טרלהלה

TEENAGER1

New member
טרלהלה ../images/Emo32.gif

אני כל כך לא קשורה לפה כבר שזה מטריד
לא עשיתי דולי כבר מאתיים שנה
אבל אני עדיין אוהבת אתכן
אז אמ ההודעה הזו חסרת תכלית הרי לכן אוף.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif מתה עלייך, יא כוסית <:../images/Emo23.gif

התכוונתי כוסיט* P:

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif צריכה שתעזרו O; [כנסו../images/Emo7.gif]

אוקיי, אני כותבת כתבה לעיתון ביצפר
אחרי כתבה יללנית ומאגניבה נוספת שכתבתי בשנה שעברה
אני מצרפת אותה כקובץ וורד, ואני מבקשת שתענו על השאלות הבאות אחרי הקריאה
: 1. האם הכתבה משעשעת? 2. נהניתן לקרוא? 3. ממה נהניתן במיוחד? 4. האם אתן מבורזלות
? 5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה
? אוהבת המון
בבקשה קראו והגיבו
זה רק עמוד וורד אחד
. [תודה ענקית
]

Radio Joe

New member
קראתי וזה.

משעשעת ביותר ,נהניתי לקרוא ^^
. אין משהו מסויים
סתם נו נהניתי מהכל ^^. לא מבורזלת
. טוב נראה לי שזה [לא עשיתי כלום! רק... ובכן, בטח מצצתי את האגודל יותר מדי... אהה! כן – אר - שיהיה.] קצת מיותר
. אמנם זה משעשע והכל אבל אני לא הייתי כותבת את זה לעיתון בצפר
אעאע

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif:] ../images/Emo23.gif

משעשעת ביותר
כן ^^; זה ממש מצחיק
מממ....מהכל? P: מהקטע של סוגי רופאי השיינים D: לא מבורזלת D": לשפר? לא

../images/Emo103.gif קראתי ו...

האם הכתבה משעשעת? מאוד DD:: 2. נהניתן לקרוא? כן 3. ממה נהניתן במיוחד? מהכל =] 4. האם אתן מבורזלות? לעע 5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? אממ לא נראה לי שיש מה :) אבל אני לא הייתי שולחת את זה לעיתון בצפר..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif למה?../images/Emo6.gif

למה לא היית שולחת לעיתון ביצפר?
[ותודה, בנות ^^] אם את מתכוונת לזה שזה ירידות על עצמי וכאלה, אני אוהבת ואני שמחה להביך את עצמי, זה בסדר P:

../images/Emo103.gif P:

באמת? חח טוב איך שבא לך
וכן נו זה בגלל זה אבל לא רק
זה לא מתאים לרמה של עיתון בית ספר אבל כל הכתבו שלכם ככה אז יש לכם עיתון מגניב

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif רמה? ../images/Emo12.gif

מה זאת אומרת, שזה לא כתוב כמו משהו כזה?; "בחינות הבגרות של יהורם גאון העלו ציונים טובים ביותר. בלה בלה בלה *מילים גבוהות* בלה בלה" כאילו, באמת. זאת אומרת, זה עיתון של בני-נוער, [אמור להיות]. ואני |דווקא| מנסה לגמול אותו מהכתבות המשעממות ולהכניס הומור ודברים שבאמת *יעניינו* אנשים בגיל שלי וכאלה לקרוא. לדעתי זו בדיוק צריכה להיות רמת הכתיבה [מבחינת סוג, לא רמת היכולת והאיכות
כי זה דבר שונה וזה לא נכון לומר שכתבה על חיידק הסלמונלה היא ברמה טובה יותר מכתבה הומוריסטית על מישהו שמספר בגוף ראשון שעשה איזו פדיחה ענקית; הרי, אם תשאלי את התלמידים, כל שפוי יאמר לך שהוא אהב את הכתבה השנייה הרבה יותר!] של עיתון בית ספרי; די לכתבות המשעממות והארוכות-חונקות-מי-רוצה-לקרוא-אותן
! אהמ. כן. I rest my case ^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gifD:

1. האם הכתבה משעשעת? מאוד
2. נהניתן לקרוא? כן ^^ 3. ממה נהניתן במיוחד? מזה שלא אכפת לך שזה עיתון בי"ס ואת כותבת איך שבא לך
וגם כי את צודקת מאוד בקשר לתיאור שלך על הרופאים 4. האם אתן מבורזלות? לא, אבל בעוד כמה חודשים כן
5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? כן, תורידי את המקפים (נגיד: יש-לי-צפרדע-ירוקה) כי בעיתון זה לא נראה לי ממש נוח לקריאה. ממש אהבתי ^^

behind the masc

New member
XDDDDDDDDDDD:D

1. האם הכתבה משעשעת?מאוד D: 2. נהניתן לקרוא? כן היה מצחיק^^ 3. ממה נהניתן במיוחד?אממ מזה שזה היה מצחיק, ושאת משעשעת, כן משעשעתD: 4. האם אתן מבורזלות?לא, עדיין לא*פחד* 5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? לא

D:../images/Emo96.gif

נהנתי:]. אבל היו חלקים שהייתי צריכה לקרוא פעמיים כדי להבין
.(אני מניחה שאחד מתוך עשרים האנשים שיקראו את הכתבה הזו לא זקוק לטיפול אורתודנטי. מה? מה אמרת? מה אני חושבת עליך? אני חושבת שאתה *צונזר*. (זו לא הייתה מילה ממש גסה... חופש הביטוי! חופש הביטוי!) ) הכי אהבתי את 'נו, באמת! אל תגיד לי שבזמן שכל דורך האומלל מוסע אל מרפאות-השיניים, אתה מזיז את הלשון בתוך הפה שלך ובאמת יכול להרגיש את השיניים?! אתה יודע מה עובר עלינו?? יודע?? לא? כן? ברור שכן, אל תחשוב שאני לא יודעת שכל החברים שלך מכניסים לך מכות בגלל שכשאתה מחייך, אתה לא נראה כמו מישהו שבטעות נכנס לפס הייצור של תעשיית ההיי-טק ובמזל יצא משם בחיים.' העיתון ביצפר שלכם כל כך שווה:p

MorningGlory

New member
XDDD

המורים באמת יכניסו את זה לעיתון?
XD
1. האם הכתבה משעשעת? -מאוד:-פ
2. נהניתן לקרוא? יפ:] במיוחד החלק האחרון. 3. ממה נהניתן במיוחד? לא הייתי מודעת לעובדה שיש שאלה כזו-.-; 4. האם אתן מבורזלות? יא. אבל רק עד ה15 למרץDDDDDDD: ואז פלטה אבל זה לא נחשב
שקט.
5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? לא יודעת. אני לא ממש מבינה בזה

למעלה