../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifתקופת האבן../images/Emo12.gif.
אכן. אתמול הייתה לאחותי הופעה עם החוג ריקוד>< לכבוד יוםהמשפחה. אז הלכנו לראות אותה וכשחזרנו הביתה היה חושך והחשמל לא עבד:[ אז.. אז.. אכלנו ארוחת ערב רומנטית לאור נרות, אני-אחותי-אחותי-ספתא-ואמא. והרגשנו בתקופת האבן^_^. ובגלל שלא היה חשמל לא יכלנו להכין אוכל>< אז התקמצנו על הסלט והגבינה
ועל השני טוסטים שאחותי הצליחה להכין, כי הצלחנו לסדר את האור, ואיך ששני הטוסטים קפצו, הוא הפסיק שוב
ואז, בגלל שהיה לי היום מבחן במתמטיקה, הלכתי לחברה שלי, כדי לגנוב לה קצת אור וללמוד איתה למבחן
חזרתי ב-11 הביתה
ולמדנו ממש קצת. רציתי ללמוד הרבה למבחן. אבל אני פשוט טיפשה.
. אז.. אממ כן. היה לי היום את המבחן במתמטיקה. היו בו 8 שאלות באלגברה, ועוד שתיים בגיאומטריה. את כל ה-8 שאלות באלגברה עשיתי ב-3 שעות של בצפר:\ ועוד היו רק שעתיים למבחן
על הגיאומטריה בכלל לא הסתכלתי. כי.. כי. לא היה זמן:| ואני יודעת שזאת אשמתי כי הייתי צריכה ללמוד יותר. ולכל השכבה הלך ממש גרוע. כולם בטוחים שהם נכשלים. אוף. בכתה אנחנו עושים דברים ממש קלים. אם היו בוחנים אותי על החומר של הכתה הייתי מוציאה 100. או 95
אבל במבחן היו דברים קשים
שלא עשינו בכתה:\ עם פרמטרים מגעילים ואיכסה. אבל אני, לאא
. אני לא אתעצבן בגלל מבחן מגעיל אחד במתמטיקה. לא משנה שיש לי מורה גרועה וחסר לי מלא חומר במתמטיקה. וה' יודע איך הוצאתי 94 במבחן האחרון טוב, בעצם גם אני והמורה יודעות
היא גילתה לי את הכל. באמת. ילדים לא מאמינים לי לזה. שלא יאמינו:\ ממ טוב וזהו. זה סיפור חיי. חברה שלי מסכנה, ענתה רק על 3 שאלות
ואחרת רק על 5
. אני יודעת שזה לא ישפיע לי על הציון יותר מידי, וזה לא יהרוס לי את העלייה לתיכון. אבל זה מעצבן אותי. כי אני חושבת שיכלתי להצליח גאיומטריה הפעם. אולי. אממ היה לנו חשמלאי נחמד כל היום בבית. מסתבר שהוא מכיר אותי מלפני 4 שנים
ושהוא גר בשכונה שליד
. הייתה אמורה להיות פגידה של אנשים לספר מחזור. ולא יודעת מה קורה עם זה. ויש מזלטוב לחברה שלי היום בערב. שבת שלום