בבקשה ממך ! אין פה שום עניין של פופוליסטיות , יש פה עניין של אנושיות ! וזה דבר הרבה יותר בסיסי מכל דבר ממה שאתה מציע ! אנושיות וחיים קודמים לכל , החיים של כולם !

לביא1

New member
תודה שאתה מספר לי על מה אני מדבר.

אני יו"ר נוער מולדת ויש לי ידע מספיק טוב כדי להסביר לשואל מה הוא הטרנספר, ואני בסך הכל הפנתי אותו לכתבה שפורסמה לפני מספר ימים שבה מסביר בני אילון בהרחבה את רעיון הטרנספר לוואי נט. ואני אודה לך אם תעזוב אותי בשקט, נוער עבודה נוער של צעקנים שלא יודעים על מה הם מדברים,אני בהחלט לא מעוניין לנהל "דיון" עד כמה שזה אפשרי עם פופליסט כמוך, שמנסה "להסביר" דברים שהוא לא מבין בהם דבר וחצי דבר אלא יודע רק מה ששטפו לו איתו את המוח.

EverMan

New member
הסבירו לי את הקונספט הטיפשי של ה

הטרנספר מספיק פעמים. ניסו לשדל אותי להפוך ליו"ר נוער ליכוד,מרצ,שינוי בכרמיאל. הסבירו לי מפה ועד מחר על הרעיון של הטרנספר. ולא משנה כמה פעמים תנסה להוריד מרמתי בגלל שאני בארגון זה או אחר , אין פה מריבה על מי בארגון יותר טוב או בשל שיכותי לארגון זה או אחר אני לא רלוונטי. אין פה מריבות על ארגונים אלא על רעיון. הטרנספר הוא רעיון לא אנושי , ושלא יתבצע בחיים ! כי גם אם חצי מהאנשים יסכימו לעזוב , ישארו לך 1.75 מיליון איש , ואיך תעיף אותם ? בכוח ! לא יהיה אכפת לך לאיפה הם יעופו ולא יהיה אכפת לך מה יקרה להם. לא יהיה אכפת לך כמה אנשים ימותו בדרך. וגם לא יהיה אכפת לך אם המדינה תקבל אותם כמו שצריך. וגם לא יהיה אכפת לך אם הם עוסקים בטרור או שהם תמימים לחלוטין. אבהרם אבינו ביקש והתחנן מאלוהים להציל את כל סדום ועמורה בשביל צדיק אחד ! אתה רוצה להעיף 3.5 מיליון איש , ללא דאגה מה יקרה להם בדרך או במקום אליו הם מגיעים , לא משנה אם הם במחנה השלום או טרוריסטים. קבל דוגמא מההיסטוריה שלך ! בשביל אדם אחד ! אדם אחד ! להציל אלפים. אבל לא , בגלל 1000 איש , אתה תפגע ותהרוג מאות אלפים אם לא מיליונים ! "נוער של צעקנים שלא יודעים על מה הם מדברים". תוסיף גם גזענות לתיק שלך ? אתה מכיר כל פעיל ופעיל בנוער העבודה שאתה מתיימר להכיר אותם ? צעקנים ? אולי ! מה לעשות - אנשים שעובדים במערכות בחירות ואנשי שטח ואנשים שמחוברים לעם הזה , מתנהגים כמוהו. והמפלגה הזו היא המפלגה הכי גדולה בכנסת ועם הדעות של העם הזה. אין פלא שגם האנשים שלה כמו העם הזה. אני לא מתיימר להיות שונה מהעם הישראלי החם וצעקני , שיש לו בדם את החום והאווירה של שוק הכרמל יחד עם הרצון לעשות טוב ולבקש מהשכן ממול סוכר לעוגה של שבת. צעקני ? אולי. זה לא סותר את הדעות שלי או את האיד´ שלי ! ובתור יו"ר נוער מולדת , הזילזול שאתה מראה בדעות של אחרים יביאו לחורבנך. לא ניתן לחוסר משמעת אישית ולמחסור בכבוד לזולת שאתה מייצג להשפיע עלינו ! ואם אתה יו"ר נוער מולדת (תתחדש על המינוי , אני זוכר שהיית סיו"ר) אז תתבייש לעצמך. אני מעולם לא הכפשתי מישהו בגלל שהוא בארגון כלשהו , דיברתי איתו , הקשבתי לדעות שלו , ואח"כ ניסיתי לדבר איתו ! אבל אתה , אתה פשוט גזען צעקני ושכל מה שהוא מסוגל לעשות זה לשפוך את הדברים שהכניסו לו לראש בעצרות של מולדת ככל הנראה. אז במקום לצעוק ולהמשיך עם השטויות שלך , פשוט תבקש סליחה ותפתח קצת את הראש ! כי עם הכבוד לאידיאולוגיה שלך , אני מצפה לאותו יחס כלפיי !

לביא1

New member
חחחחח אני מראה זלזול בבן אדם

שכ הזמן רק צוק צוקצועק ולמעשה אין לו בכלל מה להגיד,כשצריך לצעוק אני יודע לצעוק ואני מאמין גם שיותר חזק ממך, תשאל את חברי נוער מולדת, וכשצריך להתדיין אני יודע טוב מאוד להתדיין. לא אמרת עד כה כלום חוץ מלהגיד שאני גזען ולהציג את מה שאני מציע כגזענות טהורה, אז איך רצית שאני אתייחס אליך בדיוק? ", אתה פשוט גזען צעקני ושכל מה שהוא מסוגל לעשות זה לשפוך את הדברים שהכניסו לו לראש בעצרות של מולדת ככל הנראה. אז במקום לצעוק ולהמשיך עם השטויות שלך , פשוט תבקש סליחה ותפתח קצת את הראש ! כי עם הכבוד לאידיאולוגיה שלך , אני מצפה לאותו יחס כלפיי ! " חחחחחחחח לפני שניה הצדקת את זה שאתה צעקני ומביע זלזול ברעיון הישים היחידי שקיים היום, ואתה מבקש את אותו יחס אז אני פשוט נותן ךך את אותו יחס רק פחות צעקני ומתלהם. אגב, זה מאוד פשוט נוער עם אידיאולוגיה לא נמצא בנוער עבודה ולא בנוער ליכוד שהן שני מפלגות בלי שום אדאולוגיה, אז איך רצית שאני אתייחס אליך? אני לא פה להסביר לך כי אתה לא פה להקשיב, אחרי הכ אתהעונה לעצמך ואומר שכל מה שאני אומר הוא מסך שקרים אז תהנה להתדיין עם עצמך.

EverMan

New member
או לא , אני לא עונה לעצמי

אבל אתה לא משכנע אותי במיוחד כשאתה מזלזל בי. מה עוד , שלעבודה אולי אין אידיאולוגיה צעקנית ופופוליסטית כמו של מולדת או מרצ שמאוד קל לצעוק אותה ומאוד משחקת על רגשות. אבל יש לה אידיאולוגיה מאוד עמוקה גם בתחום החברתי גם בכלכלי וגם במדיני-ביטחוני. להבדל ממולדת שכל עיקרה סובב סביב הטרנספר וזהו. בדיוק כמו ששינוי סובבת רק סביב השנאה לדתיים. אז בקיצור , אל תדבר על חוסר אידיאולוגיה.

לביא1

New member
כמו שאמרתי אתה לא מחפש...

שמישהו ישכנע אותך בכל, לא אכפת לך מהאמת אתה הרי יודע את כל האמת. הזלזול שלי כלפיך נובע מהזלזול שלך כלפי וכל בן אדםפ נורמאלי שיעבור על ההודעות שלך יזהה את הזלזול הזה בקלות רבה. עבודה אין אדאולוגיה בכלל כמ ושלליכוד אין, מולדת לא צעקנית כמוך ידידי שעד לפני רגע הצדיק את היותו צעקן ואיש שוק שבכלל בטח גר בקיבוץ,אולי יש לה מצע אין לה אדאולוגיה גדר זו לא אדאולוגיה, ליהיות כל פעם נגד קיצוצים זו לא אדאולוגיה. למולדת יש גם אדאולוגיה כלכלית זה שהאדאולוגיה המדינית שלה משאירה את שאר הדברים בצל הטרנספר זה משהו אחר, אבל האדאולוגיה קיימת.

EverMan

New member
שכנוע למה בדיוק ?

אני פותח את עצמי לדעות אחרות , לא לשכנוע. לא צריך שכנוע , צריך שיביאו לי פרספקטיבות שאני אבחר מביניהן. לעבודה יש אידואלוגיה עמוקה מאוד שאומרת : מעמד הפועלים מעל הכל , הסוציאליזם צריך להתקיים במסגרת הדמוקרטיה הישראלית. גדר זה לא אידיאולוגיה , זו דרך ! בדיוק כמו שהטרנספר עבורכם זה לא אידיאולוגיה (אע"פ שניפחתם אותו למימד הזה) זו גם דרך. העבודה לא נגד קיצוצים , היא בעד קיצוצים במקום הנכון , והיא בעד תוכנית כלכלית אחרת, זה לא שאין לא אלטרנטיבה. למולדת אין שום אידיאלים כלכליים, כל עיקרה זה להיכנס בערבים. ואל תנסה לייפות את זה במילים גבוהות ומלוקקות.

EverMan

New member
ודר"א, בתור יו"ר נוער מולדת

יש לך ידע מספיק טוב בשביל להסתיר את כל הדברים הרעים בטרנספר , ושהיא תשאל אתה פשוט לא תראה לה אותם ! אז אולי אתה לא האדם הכי טוב לשאול , כי אתה "קצת" נטוי לכיוון זה או אחר ואתה לא תראה את כל הצדדים בזה !

לביא1

New member
הוא(הוא זכר) ביקש הסבר של הרעיון

אין פה שאלה של נטוי או לא נטוי המפלגה שלי מייצגת את הרעיון אני יודע במה אנחנו באים להגיד, אתה ממש לא יודע מה אנחנו באים להגיד ולכן זה לא רלוונטי שאתה תענה או מישהו אחר שהוא לא ממולדת כי אתה רק מספר לו שטויות.

למעלה