טרנספר?

yoavl1

New member
תקשיב לעצמך...

כשהצבא הורס בתים של אנשים חפים מפשע (גם אם זה לא כך, הם לא הועמדו לדין...) ומפציץ שכונות והורג ילדים בני 8-15 שלא עשו כלום, וכשקצינים מתעללים בפלסטינים סתם כי משעמם להם, אז כן, יש מקום להשוות את ההתנהגות הזאת להתנהגות הנאצים (לא לנאצים, כי אם לדפוסי התנהגות). צא מזה...בכל פעם שאומרים נאצים, ישר אנשים נעמדים דום ולא מוכנים לשמוע יותר כלום. תבינו כבר, השואה קרתה והיא מאורע הסטורי שאסור לנו לשכוח, ודווקא בגלל זה ובגלל היותנו יהודים, אנחנו גם חייבים להפיק כל לקח מכל אירוע הסטורי שקרה, וגם את זה השואה. אין קודש גדול יותר מהחיים שלי ושלך ושל כולם. גם לא השואה. אז תפסיקו לנסות להוציא את השואה מויכוחים כי כמו שניתן להשוות דפוסי התנהגות של היום לטרור הפלסטיני של פעם ולשלטון הבריטי ולסטאליניזם,כך גם ניתן להשוות לשואה. עצם היותך מגדיר את ענבר מנוער העבודה כרמיאל, כלא לגיטימי, בגלל דבריו (והרי בפנים אתה יודע כי הוא לא נאצי), אתה הופך ללא דמוקרטי וללא עוול בכפו.

EverMan

New member
וואו , טוב שיש לך דעות מגובשות !

לא השוותי את הפעולות של ישראל לנאציות. השוואתי את הטרנספר לפעולה נאצית - משום שמה לעשות - גם הם עשו את זה ! רוצה עוד אנשים שעשו את זה ? הבבלים , האשורים , סטאלין , ה´ו צ´י מין. מספיק דיקטטורים בשבילך ? מספיק דברים שזוכרים אותם עד היום ? ליהודים עשו טרנספר כ7 פעמים בהיסטוריה : האשורים , הבבלים , היוונים , הרומאים , הספרדים , הגרמנים... אנחנו זוכרים כל אחד ואחד מהם ושונאים בדת וצמים ביום שעשו לנו את זה. ובוכים על זה שמחצית מהעם שלנו פשוט נעלם באחד מהם (בני ישראל מלבד יהודה והלויים). רוצה דוגמאות אחרות - סבבה ! אבל לא יעזור - הטרנספר לא הומאני - בדיוק כמו הפעולות של הנאציות. וזה הסיבה שהם השתמשו בשיטה הזו גם !

.המוסד

New member
טעות בידך

מחבל הסודטים גורשו כל הגרמנים, זרקו אותם ישר לגרמניה, גם בקוסובו גירשו אנשי נאט"ו יוגוסלאבים, בקפריסין גירשו את האוכלוסייות, היוונית והטורקית אלו (המחבלים) מייצגים את הערבים, למעלה מ90 אחוז תומכים בהם, הם שליחיהם, הם אחראים

EverMan

New member
טעות בידך

מחבל הסודטים לא גורשו הגרמנים , ואף אח"כ הם דרשו סיפוח מחודש לגרמניה. בקוסבו לא גירשו אנשי נאטו יגוסלבים , זה פשוט לא נכון. ובקפריסין לא גירשו אוכלסיות... יש מצב באי שם של טורקים מול יוונים , ועד היום יש שם מלחמה. ולא ! 90% מהערבים לא תומכים בארגוני טרור ! לא יותר מאשר אתה תומך בפעולות צהל. לכל אחד מהם יפה להגיד : אני תומך בהתנגדות לכובש הציוני. כמה מהם תומכים בזה בפועל ואף יפעלו ? בודדים ! הטרוריסטים הם בטח שלא שליחיהם , והעם בטח שלא אחראי ! זה כמו שתגיד שאני אחראי על פעולות של מטה "כהנא צדק" , הם חלק מהעם שלי , ואני מקבל את זה , אבל אני לא אחראי על פעולותיהם ! ומה עוד , שאפילו הסקרים שמפורסמים מראים 50% תמיכה , וכמו שציינתי קודם , זה תמיכה בהתנגדות ולא בפיגועים !

Nofin

New member
ובאופן דומה לכך, "פינוי גושי

התנחלויות" - על כל רבדיו = גירוש היהודים לא משנה איך. בכח, בכסף, ואם לא בכסף אז בכוח. מצטער שעלי לקחת את דבריך שלך, אולם אם לא נראית לך דרך מסוימת ואתה לא שם לב שלמעשה היא דו סיטרית...

yoavl1

New member
כנראה שאתם לא מבינים את ההבדל...

בואו נתחיל המילה טרנספר. מקורה בלעז כמובן. טרנספר בתרגום ישיר - "העברה" לגבי איך כמה ולמה, אין משהו מוגדר וקבוע. תנועת מולדת גורסת כי ניתן לקיים טרנספר של ערביי ישראל מרצון. מרצונם של ערביי ישראל. מבלי להכנס לויכוח על הריאליות של העניין, זה מה שהם מציעים. דבר שני,nofin, הדרך היא דו סטרית גם לכיוון השני אתה צודק. כמו שניתן להעביר אותם מרצון, כך גם ניתן להעביר מתנחלים מרצון. ההבדל היחיד הוא בעובדה הבאה. שימו לב. טרנספר ערביי ישראל, אומר בעצם לקחת אזרחים ישראלים ולהעביר אותם אל מחוץ למדינת ישראל. טרנספר המתנחלים (כהגדרתך כנראה) אומר לקחת את היהודים למקום בטוח יותר ולהעביר אותם אל תוך שטחי ישראל הלגיטימיים והמוכרים. מבין את ההבדל? יואב.

yoavl1

New member
ובנוגע לערביי השטחים...

אף מדינה לא מוכנה לקבלם, וגם הרעיון להעביר אותם אל מחוץ לשטחים לא מקובל עליהם כך שהרעיון של תנועת מולדת - דמיוני בעליל!

.המוסד

New member
אני לא חושב שמולדת רואה בטרנספר

ערביי ישראל מטרה חשובה, כמובן שזה יועיל לכולנו אם יילכו, אבל בעיקרון, הטרנספר שלהם מכוון לערבים ארצישראל הלא מאוזרחים

Vendetta

New member
מודל הטרנספר של מולדת

מופנה אל הפלשתינים, ולא אל ערביי ישראל. לפיכך טענתך אינה רלוונטית.

עזוב אותך מזה עכשיו ענבר, אני לא

רוצה להתחיל לחזור על הדוגמאות עם הילדים הקטנים שהם רוצחים ברגע שהם עושים את זה, זכויות הקיום שלהם כבני אדם נשללות בעיניי. הם יותר לא בני אדם, ולכן יש לטפל בהם בהתאם- להעביר אותם מכאן אני את הסיפור שלי עם הפלסטינים- גמרתי! לא רוצה איתם שלום! לא יכול לקבל את העובדה שאנחנו עוד יושבים איתם באותו שולחן! זהו!

EverMan

New member
אחי

באינתיפאדה הזו , מתו פי 3 יותר פלשתינאים מאשר יהודים. ואם תגיד שרק 33% מהם תמימים ... מתו יהודים תמימים בדיוק כמו פלשתינאים תמימים. אז גם אנחנו רוצחים , מה ההבדל ? להרוג ילדים ונשים זה בסדר ? כל עוד זה לא בפיגוע ... זכות הקיום של העם לא תלוי בכמה טרוריסטים מחוריינים. כי אם הזכות קיום שלי נקבעת לפי תנועת כהנא , או לפי המחתרת היהודית , אז גם הזכות קיום לא קיימת ! ואני לא מוכן לזה ! הטרוריסטים האלה לא ישיגו את מטרתם ויקבעו לעם שלהם כולו מה יקרה איתו ! יש שם חארות ? סבבה ! גם אצלנו ! אנשים שמניחים פצצות בבתי ספר ! יהודים כאלה ! לא רוצה איתם שלום - גם אני לא ! אני רוצה ביטחון ! ואני רוצה לחיות בשלום ! השלום הוא לא מטרה בשבילי , אלא אמצעי, בשביל שהסכסוך הזה יסתיים בצורה הטובה ביותר ! וזה אפשרי , אם רק תלך צעד אחדה לכיוונם !

totony

New member
טרנספר זה.......

טרנספר זהו רעיון יפה, אבל לא מציעותי, זה לא פחות מציעותי מהרעיון של שלום בעד שטחים. אבל אתה יודע מה, אם יש אפשרות לעשות טרנספר כשזה לא פוגע בתדמית הבין-לאומית והכללכלית- קדימה!!! כמובן הרעיון טוב מכדי להיות מציעותי...... הלואי וזה היה כ"כ פשוט....

Ouri_s

New member
בבקשה..

פעם שלישית יותר מידי.. מציאותי , לא מציעותי. מצטער , זה ממש מעיק לפעמים.

totony

New member
אם אתה מעדיף לקרוא לחלומות מציעות

אז
... אתה זה שרוצה לראות את העולם דרך בועה, ולא כמו שהוא.

Ouri_s

New member
מה????????????

אני מנסה להסביר לך שכותבים "מציאות", לא "מציעות" כמו שכתבת. עם "א" , לא עם "ע". קאפיש?

yoavl1

New member
עזוב....

באתר שלו כתוב שבגלל שכמות הגולשים אצלו גדולה, האתר בתיקון (כאילו שזה איזה כלי) ולכן כרגע יש כמה תקלות... אח"כ ראיתי את הקאונטר שסופר כמה אנשים נכנסים לאתר.... בכל הזמן שהאתר קיים,ואני מניח שלא מעט, נכנסו לאתר פחות מאלפיים איש. פחחח...טוטוני הזה הוא בדיחה מהלכת....

למעלה