טרייד!!! (ועוד חדשות)

carmelo

New member
אולי תהיה מרוצה יותר מהשמועה האחרונה

שאומרת שהבולס והקינגס מדסקסים החלפת גודן ונוצ'יוני בסלמונס ובראד מילר. הקינגס השיגו חוות דעת רפואית על ראחים אתמול, שבזכותה החוזה שלו לא יחשב להם כנגד תקרת השכר בקיץ הקרוב. יחד עם החוזה המסתיים של גודן, מדובר פה על משהו כמו 17 וחצי מיליון דולר שירדו להם מתקרת השכר, כשגם בובי ג'קסון, שלדן וויליאמס וקווינסי דובי מסיימים חוזה וגם את מור אפשר לשחרר. לפי החישובים שלי זה ישאיר את הקינגס עם פיי רול של 40 מיליון, אני לא סגור מה הצפי לגובה תקרת השכר בקיץ, אבל זה אמור להשאיר להם לפחות 10 מיליון בשביל לצרף רכז או פאוור פורוורד, בהתאם למה שהם ישיגו בלוטרי קודם. שיקאגו תשלים חמישיה מבטיחה של רוז-סלמונס-דנג-תומאס-מילר, עם ספסל של היינריך, גורדון, ספולושה ונואה (אם כי אני מאמין שאם הם הולכים על טרייד כזה, אז היינריך אכן יועבר תמורת חוזים מסתיימים, מינסוטה בעניין לפי הדיווחים).

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא מרוצה בכלל

עם כל הכבוד לבראד מילר, מה יש להם לעשות עם סמטר מזדקן?

carmelo

New member
להעפיל לפלייאוף

מילר מזדקן, אבל עדיין יש לו מה לתרום בשנה וחצי עד סוף החוזה שלו. הוא יותר מכל סנטר אחר שיש לשיקאגו בסגל, או בכלל בשנים האחרונות. חוץ מזה, סלמונס הוא היהלום האמיתי בטרייד הזה, סקורר מגוון ויעיל עם חוזה במחיר מציאה, שיחזיר את גורדון לתפקיד השחקן השישי המתבקש שלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גורדון שחקן מצויין וסקורר אדיר

הבעיה שגם הוא חושב בעיקר על עצמו ועל החוזה שלו ולכן סביר להניח שהוא לא ישאר בבולס יותר מידי זמן. אני לא כל כך רואה את סלמונס משתלב בבולס עם לואל דאנג ולגבי מילר, מה בדיוק תיתן לבולס העפלה לפלייאוף? זה לא הם יעשו שם משהו מיוחד ומילר בכל מקרה יתפגר בעוד שנה וחצי ואז הם שוב יהיו באותו מצב. הם צריכים סנטר אבל לא אחד בן 34.

carmelo

New member
ובכל זאת, תתחדש :)

הטרייד יצא לפועל... מה העפלה לפלייאוף תיתן לבולס? אולי קצת הזרקת מורל לקבוצה שכבר היתה מרחק טרייד מהתמודדות על אליפות ולפתע קרסה אשתקד. חוץ מזה, מילר מסיים חוזה ב2010 כמו יוז. אפשר יהיה לארוז את שניהם יחד עם טיירוס תומאס בעונה הבאה, אם אמארה שוב יהיה על הטריידינג בלוק. או שאם שיקאגו תעביר גם את היינריך תמורת חוזים נגמרים, ללכת על בוש או אמארה בקיץ עצמו. סלמונס ודנג שניהם שחקני התקפה מאוד יעילים, למה שלא ישתלבו טוב ביחד? חוץ מזה שרוז, ועכשיו גם מילר, ירכזו את משחק ההתקפה של הבולס שיוכל לזרום עכשיו הרבה יותר טוב.

למעלה