טרלהלןהלה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאיזה יום מעולה יש ליD:!

יומולדת מומולדת^^ אחותי קנתה לי קופה של כלב נורא יפה^^ חברותי החמודות הביאו לי בלוניםD: ואני והורים שלי[ביחד 121212221213489] ואחותי הלכנו לאכול פיצה, והם קנו לי אמ פי 3 יאי^ ^^^ וכשניכנסתי לפורום בכלל חיממתן לי תלב
וזהו^^

Karin917

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

קניתי דובוני גומי והשארתי אותם באוטו כמה שעות [אבא אמר שלא יקרה להם כלום..
] ועכשיו הם הפכו לאיזה משהו מעוך ודביק ומגעיל. אוווווווווווף. קניתי מעטפה מיוחדת והכנתי קופסה ועכשיו אין לי מה לעשות עם זה כי אני לא אהיה ברחובות בזמן הקרוב.

Karin917

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

פעם לבבות ודובונים-עכשיו גוש
. את השוקולדים אני אפילו לא מעזה לפתוח.

niritut

New member
זהזה לא נורא.

כמו שדובון גומי טעים לבד, גם גוש מהם טעים. יותר דובונים-יותר טעים.
חוץ מזה, העיקר הכוונה. ו...ו...המעטפה שלי תהיה מושלמת גם בלי דובוני גומי D: אוהבתותך.

fat luey

New member
P:

אבא שלי חזר מבלוקבאסטר ובאמתחתו הסרט המצליח: "נפילתו של היטלר והרייך השלישי".
אחשלי: "תגיד לא היה לך משהו אחר לקחת אז פשוט בחרת את הסרט הכי גרוע שיש שם?" אבאשלי: "אתה לא חייב לראות" אחשלי: "מה קרה לך? עכשיו זה, ושבוע הבא: 1945-1990 המלחמה הקרה!"
מזל טוב לאופיר!
שיט. >< עוד חודשיים שמים לי ריבועים גם למטה. ואז בכלל אני לא אחייך.
המהמ |הודעהלאקשורה| מישהי ראתה את הפרק האחרון של דוקטור הו?
הם לא יכולים להחליף אותו!!!
הי האס דיס קורקי סמייל שאי אפשר להחליף.
והם נטשו את קפטן ג'ק!
[ובסוף אני היחידה שרואה את זה.
] סוף ספוילר.
תגידו אני היחידה שמתרגשת מ-יס סטארס?
יש שם מלא סדרות שאני רוצה לראות! סקראבס ודספרט האוס וויפס וסופר נני.[
] ויש עוד.
דידידי אני כזאת לא קשורה ודפוקה.
תירו בי. |בום| האהא לא רגע
אבי הקט מביא לי אולסטארס מהדיוטי פרי, שאין בארץ. אזזזז יש כאלה מתקפלות יפות בצבע ירוק ואז הבפנים שלהן עם הדפס כזה של פרחים יפים בכחול, צהוב, אדום וירוק. או, יש כאלה חמודות שהן חצי נעל עם כזה הדפס כמו של חצאיות סקוטיות [
], נו כמו משבצות כאלה רק באדום-ורוד ויש עליהן תותים קטנים כאלה. *O* אז מה לבחור? P: או שמא את שתיהן?
נראה כמה זה יעלה. בכל מקרה- מה לבחור? P: [יש תמונות עילגות בצד. הן מהפלאפון של אבא אז
] -רות סוף-

tamaguchi girl

New member
עם התותים../images/Emo99.gif

יש כאלה בארץ, טוב, לפחות בחולון [למרות שזה חדש] והם כאלה מדהימות
[אם אמא רק הייתה מסכימה לקנות לי
]

fat luey

New member
צריכים להתקין תוכנה כזאת,

של האמפי3, ואז מחברים את היו אס בי למחשב וגוררים לתיקייה. אבל אני חושבת שגם תלוי איזה מכשיר יש לך. אצלי זה ככה בכל אופן.

fat luey

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

המהמ בדרך כלל מגיעה תוכנה עם האמפי3. צריכים להתקין אותה. בדרך כלל גם מגיע כבר USB עם האמפי3. הוא כמו הכבל של המצלמות הדיגיטליות] אחרי שמתקינים מחברים את ה- USB למחשב [לאותו מקום שמחברים כבל USB של מצלמה דיגיטלית] וגם בצד השני לאמפי3 כמובן.
ואז נפתחת תיקייה, וגוררים אליה שירים. עברית שפה יפה?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifכן את כל עשיתי...אבל אני לא מצ

ליחה לגרור את השירים כי הוא שהם מדיסקים או שהם מקאזה><"

fat luey

New member
הממ, לא הבנתי.

תעבירי את השירים שאת רוצה ל"מוסיקה שלי" או משהו, הרחק מהתיקיה של קאזה. ואז תגררי. ובקשר לדיסקים- זה דיי מסובך אני בעצמי לא הצלחתי להעביר מדיסקים אבל אני יודעת שאבא של חברה שלי כן.

עונה לשתיכן כי אני חמודה ויש לי כוח

מדיסקים- נכון כשאת שמה דיסק יש לך 3 אפשרויות? להקשיב, לפתוח תיקיה עם השירים ועוד משהו? אז העוד משהו נקרא נראה לי RIP את לוחצת על זה נפתח לך המדיה פלאייר וזה מתחיל להעתיק לך את השירים מדיסק למחשב, כשזה מסיים את הולכת לתיקיה "מוסיקה שלי" ונפתח לך שמה עוד תיקיה כזאת עם שם מוזר, את פותחת אותה ושמה את השירים בתיקיה של האמפי3. מהקאזה- האמת שאני לא יודעת, אבל תנסי לעשות העתק-הדבק או תגררי לתיקיה של האמפי3. אם זה לא מצליח תפתחי תיקיה חדשה ותשימי שם את השירים ואז מהתיקיה שפתחת לתיקיה של האמפי3. מקווה שתצליחי. ולשתיכן, כשאתן שמות שירים לתיקיה של האמפי3 תבדקו שהוא לא על HOLD.

למעלה