טרייד!!! (ועוד חדשות)

rapgamer4ever

New member
גם אלדריג' בכלל לא מדהים

בשנה השלישית בליגה כבר ב-90% מהמקרים מקבלים כיוון ברור של מה אתה שווה, במיוחד אם אתה לא משתפר במאום משנה לפני. ועזוב אותי מנתוני 36 דקות, אם הוא לא מגיע או לפחות מגרד את כמות הדקות הזאת בקבוצה כמו הבולס זה אומר משהו. בתכלס דראפט 2006 חלש מאוד. רוי הוא השחקן הענק היחיד שיצא ממנו, וגם הוא לא מהענקים ביותר. וחוץ ממנו אני לא רואה נכון להיום עוד שחקן אחד שאפשר להבטיח שיהיה אולסטאר כמה וכמה פעמים. אגב, אני הסכמתי שטיירוס עדיין לא פלופ והגזמתי בתיאור שלו ככשלון. צריך לתת לו עוד איזה שנה-שנתיים של כשלונות בשביל זה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פיניקס השעו את ג'י ריץ ממשחק אחד

בתגובה על המעצר הקטן שלו אתמול בלילה החליטו בפיניקס להשעות את השחקן ממשחק אחד ללא תשלום. לדעתי בפיניקס פשוט מקווים שככה ב-NBA לא יענישו אותו וישעו אותו ליותר משחקים.

י ו א ב

New member
ואף מילה על הרכז הכי טוב בעולם?

הוא ישאר בניו יורק לנצח? כנראה שאפילו טובי המוחות לא מצליחים לרקוח טרייד שיעזור לניקס להפטר מהסחורה המקולקלת הזאת...

carmelo

New member
ועוד טרייד מרהיב

הסלטיקס עומדים לשלוח את קאסל פלוס מזומנים לסקרמנטו בתמורה לבחירת סיבוב שני מוגנת היטב. סקרמנטו תשחרר את קאסל והוא כנראה יחזור לבוסטון כעוזר מאמן. הקינגס עושים את זה בשביל הכסף, בוסטון בשביל לפנות מקום בסגל.

Orenseg

New member
ג'יי-ריץ' פשוט אידיוט.

אין לי מילה אחרת. הייתי משעה אותו לשני משחקים. זו הפעם השניה בתוך חודש וחצי שהוא נעצר על עבירת תנועה. אגב, לא ברור אם הבן שלו היה חגור או לא (לא נכתב במפורש שלא). הבן של ריץ' לא ישב במושב ילדים בזמן הנסיעה, בניגוד לחוקי מדינת אריזונה. יכול להיות שריץ' לא היה מודע לחוקים (בכל זאת תושב חדש יחסית) אבל זה לא עושה אותו פחות אידיוט. טרייד אמארה ממש לא רוקם גידים, לא ברור לי איפה קראת את זה. ביום שבת היו שמועות שהקבוצה שוקלת ברצינות את ההצעה של הקאבס, אבל היא הופרכה וכרגע סביר יותר שלא יהיה טרייד.

הטרייד של הורנטס-ת'אנדר גמור לפי הדיווחים

ווילקוקס + ג'ו סמית' להורנטס בשביל טייסון צ'נדלר. ווילקוקס וסמית' הם 2 חוזים נגמרים...

Orenseg

New member
מה משעמם? דוראנט שם.

ההורנטס המטומטמים אפילו לא קיבלו בחירות דראפט (הזכויות על דוון הארדין, בחירה 50 ב2008, לא נחשבות). מהלך מצוין של סם פרסטי. סוף סוף יש לת'אנדר סנטר-סנטר, ועכשיו ג'ף גרין יכול לשחק קבוע 4 (ודוראנט קבוע 3).

rapgamer4ever

New member
ההורנטס חתמו עכשיו על משהו הרבה יותר משמעותי

הם חתמו על העילה של פול לעזוב אותם. אף אחד לא יוכל להגיד מילה שלילית אחת אם יבקש טרייד. לגבי הטרייד- אין ספק שזה טרייד לא טוב להורנטס, השאלה היא כמה. אני מאמין שפול יהפוך את ווילקוקס לשחקן התקפי טוב מאוד, הבעיה היא כמובן בהגנה ושם אני לא רואה סיבות לאופטימייות. לא מדברים מספיק על הצד של אוקלהומה. הם עשו פה טרייד מעולה, לקחו בפרופורציה את עניין החוזים הנגמרים שזה לא דבר של מה בכך כרגע בליגה. טייסון יושב להם בול בעמדת הסנטר כך שהם בעצם נועלים 4 עמדות עם שחקנים צעירים, מוכשרים וכאלה שמשלימים טוב אחד את השני (כמובן עם חסרון של גבוה התקפי, לזה נגיע עוד מעט). עד קיץ 2010 תהיה להם לפחות עוד בחירת דראפט גבוהה אחת, שאפילו אם תתברר ככשלון יהיה להם כסף לשמור ב-2010 את השחקנים הטובים, להוסיף פאוור פורוורד התקפי (בוש, אמארה) שישלים סופית סגל חזק ומאוזן ולהפוך לקונטנדרית. אגב, אם הם ישכילו לעשות שינוי קטן שיחסוך להם כמה מליונים בודדים, הם יכולים עוד הקיץ להביא את בוזר שיצא מהחוזה שלו ביוטה ולהשלים את הפאזל.

Orenseg

New member
הת'אנדר יסגרו הקיץ את עמדת השוטינגארד

יש להם בחירת דראפט של הספרס (מוגנת טופ15 ב2009 וטופ10 ב2010), בחירת דראפט מהנאגטס (מוגנת טופ20 ב2009, טופ15 ב2010 וטופ10 ב2011), וב2010 בחירת דראפט unprotected של הסאנס
. בנוסף, הם מחזיקים כמובן בכל בחירות הסיבוב הראשון שלהם עד להודעה חדשה, כך שבסך הכל יש להם 5 בחירות סיבוב ראשון לפני שנפתח קיץ 2010. הבעיה שלהם היא לא בPF, כי ג'ף גרין ישחק 4. אני מאמין שהם מכוונים בקיץ לSG כמו ג'יימס הארדן, אבל הם יכולים להביא גם רכז גמדי עם קליעה ואפילו אנדרסייזד שוטינג גארד. הגנתית זו לא תהיה בעיה, כי ווסטברוק שומר לוקדאון שיכול לנעול כמעט כל גארד בליגה.

rapgamer4ever

New member
לדעתי זו קצת בעיה להשאר במתכונת הנוכחית

עם ג'ף גרין כ-4. לפי מיטב הבנתי הוא שיחק כך פשוט כי לאוקלהומה לא היה קו קדמי של ממש ולדוראנט שהוא הראשון בחשיבות היה טוב לשחק כ-3. גרין שחקן מצוין אבל אני לא חושב שאפשר לקחת אליפות עם קו קדמי שלו ושל טייסון. האמת שאני לא יודע כמה כדאי להם להחזיק בכל הבחירות סיבוב ראשון האלה. מעבר לעניין שזה עולה כסף, זה קלף מיקוח טוב שאפשר למסור בתוספת שחקן (אולי באמת גרין?) בתמורה לשחקן מוכח ומשודרג. לדעתי הם צריכים לנסות להביא את בוש. גרין מתאים יותר ל-4 בקבוצה שקולאנג'לו מתכנן.

וקו קדמי של אילגאוסקאס ובן וואלאס/וורג'או?

זה נשמע כמו קו קדמי של קונטנדרית? הכל תלוי במי משחק לידך, אם דוראנט ימשיך להתפתח הוא יכול להיות אפילו ברמה של לברון והקבוצה צעירה בטירוף, תן להם עוד כמה עונות נראה איך הם ייפתחו, והכל סביר...

rapgamer4ever

New member
הדוגמה של קליבלנד יוצאת דופן

הקשיחות שם נדירה, היכולת שלה לנצח בלי לשחק טובה נדירה, העובדה שכל משחק נגדה נראה חרא מדהימה בעיני. אני לא מדבר רק על כשרון בקו הקדמי אלא על דברים אחרים. האחד הוא ריבאונד- קליבלנד מצוינת, קבוצה של גרין-טייסון לא נשמעת משהו בתחום. השני הוא כוח ועומק- לקליבלנד יש את זה, לקו הקדמי (העתידי) המתואר של אוקלהומה לא ממש. דבר שלישי הוא שדוראנט לא ישחק ברמה של לברון כי נתוני הפתיחה שלו הרבה פחות טובים. יש ביניהם הבדל עצום בכוח, מהירות מתפרצת, אתלטיות וראיית משחק. כל אלה הם דברים שאי אפשר לשפר בצורה דרסטית ויהיו חסרים לדוראנט כדי להפוך לאחד הגדולים בהיסטוריה- מקום שלברון יהיה בו.

carmelo

New member
לא הייתי ממהר לשפוט את דוראנט

הוא סה"כ בן 20, ונתונים פיזיים זה לא הכל. גם ג'ורדן לא היה חזק כמו לברון, אבל לדוראנט במובנים רבים יש יותר מן המשותף עם ג'ורדן מאשר לג'יימס, ביכולת לייצר נקודות בנון שאלאנטיות. אם תשווה רק נתונים, לברון לוקח אבל זה לא הכל. נראה לי שזה אתה שהזכרת את דבריו של ריק בארי והעובדה שלברון כמעט ולא משפר את היסודות שלו. דוראנט מצד שני, עשה קפיצה משמעותית מהעונה שעברה לזאת, כשאת הכישרון ברור שהיה לו. אם לברון הוא תופעה פיזית, מתוחזק בראיית משחק מצויינת ויכולת קליעה, דוראנט הוא פשוט מכונת סלים, המיס מץ' מגיהנום. יש לו יתרון גובה וזריזות כמעט על כל סמול בליגה, פלוס קליעה הרבה יותר טהורה משל לברון. גם בהגנה הוא יכול להיות נשק מצויין, גם שומר אול אראונד וגם סטופר הגנתי.

rapgamer4ever

New member
אני ממש לא שופט אותו לשלילה

אני רק אומר שהוא לא יהיה טוב כמו לברון. אני גם אומר את זה גם על כל השחקנים בליגה חוץ מכריס פול. ג'ורדן לא היה חזק כמו לברון אבל היה יותר זריז ועם קרוסאובר קטלני יותר. דוראנט לא ממש. דוראנט סקורר מדהים, הוא כמו שאמרת מיסמאצ' מהגיהנום ויכול מאוד להיות שהוא יהיה מכונת הנקודות הכי שלמה בליגה. אבל יש גם ראיית משחק ויכולת מסירה שחסרה לו והגנה (שזה צד מאוד חלש שלו)- 2 אספקטים קריטיים שהוא לעולם לא יהיה מהמצטיינים בהם. יש לו גם צד מנהיגותי שהוא יצטרך להוכיח על הדרך (אני אופטימי לגבי זה). לדעתי הוא יהיה שחקן ענק, אבל לברון הוא לא יהיה. אני לא רואה בזה ביקורת או שיפוט לשלילה, דוקא לדעתי אני תופס ממנו מאוד.

carmelo

New member
לפני העונה הקודמת היית אומר זה גם על פול?

אם כבר מדברים על נחיתות פיזית... דוראנט לא מוסר ברמה של לברון, אבל לברון לא קלעי ברמה של דוראנט, אז אולי זה מתאזן. דוראנט בהחלט יודע ומסוגל למסור כשצריך, כפי שהמספרים שלו מוכיחים; רק שכבר עכשיו יש לו חברים לקבוצה שעושים יותר ממה שחבריו של לברון לקאבס (עד למו וויליאמס) קיבלו קרדיט לעשות בהתקפה. תקיף את דוראנט בקלעים שיעמדו במקום בזמן שהוא מושך דאבל וטריפל טים, וגם הוא יוכל להשיג מספרי אסיסטים גבוהים; אבל זה יבוא על חשבון היכולת הקבוצתית ואולי גם האישית של דוראנט (מבחינת אחוזים). בהגנה, עד לחודשים האחרונים הוא נאלץ להתמודד עם גארדים זריזים ממנו. אין לו את הפוטנציאל להיות שומר כמו ארטסט בניגוד ללברון (שרק העונה מתחיל לממש אותו), אבל הוא מסוגל להיות שומר סטייל פיפן רק גבוה וארוך יותר. לסיכום - הכי קל לשים את לברון כרף בלתי ניתן להשגה, אבל אתה מדבר על שחקן בן 20 שעושה דברים מדהימים בחודשים האחרונים

rapgamer4ever

New member
פול ממש לא נחות פיזית

הוא חזק, מאוד זריז, עם שליטה אבסולוטית בכדור ואולי הכי חשוב: משנה כיוון ומהירות בצורה מדהימה. אף פעם לא ראיתי שחקן שיכול לרוץ כ"כ מהר, לעצור כ"כ בקלות ולרוץ שוב כ"כ מהר. זה לא שדוראנט לא יודע למסור, פשוט יש דברים שאי אפשר ללמד. אחד מהם הוא ראיית משחק, ולברון עולה עליו בכך בכמה רמות. אני יכול גם להוסיף שהמשחק של קליבלנד סטטי הרבה יותר ולכן יכולת המסירה של לברון דעיפה על זו של דוראנט אפילו יותר ממה שמתבטא במספרים. בקיצור- אני לא מדבר על מספרים, אני מדבר על יכולת. היכולת לא דומה, במקרה גם המספרים מבטאים את זה במידה מסוימת. אני גם לא חושב שהקליעה והמסירה מתקזזים, מהסיבה הפשוטה שקליעה זה חלק ממכלול ייצור הנקודות. על קליעה עדיפה של דוראנט אתה יכול אולי לקזז חדירה עדיפה של לברון, כי בשורה התחתונה יכולת ייצור הנקודות שלהם תהיה דומה בעתיד ככל הנראה. דוראנט יכול להיות אחלה בהגנה, אבל לדעתי להזכיר אותו באותו משפט עם פיפן זה סתם מיותר. חסרים שומרים סטייל פרינס שתוכל להשוות את סוג ההגנה שלהם לדוראנט בלי להזכיר את אחד משחקני ההגנה הגדולים בהיסטוריה? בכל אופן בינתיים נטל ההוכחה הוא עליו. ונקודה נוספת לגבי דוראנט שהיא עדיין בסימן שאלה היא מנהיגות. בינתיים למרות המספרים הטובים, הוא לא ממש מנצח. לברון ניצח בעונה הרגילה ובפלייאוף עם נגרים והוכיח שהוא מנהיג. דוראנט בינתיים לא. אני לא אומר שלברון הוא רף בלתי ניתן להשגה (לראייה, אני לא מכליל את פול בקבוצת השחקנים שאין מצב בעיני שיהיו טובים כמו לברון), אני פשוט חושב שהוא רף מאוד מאוד מאוד גבוה שדוראנט לא יגיע אליו.

אוקלהומה למרות המאזן המשמים

נמצאים במאזן של 50% מתחיל העונה החדשה או משהו בסביבות, הם מנצחים המון משחקים וממצב בו הם מתחרים נגד המאזן הגרוע שאי פעם היה (9 נצחונות) לקבוצה שכנראה לא תקבל בחירת לוטרי גבוהה מידי...

carmelo

New member
יש גם אופי

לגבי פול, ידעתי תוך כדי שאני כותב שאני מכשיל את עצמי כי הזריזות שלו והיכולת להעביר הילוכים היא באמת פנומנלית. עדיין, מדובר ברכז נמוך וצנום, זאת הסיבה שארבע קבוצות ויתרו עליו לטובת ההורנטס (אני יודע שהוא נבחר רביעי, אבל אני כולל את הבלייזרס שהעדיפו לרדת לבחירה 6 תמורת עוד בחירת סיבוב ראשון מאוחרת - ג'ארט ג'ק המיותר - בגלל שכבר היה לנו את טלפייר...לא נורא, יצא טוב גם ככה...). תראה, אולי הגזמתי עם ההשוואה לפיפן אבל גם לברון לעולם לא יהיה ארטסט - הוא בחיים לא יחסל יריבים בכזאת אינטנסיביות משוגעת ששמורה רק למי שנולד בהארלם. כמו שדאמבי אמר, המאזן של הת'אנדר מאז 2009 מדבר בעד עצמו. לברון מתחילת הקריירה שלו זכה לשחק עם יופי של שחקנים, אני שונא את הדמגוגיה הזאת שעושים לקליבלנד רק בגלל שמייק בראון גורם להם להיראות ככה. ביג זי נגר? גם לארי יוז וגודן לא, סתם לא מתאימים לצד לברון. דוראנט ללא ספק צריך להוכיח את עצמו ברמות גבוהות יותר, ואין לי ספק שזה גם יקרה. עם כל הסנגוריה הזאת, אני בעיקרון מסכים איתך אבל רק אומר שצריך לחכות עוד כמה שנים לפני שישר פוסלים אופציות; ועם כל התמיכה שלי בדוראנט, אני עדיין לא מצטער על הבחירה באודן...מקווה שגם בשנים הבאות אני ארגיש ככה :)

למעלה