ממש נהניתי לקרא^^
קראתי גם את הראשון וגם את המתוקן.. 1. האם הכתבה משעשעת? בהחלט
2. נהניתן לקרוא? מאוד 3. ממה נהניתן במיוחד? מהניסוח המיוחד (ומיוחד זה חיובי!) שלך, "עכשיו אני אלחש", "שלום, אני נעמה, מגושרת למעלה, למטה, מרוסנת, ומבורזלת ביסודיות מכל כיוון נוסף ואפשרי שתעלו על דעתכם. נעמה עלתה במשקל בקילו לכל הפחות באשמת מסות הברזלים שבפה שלה, בחיי שהרגשתי שהפה שלי כבד יותר אחרי הטיפול!" הרעיונות, דרך הכתיבה. 4. האם אתן מבורזלות? הייתי
5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? התייחסת רק לסוג אחד של רופאי שיניים, לאורטודנטים, וגם פה רק לסוג מסויים של טיפול (הי, מה עם קצת קיטורים משלי?
לי היה טיפול ששברו לי את הלסת העליונה ושיט, זה יכול להוסיף צבע לתיאורים אם את רוצה
). את יכולה להרחיב ולכתוב גם קצת על עוד סוגים של רופאי שיניים, שיננית (אכזרית, סדיסטית, חרוזים
), זה שעושה את הסתימות וכו'. אני חושבת שהכתבה מאוד מתאימה לעיתון בצפר. יש לנו עיתון והמדור הכי פופולרי בו הוא "פאדיחה", פאדיחות וקטנות על מורים, תלמידים ואנשים מוזרים מבית הספר. לעומת זאת, כשיש כתבות על פוליטיקה ועל נושאים רציניים באמת אני כמעט לא קוראת (הרי בשביל מה יש וואי נט?
) אוף, אני צריכה להכיר לך את אחד הילדים בכיתה שלי שעושה את עיתון הקיר של הכיתה, הוא מדהים בזה, הייתם יכולים להיות צוות נפלא ביחד^^ אוף, התגובה שלי תכף תהפוך לכתבה בעצמה מרוב האורך>< אבל דבר אחרון, לאיזה כיתות מיועד העיתון? עשית לי חשק לשלוח לעיתון כתבה שלי על שוקולד ואחת על תלבושת אחידה..