טרלהלה

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif המורה לתקשורת ../images/Emo98.gif

רגילה לסגנון הכתיבה ה... אהה.. חופשי שלי
תודה

תזכירי לי למה את לא בבי"ס שלי?

אני בצוות אתר, הדבר הכי קרוב לעיתון בבית ספר שלנו

XXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDD

1. האם הכתבה משעשעת?אכן 2. נהניתן לקרוא?כן! 3. ממה נהניתן במיוחד?מאוד! 4. האם אתן מבורזלות?לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה?נופ
נכון שאת ממשיכה את המסע?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gifגרסא מתוקנת../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

טוב יותר?
ואם הקודם היה עדיף תגידו מה העדפתן פה פחות ומה שם יותר וכאלה ובלה בלה בלה. תודה ^^

Blue Pencil

New member
DDD:

1. האם הכתבה משעשעת?כן.
2. נהניתן לקרוא?מאוד.
3. ממה נהניתן במיוחד?האממ..נקרא לזה הכעס שלך על הלא מבורזלים? 4. האם אתן מבורזלות?לא,אבל הייתה לי פלטה בכתה ד'.
5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה?לא חושבת.

ממש נהניתי לקרא^^

קראתי גם את הראשון וגם את המתוקן.. 1. האם הכתבה משעשעת? בהחלט
2. נהניתן לקרוא? מאוד 3. ממה נהניתן במיוחד? מהניסוח המיוחד (ומיוחד זה חיובי!) שלך, "עכשיו אני אלחש", "שלום, אני נעמה, מגושרת למעלה, למטה, מרוסנת, ומבורזלת ביסודיות מכל כיוון נוסף ואפשרי שתעלו על דעתכם. נעמה עלתה במשקל בקילו לכל הפחות באשמת מסות הברזלים שבפה שלה, בחיי שהרגשתי שהפה שלי כבד יותר אחרי הטיפול!" הרעיונות, דרך הכתיבה. 4. האם אתן מבורזלות? הייתי
5. האם אתן חושבות שיש מה לשפר? אם כן, מה? התייחסת רק לסוג אחד של רופאי שיניים, לאורטודנטים, וגם פה רק לסוג מסויים של טיפול (הי, מה עם קצת קיטורים משלי?
לי היה טיפול ששברו לי את הלסת העליונה ושיט, זה יכול להוסיף צבע לתיאורים אם את רוצה
). את יכולה להרחיב ולכתוב גם קצת על עוד סוגים של רופאי שיניים, שיננית (אכזרית, סדיסטית, חרוזים
), זה שעושה את הסתימות וכו'. אני חושבת שהכתבה מאוד מתאימה לעיתון בצפר. יש לנו עיתון והמדור הכי פופולרי בו הוא "פאדיחה", פאדיחות וקטנות על מורים, תלמידים ואנשים מוזרים מבית הספר. לעומת זאת, כשיש כתבות על פוליטיקה ועל נושאים רציניים באמת אני כמעט לא קוראת (הרי בשביל מה יש וואי נט?
) אוף, אני צריכה להכיר לך את אחד הילדים בכיתה שלי שעושה את עיתון הקיר של הכיתה, הוא מדהים בזה, הייתם יכולים להיות צוות נפלא ביחד^^ אוף, התגובה שלי תכף תהפוך לכתבה בעצמה מרוב האורך>< אבל דבר אחרון, לאיזה כיתות מיועד העיתון? עשית לי חשק לשלוח לעיתון כתבה שלי על שוקולד ואחת על תלבושת אחידה..

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif את כזו חמודה ומשקיענית../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

תודה רבה, בייב ^^ לקחתי לתשומת ליבי את כל הערותייך והארותייך
זה חטיבת-ביניים+תיכון = ז'-יב'
^^ מתה עלייך ^^

MorningGlory

New member
-.-;

אחרי בוחן קל להפתיע בפיזיקה(אני מהמרת על 92
)נפלתי(נתקלתי במכנסיים של עצמי
) ועכשיו אני צולעת-.-; וחזרתי הביתה והידית(שעשויה ממתכת) תקעה לי קוץ באצבע0.0
ויש לי היום סוסים ואני חושבת שאני צריכה לבטל(אני עושה את זה הרבה יותר מידי בזמן האחרון;[) כי אני צולעת נו
ואני צריכה רעיונות לפעולה על יומשישי ה13, רעיונות מישהי? זה כל כך יעזור^^ טוב בלה. זהוX:

נשארתי היום בבית../images/Emo96.gif

כי עדיף שאני לא אצטנן עכשיו:]. וקמתי היום בבוקר וכלל כריות הרגליים שלי אדומות ונפוחות וכאבות:|. מה זה?!:|. זה יכול להיות קשור לזה שאתמול נאלצתי ללכת בגשם וכל הנעליים שלי+הגרביים התמלאו במים?

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

די אני פשוטטטטטטטטטטטטטטטטט לאאאאאאאא.. חחחחחחחחח מפסיקה לצחווקק..
XD את כזה בשיא הטבעיות "אין לך כרית חשמלית?!
" והיא "לא.
" זה כ"כ מבדררררררר האא.. תמי תרגישי טוב.
|מתאוששת|

למעלה