טרלהלןהלה

אנבלייי

New member
יואו.

נראהלי שאני מיוחמת אומשו. (מוזמנות להתעלם >> אני פשוט. אהה.. אע. בנים *-* יא, בנים זה כזה שווה *-*)

GalGul000

New member
פיייייייי. אני כ"כ מותשת.

בסדר נו. עברו עלי יומיים די טובים. אבל אני בקושי מצליחה להחזיק את העיניים שלי פקוחות.

niritut

New member
DDDDDDD:

התחדשתי וכאלה D: אמא העירה אותי ב....נמ...9:45?
ואמרה שהיא רוצה שניסע לקנות בגדים וכאלה. אז הלכנו, שלושתרבעי שעה אחרי. כי נמנמתי עוד קצת והתארגנתי. ו...ו...הסתובבנו, ונכנסנו לחנות תחפושות כזאת, סתם כדי לחפש משהו לתחפושת של אח שלי וכתר בשבילי. וגאאאד זה היה כזה כל החלומות הכי רטובים שיש *-* אפשר ל...ל...לאדעת. הייתי כ"כ קונה שם הכל והכל נצנץ שם וקרץ לי ואמא'לה! ואמא קנתה לי כתר כסוף מגניב עם לבבות סגולים עליו D: מה שמתאים מאוד לתחפושת שלי. ובכלל, סתם כתר, כדי שאני ארגיש מיוחדת. ואזאז הלכנו לעוד חנות והיה שם נצנצים לגוף וכאלה, ומי שמכיר אותי טוב, יודע, שיש לי כ,כ חולשה לדברים פרוותיים ולדברים מנצנצים ואני כזאת פאקצת-על. וקניתי D: ואז הלכתי לקנות עיפרון שחור כי הייתי צריכה. ועכשיו יש לי אחד שבאמת עובד D: ובסוף אמא רצתה לקנות לי את הדבר שבאנו בשבילו- בגדים. ונכנסנו לחנות והיה חום שואתי כזה, אבל קניתי שני זוגות מכנסיים ולא היה לי יותר כוח למדוד
אני שונאת. חום ושחור, מתרחבות מגניבות כאילו, יפותיפות D: ואני מרוצה. ו...ו...סבתא תתפור לי חצאית *-* כןכן, לא סתם חצאית. טוטו D: סגולההה
אני מאושרת D: (יואו, אני כזאת זיינית שכל ._. shoot me ;~;)

niritut

New member
חחח

כשהתקשרת הייתי בחנות המנצנצת *-* והפלאפון היה אצל אמא כי זה היה אחרי שמדדתי מכנסיים וזה ונתתי לה אותו וחיפשנו אותו בתיק שלה בגלל זה לקח לי זמן לענות (אז מה אם ההודעה שלי לא בסדר כרונולוגי?
) ואמא שלי בוהה בי ולא מבינה למה אני כ"כ מאושרת
וזה היה כזה כיף D:

הא.../images/Emo54.gif

אז חברה שלי לא מדברת איתי, ואני אפילו לא יודעת למה. והיא מסננת אותי ומגעילה אליי ודי. אני איתה בספר מחזור בדבר כזה של חברות טובות ואני יושבת לידה כמעט בהכל ואין לי מושג מה עשיתי לה בכלל. ואוף אני רוצה אותו והוא שולח לי מיקסד סיגנלס ואני לא יודעת כלום. ואיכס נו למה אני חיה בכלל, עדיף לסיים את הכל, כל החיים המגעילים האלה.

niritut

New member
שתקי../images/Emo11.gif

אל תדברי ככה, זה לא סוף העולם. זאת חברה אחת, והיא מתנהגת בתינוקיות. אם יש דבר שאני שונאת שאנשים עושים (גמאני עשיתי את זה פעם) זה מפסיקים לדבר אחד עם השני בלי להסביר למה, אז תתפסי אותה פעם אחת בבי"ס, ותדברי איתה, ותגידי לה שאת לא תעזבי אותה עד שתגיד לך מה עשית, ותגידי לה גם שאם הסיבה תהיה נכונה ומוצדקת לדעתך את תעזבי אותה ותתני לה להמשיך בחיים שלך. תגרמי לה לשבת ולדבר איתך, ולהגיד לך מה קרה. בקשר לזכר, tike your time. הוא לא נוסע לשום מקום, חכי שהסימנים שהוא ישלח לך יהיו יותר ברורים ואולי תתחילי לשלוח את גם סימנים. אל תדברי ככה, את לא באמת רוצה למות, סתם רע לך ברגע זה וזה נראה כאילו הכל שחור מסביב למרות שלא הכל ככה (._. אני לא פסיכולוגית ;~;) יהיה טוב, באמת

niritut

New member
לאלא.

את לא צריכה לרצות למות. זה לא טוב
יהיה בסדר.

Stinki Winki

New member
../images/Emo122.gif

גם חברה שלי כמוך, בקטע של המוות.:S אבל אני מקווה שלא תעשי לעצמך כלום...

o0Invisible0o

New member
אממ..תנסי אותי.../images/Emo98.gif

אני לא כזאת עסוקה עכשיו שאני ביומיות איכס פיכס.:X

דרך המחשבה של אלכסנדר הגדול

הייתה [איי, אני חייבת להפסיק להסתכל כל כך הרבה בערוץ ההיסטוריה ;__;] שהתפיסה היא המציאות. מה דעתך על גישה אחרת? קחי דברים בפרופורציות, זה לא סוף העולם.

אני חושבת שהשאלה היא../images/Emo54.gif

מאיפה את יודעת את דרך המחשבה של אלכסנדר הגדול?
וגם, הכל בפרופורציות, כי כבר הכל נמאס:/

double O S

New member
יום מעולה!!!!!!!!!!!!!!!1111../images/Emo96.gif

המנהלת הקקי שלכן ניסתה לעבוד עליי אתמול וזה היה עצוב

למעלה