טרייד!!! (ועוד חדשות)

Or Amit

New member
טרייד!!! (ועוד חדשות)

אלכס אקר ובחירת דראפט שניה ב-2011 עוברים מדטרויט לקליפרס עבור בחירת דראפט שניה ב-2013.
ג'יי ריץ' נעצר הלילה לאחר שנהג ב-144 קמ"ש באיזור שבו המהירות המותרת היא 56. איתו ברכב היה בנו בן ה-3. הוא לא היה חגור.
ניו אורלינס וOKC מדסקסות טרייד שישלח את טייסון צ'אנדלר לאוקלהומה עבור כריס ווילקוקס, ג'ו סמית' ובחירת דראפט באחד משני הדראפטים הקרובים.
וטרייד סטאודמייר רוקם גידים - פיניקס ישלחו לשיקאגו את סטאודמייר ובארנס ויקבלו בתמורה את טיי תומאס, דרו גודן ובחירת דראפט.
הנטס מכחישים טרייד על קארטר.
דאלאס מצידם מסרבים לערב את ג'וש הווארד בכל טרייד על קארטר.
פורטלנד עדיין ברשימת המתעניינים על ג'פרסון וכנראה גם על אנדרה מילר.
סקרמנטו קצת ירדה מהכותרות, אבל גם הם הציעו על אמארה ועדיין מחפשים לסחור במילר
דטרויט מחפשים להוסיף לעצמם סטאר עוד לפני 2010

rapgamer4ever

New member
איזה פרץ התלהבות ספונטני וכן

בטירוף. ג'ייריצ' מעצבן אותי בזמן האחרון ועכשיו אפילו עוד יותר. טרייד של נ"א על טייסון יהיה מקצועית רע. אני מרגיש קצת מציק אבל אומרים קורם ולא רוקם גידים. לא הייתי מעיר אבל פשוט חשבתי שאם אני הייתי אומר הפוך הייתי רוצה שיתקנו אותי בזה (בניגוד להרבה פעמים אחרות). הטרייד עצמו גרוע לפיניקס, טיירוס תומאס סתם פלופ. נדמה לי שהוא פותח עכשיו מה שהופך אותו לאחד הטארטרים הגרועים בליגה בעמדה שלו. גודן לא ישפר את פיניקס פשוט כי הוא לא פותר אף אחת מהבעיות שלה.גם לוותר על בארנס זה לא שוס. בחירת הדראפט מוגנת? אני מאמין שיש דיבורים על טרייד של וינס אבל גם לא חושב שזה יצא לפועל. פורטלנד צריכים להתחזק יותר לעומק ופחות לרוחב. גם ג'פרסון וגם מילר הם שחקנים טובים אבל לפורטלנד יש יותר מדי שחקנים טובים ופחות מדי שחקנים מצוינים. הגיע הזמן שיעבירו איזה 3 צעירים נחמדים בתמורה לשחקן עם יכולות דומות לשל רוי ואז הם יוכלו סופסוף באמת לאיים על מישהו.

Or Amit

New member
זו הייתה כותרת צינית

כל פעם מחדש אני מתאכזב מחרושת השמועות ששולחת חצי ליגה לחצי השני שלה. תודה על התיקון. אני לא עושה לעצמי בדיקת ניסוח, בכל מקרה סביר להניח שהייתי טועה ב5-6 פעמים מתוך 10 שאני כותב את זה. ואני לא מסכים לגבי המיצוב של תומאס כפלופ. דווקא ליד נאש הוא יכול לפרוח.

rapgamer4ever

New member
טיירוס נבחר שלישי לפי זכרוני

השנה הוא עם 10,6 שזה יותר ממה שהייתי מנחש בלי לבדוק סטט' למען האמת. ועדיין ממש לא מרשים. השנה הוא קיבל ומקבל כל הזדמנות אפשרית לפרוץ ולהתעלות מעל הבינוניות הנוראית של הבולס, הוא לא עושה את זה. הוא חלש, הוא לא יודע לייצר מצבים ואני חושב שהאתלטיות המעולה שלו היא הדבר היחיד שמפריד בינו לבין שחקן 12. אבל מי יודע, הוא בכל זאת צעיר ואולי אני אופתע. אתה צודק שעדיין לא נכון לתייג אותו כפלופ. לגבי פריחה אפשרית לצד נאש- גם אני חושב שהמספרים שלו יעלו, אבל זה לא יהפוך אותו לשחקן טוב יותר בטווח הרחוק וזה בעצם מה שפיניקס מחפשת בטרייד שכזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טיירוס סוף סוף מתחיל לפרוח

אמנם הוא אחד השחקנים הטיפשים שאי פעם דרכו על פארקט כלשהו אבל את מה שהוא נותן בהגנה אמרה לא ייתן גם עוד 10 שנים...תשאלו את לברון. מצד שני, הבולס נותנים שני חוזים נגמריםשיכולים ביחד לעלות להם כמו אמרה אז זה לא כזה רע. לגבי ניו אורלינס, אני באמת לא מבין למה להם לוותר על טייסון ועוד בשביל ווילקוקס. אבל ליד כריס פול גם ווילקוק יכול להפוך פתאום לפאו גאסול.

Orenseg

New member
ווילקוקס לא יהפוך לפאו גאסול, זה בטוח.

גאסול שחקן התקפי שלם ומוכשר. ווילקוקס מסתמך בעיקר על האתלטיות שלו והוא בסך הכל פינישר - כמו ד'אור פישר, שון מריון, טיי תומאס (כשהוא לא זורק ג'אמפרים) וטייסון צ'נדלר... הבעיה עם הטרייד הזה היא שלווילקוקס אין את היכולת ההגנתית של צ'נדלר ושהוא לא ממש סנטר. גם ג'ו סמית' לא ממש סנטר, אבל הוא וטרן מבוקש שיעזור להם בפלייאוף.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שהוא לא יהיה גאסול, הגזמתי בכוונה

אבל הוא שחקן התקפי יותר טוב מטייסון ובטח שליד CP הוא יבוא יותר לידי ביטוי. כמה זה יעזור להורנטס? כנראה שלא הרבה.

Orenseg

New member
לא מספיק כדי להצדיק את החסרון של צ'נדלר בהגנה

אני חושב שאם צ'נדלר מועמד לעבור בטרייד, הפיסטונס צריכים לנסות להשיג אותו תמורת שיד. ההורנטס יקבלו גבוה וטרן שעשה דבר או שניים בפלייאוף ומסוגל לשחק סנטר (יותר משון מריון או דייויד ווסט), והפיסטונס יקבלו בדיוק את הסנטר ההגנתי שהם צריכים. הם אמנם יוותרו על חלק מהcap space בקיץ, אבל אני לא חושב שיש להם אפשרות להשיג שחקן שמתאים יותר מצ'נדלר במקום שיד. עדיין יהיו להם 16M$ לבזבז ביולי...

carmelo

New member
מסכים

טרייד כזה אפילו ישפר את ההורנטס בהתקפה, שירוויחו עוד קלעי שלוש ואופציית פוסט אפ. בהגנה, שיד לא שומר רחבות טוב כמו צ'אנדלר, אבל הוא כן שומר אישי מצויין. דטרויט כמו שאמרת, תסדר את עמדת הסנטר ועדיין תוכל להחתים פאוור פורוורד שצ'אנדלר יחפה על חסרונותיו ההגנתיים, כמו בוזר או וילנואבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה לא צריך לשכנע אותי בנוגע לטייסון

מדובר על אחד השחקנים האהובים עלי בליגה (תשאל את חברי הפנטזי
) בליגה כל כך דלת סנטרים ובמיוחד סנטרים שומרים, טייסון צ'אנדלר הוא נכס של ממש. אני באמת לא מבין איזה אינטרס יש לניו אורלינס לוותר עליו ועוד בשביל ווילקוקס! כאוהד בולס אני אומר...קחו את טיירוס תומאס ותביאו לנו את טייסון בחזרה!!

rapgamer4ever

New member
מסכים עם כולכם, רק יש לי משהו להעיר

הרבה מהפריצה של טייסון נעשתה בזכות כריס פול. אני לא מצפה ממנו לשחק באותה אפקטיביות בקבוצה אחרת- רק בהורנטס הוא יוציא מעצמו את המקסימום. בקבוצה אחרת הוא עדיין יהיה שחקן הגנה מצוין, אבל חור התקפי של ממש. ספציפית לגבי הבולס- אני לא חושב שיש לו הרבה מה לתרום שם. הוא לא יחולל איזה מהפך, סתם יצטרף לחבורת הבינוניות.

carmelo

New member
כן, להביא עוד נגר זה דבר אחרון שהבולס צריכים

אלא אם תהיה להם דרך נוספת להביא שחקן פנים כמו אמארה שאז צ'אנדלר יחפה עליו בהגנה. חוץ מזה, בלי להיכנס להשוואות בין פול לרוז, אולי גם האחרון יצליח להוציא משהו מצ'אנדלר בהתקפה?

rapgamer4ever

New member
רוז בינתיים מצוין

אבל השחקן היחיד שראיתי במו עיני שבורא התקפית שחקנים בסגנון משחק איטי הוא פול. וזה כולל אגדות כמו נאש וקיד. אגב, למרות המספרים וההערכות המוקדמות, רוז לא עושה רושם של פאס פירסט מנטאליטי. זה ממה שאני ראיתי אותו. אולי ניר יוכל לתת חוות דעת טובה על סמך צפייה ממושכת יותר בבולס?

carmelo

New member
פול אכן מצויין במשחק העומד

אבל גם רוז הוא חודר מצויין שישתפר וילמד גם לחפש את החדירה אם הסנטר יריב שועט לקראתו ומותיר את הסנטר שלצידו פנוי...זה לא שפול לימד את צ'אנדלר איך להטביע, הוא פשוט מצויין בלמצוא אותו כל שבריר שניה שהוא פנוי. גם נאש יכל לעשות את זה בשיטה של ד'אנטוני. תראה איך מריון, גם סוג של נגר, נראה בלעדיו.

rapgamer4ever

New member
מסכים לגבי רוז

אבל תזכור שפול לא רק מוסר לאליהופים אלא מוצא את השחקן ברגע הכי נכון בתנועה שלו. במשחק ריצה יש הרבה מצבים בהם יש שחקן שפנוי למסירה חכמה, במשחק העומד הרבה פחות. אפילו לנאש אין את זה במשחק העומד ברמה של פול. לכן אני לא מצפה לזה מרוז (אני יוצא מנקודת הנחה ששיקאגו לא תשנה את סגנון המשחק שלה רק בגלל טייסון).

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון ולא נכון

טייסון שחקן מוגבל התקפית ואין ספק שבקטע הזה פול שידרג אותו אבל איך בדיוק הוא קשר ל-12.5 ריב' שטייסון לוקח? (או לפחות לקח בעונה שעברה). זה בפירוש תוצר של כמות דקות ועמדה. אל תשכח שבבולס הוא היה שחקן של 20 דקות למשחק והוא תפקד כ-PF לצידו של אדי קארי ובניו אורלינס הוא שחקן של 40 דקות ומשחק כסנטר יחיד בקבוצה ואת זה אי אפשר לזקוף לזכותו של CP.

rapgamer4ever

New member
טייסון טוב בריבאונד

אבל עדיין יש טובים ממנו. ניו אורלינס היא בסה"כ לא קבוצת ריבאונד טובה וזה לא שהיא אנדרסייזד. אין ספק לגבי האיכויות ההגנתיות שלו, אבל כשהוא חור התקפי כמו שהיה בעבר אני לא יודע אם שווה לתת לו כל-כך הרבה דקות. בקיצר ההגנה זה אחלה אבל בעבר שילמת עליה יותר מדי בהתקפה כך שזה לא תמיד השתלם. פול הוא זה ששינה את המצב. מבין את מה שאני מנסה להגיד?

Orenseg

New member
אני יודע שאתה מת על טייסון ../images/Emo3.gif

ההורנטס מנסים להפטר מצ'נדלר בדיוק מאותה הסיבה שגורמת לרוב הליגה להעדיף את לפרנץ (שלא שיחק/ישחק שניה העונה, והמעלה היחידה שלו היא חוזה נגמר של 12M~$ ש80% ממנו מכוסים ע"י הביטוח) על אמארה סטודמאייר (שחקן חמישיה באולסטאר וall-nba לשעבר שעוד לא הגיע לשיאו). המצב באמת דפוק.

IvgenyIAS

New member
עוד מוקדם מכדי לקבוע שהוא פלופ

הוא רק בן 22 ומאז שדל נגרו התחיל לפתוח איתו בחמישיה ולתת לו דקות יציבות (לא 15 דקות במשחק אחד ובמשחק אחריו DNP) הוא הראה שיפור גדול. הממוצעים שלו ב-20 המשחקים האחרונים (זה כולל משחקים בדצמבר שמורידים קצת): 12.75 נק', 7 ריב', 1.5 אס', 1.2 חט', 2.3 חס' ב-30 דק' למשחק. פר 36 דקות ב-20 המשחקים האחרונים: 15.3 נק', 8.4 ריב', 1.8 אס', 1.44 חט', 2.76 חס'. הממוצעים של אלדריג' שעליו הבולס וויתרו כשבחרו את תומאס פר 36 דקות (הוא משחק 36 דק' למשחק) ב-20 המשחקים האחרונים (הממוצעים קרובים מאד לממוצעים העונתיים שלו): 17.6 נק', 6.74 ריב', 2.2 אס', 0.81 חט', 0.66 חס'. סה"כ ההפרשים הסטטיסטיים בין הפלופ טיירוס לבין ההצלחה אלדריג' הם לדעתי לא עד כדי כך גדולים (לפחות ב-20 המשחקים האחרונים). מה גם שתיירוס מראה סימני התקדמות העונה, בעוד שאלדריג' טיפה ירד ביכולתו מהעונה שעברה. אז נכון איי קיו כדורסל אין ולעולם לא יהיה לו, אבל אם טיירוס ימשיך לעבוד בקיץ על החולשות שלו וימשיך במגמה החיובית שלו מתחילת השנה אז הוא בהחלט יכול להתפתח לאחלה שחקן.

Or Amit

New member
איי קיו כדורסל?

אני לא בטוח שהוא יודע לאיית איי קיו. בכל אופן, המספרים לא בהכרח מראים, אבל אני בהחלט חושב שאם פיניקס יחזרו למשחק ריצה תומאס יכול להיות נכס עבורם.

למעלה