טרלהלה

מעניין מי יקרא.

היום יש לי יומולדת 15! וכשבאתי הביתה אמרתי לאמא שלי מהסלון שאף אחד לא שומע אותי אבל כולם חשים צורך למעוך אותי, והיא המשיכה לדבר עם סבתא שלי (לא שמעה --) אז אחותי אמרה לי שהיא שומעת אותי, ואמא שלי שאלה אותה מה היא אמרה D:.

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifמזל טוב!!!11 ../images/Emo2.gif../images/Emo77.gif

את קטנה ממני ב10 ימים
חהחהחה, מגניב
שיהיה לך אחלה יום הולדת, תקבלי הרבה מתנות יפות
אני מקווה ששנת 15 תהיה בשבילך שנה מעולה וטובה מכל קודמותיה
שתמצאי אהבה
[אם אין לך עדיין
] ושתכירי אנשים ובלה בלה בלה בקיצור- מטוס זעיר ללא טייס :)) מאוריין

Blue Pencil

New member
איזה כיף. DDD:

הרצאה באנגלית ביום חמישי,הודיעה היום. אבל היא כבר כתובה
עכשיו רק צריך ללמוד אותה בע"פ.
מחר מבחן בהסטוריה. וכתבתי תשובות למלאמלא שאלות שאמא כתבה לי וגם לשאלות של המבחן, וזה יצא ארוך מדי.
אני מקווה שיהיה לי מספיק זמן לכתוב הכל במבחן. אה,והיום כשניגשתי אל המורה להסטוריה בקשר למועד ב' היא שאלה אותי מה קרה שהייתה נפילה כלכך גדולה,אז כנראה שהיא לא חושבת לעצמה 'כן,זו שנכשלה במבחן..' אלא סתם חושבת שאני אצליח במבחן הבא. *O* ביום רביעי מבחן באנגלית. ואין לי כח.
ביום חמישי בוחן באנגלית. אבל זה על פרסנט פרוגרסיב וסימפל,ואני במילא לומדת את זה למבחן. *O*

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifיש לי פיינט שופ 9../images/Emo9.gif

עכשיו רק ללמוד איך משתמשים בו>>"

Karin917

New member
78../images/Emo2.gif../images/Emo20.gif../images/Emo182.gif

יום שישי עשיתי מועד ב' באזרחות ולמרות שלמדתי לא את החומר הנכון קיבלתי 78! ובתנ"ך קיבלתי 62 וזה למרות שלא עניתי על 4 שאלות..

מזהפה../images/Emo3.gif

מלא בנות 15 עכשיו
באיזה כיתה אתן?>< אתן עושות לי להרגיש זקנה>< אבלמהשלאיהיה, 15 זה באמת גיל נחמד^^ מזל"ט עוד פעם לכולכן

GalGul000

New member
כתה ט' ../images/Emo3.gif

כן נו, אנחנו הרוב פה. כבר בדקנו את זה שנה שעברה
הרוב פה בט'. [אז היו בח'
] אאאתת. כמו יין! משתבחת עם השנים! [טחח, איזה משפט שצריך להגיד לאנשים בני 50. לא 17.] |הולכת לישון| |או ללמוד| |סעמק|

מה 17><

אם התכוונת אלי, אני עדיין 15
מגניב שזה הרוב פה, למרות שלא ממש משנה לי ההפרש גילאים^^ ללמוד?
בהצלחה! (אין לי מה להגיד בהצלחה על לישון, נכון?
פעם היינו אומרות "בהצלחה" על ללכת לשירותים>< <-- זה מראה על סימני זקנה, אני תחילה להעלות זכרונות או משהו
)

אני כן><

סתם קטנה יחסית, אבל בקרוב 16.. זה יותר "כמעט 16"
זה מפחיד
אני רוצה להיות פיטר פן, לא לגדול ושום דבר, זה נורא מפחיד אותי..>< ו-16 אפילו לא הולך להיות "סוויט סיקסטין", סתם פיצה עם ההורים>< ממש סוויט, זה הולך להיות מלוח ומלא בזיתים
תתעלמו>< אני נהנית לצחוק על זה או משהו><

Stinki Winki

New member
"ממש סוויט, זה הולך להיות מלוח ומלא

בזיתים"
פיצה זה טעים! למה את לא עושה משהו עם חברים/ות?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifחע.

אני גם חגגתי 15 בסילבסטרD: ואני בכתה ט'. ויהיה לך אחלה סוויט 16! בלי פיצות!!!111 סתם, פיצות מותר כי זה טעים
אבל אני בטוחה שתהיה לך אחלה שנה, לא חייב להיות "סוויט" אבל 16 זה גיל כזה כיפי, כי צוחקים מלא מכלום וכאלה ^^' בטח כתבתי שטויות, אניל א שמה לב מה אני כותבת. בכל מקרה- את כזאת חמודה D: אני אוהבתותך

אופנו!טריגר

נמאס..לי..ממש אבל ממש! אני ממש רוצה כל כך להיפתח כאן אבל אני פשוט מפחדת שיסכלו אותי על דברים שאני יאמר.. אני מפחדת שהרבה בנות כאן אפילו יצחקו על איך שאני מריגשה. על הדברים שאני חושבת רואה ומפנטזת. אני מרגישה ממש רע. אני לא יודעת בגלל למה זה. אולי בגלל שהמוח שלי לא נותן למצברוח רע לצאת מהגוף שלי? או כי אני כל הזמן בדיכאון ואף אחד לא מבין אותי. וגם אני לא יודעת איך בכלל להיפתח לאנשים? אולי היחידה שאני יכולה להיפתח זאת אחותי,אבל אני לא יכולה להיפתח במסנג'ר אני מרגישה כאילו מישהו מרגל אחרי. אפילו אליכם אני לא יכולה להיפתח שזה מוזר כי אתם החברות הכי טובות שלי. אז בגלל זה החלטתי, טוב נו אני לא יכולה להחליט שאני עוזבתצ אני פשוט לא יכולה. כי לא יעזור כמה שאני ארצה את זה(ואני לא רוצה) הפורום זה הדף בית,אתם הדף בית שלי,החיים שלי הנשמה שלי הכל! אבל כבר ממזמן הפסקתי לדבר אם מלא בנות במסן.. הייתי מדברת מלא אם כל מי שיש לי במסן ועכשיו כברלא.. אנילא יודעת למה אולי זה בגלל שאני לא עושה את הצעד הראשון? אולי כי אני קצת עמוסה? אולי כי סתם מתחשק לי לברוח ככה מהבית או ללכת למקום מבודד מאוד רק כדאי לצרוח? אני לא יודעת מה נסגר איתי? אני מרגישה כאילו אני הנסיכה הורודה שרוצה להשתנות ובגלל זה עושה דברים יוצאי דופן(מי שמבין אותי מבין) דברים שבחיים שלי לא הייתי מדמיינת לעצמי שהייתיעושה כמה דברים ומה? מה אני דפוקה? מה אני בכלל חושבת על לעשות לעצמי דברים כמו עגילים? ועוד עגיל במקום הכי מסוכן נראה לי שאיזהשהוא ג'וק נכנס לי לראש. ושלא נדבר על לחתוך את הורידים אתם יודעת מה אני עכשיו אני אפתח אפתח לגמרי. כן ניסיתי כמה פעמים לחתוך את הורידים אבל אני לא מצליחה כי אני לא עומדת בכאב. אבל במקום הכאב הזה יש לי כאב בפנים בלב כמו מן דקירות על זה שאני עושה דברים לא טובים לא נכונים. ושלמרות שלא כולם מקבלים אותי כמו שאני אם האופי שלי והמראה לי אני לא יכולה לאהוב את עצמי כמו שאני? למה אני בכלל חושבת על להיות בולמית,על לדחוף אצבעות לגרון שלי רק כדאי להיות יותר רזה? למה? ועוד להקיא. אני יקרא לזה X היום אח שלי ביקש ממני לזרוק את הזבל מהחדר שלו והסכמתי..אז ירדתי למטה..ומה אני רואה בזבל X נורא פחדתי שראיתי את זה כי מה זה לא מתאים וזה לא הזמן ובלה ובלה אבל בסוף התברבר ש-X זה בכלל Y ולא משנה. עכשיו אני מקווה שאתן לא עכשיו תגידו לי מה מה את עושה מה את דפוקה? מה את סתם רוצה צומי? אז לא אני רק מקווה שאתן כן תבינו אותי. ואם באמת אבל באמת קראתם תגיבו!

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני באמת בוכה. באמת עצוב לי שככה את מרגישה, במיוחד בגלל שאני זוכרת אותך שונה לגמרי. אני לא יודעת מה לכתוב, אבל דבר אחד בטוח: אל תעזבי את הפורום. את בעצמך אמרת שאלה החיים שלך, אז מה תעשי בלעדינו? תדעי לך שאני לא סתם אומרת. תדעי שעכשיו, למרות שלא כתבתי הרבה, אני רועדת ובוכה מעצב ותהדמה. תדעי שכולנו אוהבות אותך

behind the masc

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo23.gifטליי, אני אוהבת אותך!

1. אל תעזי לנגוע בך! שמעת? כי אני אבוא אלייך ואאנוס אותך! שלא תעזי לנסות לעשות משהו לעצמך שמעת !?!? 2. העאהעא טלי דברי איתי, אני אוהבת אותך בולמיה? את נורמלית? את צריכה להרגיש טוב עם איך שאת נראית כי את נראית נפלא! אני בכל אופן, מקבלת אותך בדיוק כמו שאת. את חייבת להפסיק לעשות את השטויות האלה, כי אני ידועת, סליחה, אני לא יודעת. אני בטוחה שאת לא באמת רוצה לחתוך לעצמך את הורידים או משהו נוראי כזה. אז, טעלי
די עם השטויות, כולם פה אוהבים אותך
דברי איתי|שניקה|

../images/Emo183.gif../images/Emo58.gifהארי פוטר 6

שמתן לב שיש טעות חמורה מאוד בספר? בהתחלה כשהארי משוכנע שג'יימס הוא הנסיך חצוי-הדם הוא בודק מאיזה שנה הספר ורואה שזה מלפני 50 שנה. אז הוא יודע שזה לא ג'יימס כי הוא לא למד לפני 50 שנה בהוגוורטס. אבל בסוף מתברר שזה סנייפ, אבל איך זה יכול להיות סנייפ שהוא גם לא למד בהוגוורטס לפני 50 שנה?! הוא למד יחד עם ג'יימס! ו.. אוף קראתי כבר פעמיים וזה עצוב

למעלה