הסבירו לי את הקונספט הטיפשי של ה
הטרנספר מספיק פעמים. ניסו לשדל אותי להפוך ליו"ר נוער ליכוד,מרצ,שינוי בכרמיאל. הסבירו לי מפה ועד מחר על הרעיון של הטרנספר. ולא משנה כמה פעמים תנסה להוריד מרמתי בגלל שאני בארגון זה או אחר , אין פה מריבה על מי בארגון יותר טוב או בשל שיכותי לארגון זה או אחר אני לא רלוונטי. אין פה מריבות על ארגונים אלא על רעיון. הטרנספר הוא רעיון לא אנושי , ושלא יתבצע בחיים ! כי גם אם חצי מהאנשים יסכימו לעזוב , ישארו לך 1.75 מיליון איש , ואיך תעיף אותם ? בכוח ! לא יהיה אכפת לך לאיפה הם יעופו ולא יהיה אכפת לך מה יקרה להם. לא יהיה אכפת לך כמה אנשים ימותו בדרך. וגם לא יהיה אכפת לך אם המדינה תקבל אותם כמו שצריך. וגם לא יהיה אכפת לך אם הם עוסקים בטרור או שהם תמימים לחלוטין. אבהרם אבינו ביקש והתחנן מאלוהים להציל את כל סדום ועמורה בשביל צדיק אחד ! אתה רוצה להעיף 3.5 מיליון איש , ללא דאגה מה יקרה להם בדרך או במקום אליו הם מגיעים , לא משנה אם הם במחנה השלום או טרוריסטים. קבל דוגמא מההיסטוריה שלך ! בשביל אדם אחד ! אדם אחד ! להציל אלפים. אבל לא , בגלל 1000 איש , אתה תפגע ותהרוג מאות אלפים אם לא מיליונים ! "נוער של צעקנים שלא יודעים על מה הם מדברים". תוסיף גם גזענות לתיק שלך ? אתה מכיר כל פעיל ופעיל בנוער העבודה שאתה מתיימר להכיר אותם ? צעקנים ? אולי ! מה לעשות - אנשים שעובדים במערכות בחירות ואנשי שטח ואנשים שמחוברים לעם הזה , מתנהגים כמוהו. והמפלגה הזו היא המפלגה הכי גדולה בכנסת ועם הדעות של העם הזה. אין פלא שגם האנשים שלה כמו העם הזה. אני לא מתיימר להיות שונה מהעם הישראלי החם וצעקני , שיש לו בדם את החום והאווירה של שוק הכרמל יחד עם הרצון לעשות טוב ולבקש מהשכן ממול סוכר לעוגה של שבת. צעקני ? אולי. זה לא סותר את הדעות שלי או את האיד´ שלי ! ובתור יו"ר נוער מולדת , הזילזול שאתה מראה בדעות של אחרים יביאו לחורבנך. לא ניתן לחוסר משמעת אישית ולמחסור בכבוד לזולת שאתה מייצג להשפיע עלינו ! ואם אתה יו"ר נוער מולדת (תתחדש על המינוי , אני זוכר שהיית סיו"ר) אז תתבייש לעצמך. אני מעולם לא הכפשתי מישהו בגלל שהוא בארגון כלשהו , דיברתי איתו , הקשבתי לדעות שלו , ואח"כ ניסיתי לדבר איתו ! אבל אתה , אתה פשוט גזען צעקני ושכל מה שהוא מסוגל לעשות זה לשפוך את הדברים שהכניסו לו לראש בעצרות של מולדת ככל הנראה. אז במקום לצעוק ולהמשיך עם השטויות שלך , פשוט תבקש סליחה ותפתח קצת את הראש ! כי עם הכבוד לאידיאולוגיה שלך , אני מצפה לאותו יחס כלפיי !