טרייד!!! (ועוד חדשות)

rapgamer4ever

New member
אהבתי את הביטוי "היכולת להעביר הילוכים"

אני הולך להשתמש בו מהיום והלאה. ופול לא צנום, בטח סתם התפלקה לך המילה בהמשך ל"נמוך". אני לא יודע בכללי כמה לתגובה הזאת שלי יש משמעות אבל כבר התחלתי אז לפחות נסיים. לברון לא אמור להיות ארטסט ודוראנט לא אמור להיות דמוי פיפן או אפילו פרינס, נכנסנו לזה רק כי ניסיתי להעביר נקודה שלברון שחקן הגנה הרבה יותר טוב מדוראנט. וכן- לדעתי ארטסט שחקן הגנה פשוט אדיר. המאזן של אוקלהומה ב-2009 לא גרוע אבל גם לא משהו גדול (9-12 שלילי). ביג זי לא בדיוק נגר אבל לא שחקן מרכזי בשום צורה. יוז וגודן (שבאופן לא ממש מפתיע נכשלים גם בשיקאגו) סתם גרועים. גם לי אין ספק שדוראנט יוכיח את עצמו ויהפוך לאחד מהשחקנים הכי טובים בליגה. אני במקומך הייתי מאוד מצטער על הבחירה באודן אבל זה כבר סיפור אחר.

Orenseg

New member
לא בהכרח.

עוד לפני הדראפט היו שהשוו את גרין ללמאר אודום ולבוריס דיאו, 3/4 טיפוסיים שמתאימים הרבה יותר לעמדה 4 מאשר ל3. סם פרסטי ויתר על ריי אלן(!) בשביל הבחירה החמישית, שהיתה ג'ף גרין. אני מניח שהם לא התכוונו לקחת את גרין בדראפט כדי שישחק את המחליף של קווין דוראנט. גרין לא מתאים ל4 בקבוצה שקולאנג'לו מתכנן, מהסיבה הפשוטה שהוא כנראה בונה על ברניאני (במקור 4).

rapgamer4ever

New member
גרין לא חייב להיות מחליף, הוא קלף מיקוח מצוין

באמת בזבוז לתת לו להחליף. יש קבוצות שיהיו מוכנות לתת עבורו שחקן עם ערך שוק שלא נופל מזה של מריי אלן (שעם כל היכולת עדיין היה מבוגר, בירידה מסוימת ועם חוזה מאוד שמן). בטרייד ההיפותטי של גרין-בוש ברניאני יהיה 5 וגרין 4, כי כאמור בוש כבר לא בקבוצה.

ThEgReEnKiNg

New member
מה זה

קו קידמי של ברניאני-גרין זה יהיה הקו הקידמי הכי גרוע בהיסטוריה של הליגה , עם כל הכבוד למשחק ריצה , לא צריך להגזים.

rapgamer4ever

New member
הבעיה ההיא הגנתית

ודייאו-מריון גרועים יותר. כשאני חושב על זה, גם אמארה-מריון גרועים יותר בהגנה. אני ממש לא הייתי מתלהב מראש לעשות ראן אנד גאן בטורונטו אבל מכיוון שזה מה שקולאנג'לו מחפש...

ThEgReEnKiNg

New member
גם אני לא מתלהב

משום מה הקבוצה בדרך לאבדון , מה שנראה לפני שנתיים כל כך טוב , נראה כרגע נורא ואיום. קלדרון בקושי עומד בעומס של משחק עומד איך לעזאזל הוא לא יפצע במשחק שרצים מצד לצד כמו מטורפים. בכלל קולאנג'לו בונה עליו יותר מדי , עד עכשיו הוא הוכיח שהוא לא יתקדם יותר ממה שהוא עכשיו , שזה רכז סבבה אבל בטח שלא סטיב נאש. לא יודע , גם אם סטאט יעבור בסוף , קבוצה של ברניאני , אמארה , מריון , פארקר , קלדרון נשמעת נחמד התקפית אבל נראה לי פשוט קטסטרופה הגנתית , קלדרון שומר בינוני פארקר איבד הרבה מאתלטיות והוא עכשיו גם כן שומר בינוני , מריון באמת שומר טוב , עדיף לא לדבר על ברניאני וסטודמיאר , וגם הספסל של הראפס נראה פאתטי , ג'ואי גרהאם ואוקיץ' עוד איכשהו סבבה , אבל חוץ מזה אין שם יותר מדי , קריס האמפירס וויל סולומון וכל מיני נפילים שלא יקבלו מקום בשום קבוצה בליגה. קיצר , אין לי מושג מה יהיה למען האמת , אני לא הייתי מוותר על בוש אומרים שהוא גם ככה יעזוב , אבל גם אמארה יעזוב אז מה עשינו בזה? הרפטורס נראים כמו הקבוצה הכי מובלבלת בליגה.

Orenseg

New member
תגיד, ראית את הקליפרס בזמן האחרון?

או את הווריורס? אל תדאג, יש צרות גדולות יותר
בוש כתב הבוקר בטוויטר, הוא עוד אופטימי לגבי העונה:
Met with Shawn and Marcus Banks today. Great guys. I have a great feeling about the 2nd half​
בריאן קולאנג'לו לא מוכן לוותר עדיין על בוש. אם העונה לא תלך לשום מקום ותתחזק התחושה שהוא ילך למקום אחר, בקיץ אפשר לשלוח אותו חתום על הארכת חוזה לקבוצה אחרת (כמו שמיני עשתה בKG טרייד) תמורת אבן פינה חדשה למועדון. בוש בורדרליין-סופרסטאר גבוה שיהיה רק בן 25, בהחלט שחקן נחשק ברחבי הליגה.

ThEgReEnKiNg

New member
נחמד מצידך לעודד אותי , אתה בחור טוב ../images/Emo13.gif

בכל מקרה , טוב מאוד שהוא לא מוכן לוותר על בוש , גם אני לא מוכן לוותר עליו , הוא אחד הפורוורדים השלמים התקפית שיש בליגה הזאת. אני רוצה שהקבוצה תעשה כל מה שאפשר כדי להשאיר אותו , ואם לא, אז באמת ללכת לבניה מחדש . אבל לפחות לנסות קודם! אני מקווה ששון מריון יחזור להיות אול ארואנד פלייר טוב כמו שהוא היה , כזה שעושה הכול מהכל , אני חושב שהוא סתם שיחק בחוסר חשק במיאמי ואני מאמין שהוא יכול עדיין להיות שחקן טוב מאוד בליגה הזאת. נראה מה יהיה , היום הוא עושה את הבכורה שלו נראה לי. גם אם הקבוצה תתפרק , אני כבר רגיל שהם גרועים
, זה שהם הגיעו פעמים רצוף לפליאוף בשנתיים האחרונות זה יותר מרשים משיא העולם של אוסיין בולט
.

Orenseg

New member
מה?

דיאו שומר מצוין (כשהוא לא אדיש ופאסיבי), וגם מריון נחשב לשומר מצוין. כשמריון נשלח בשאק-טרייד דיאו (וגם היל) מילא את התפקיד שלו בתור השומר הכי ורסטילי של הסאנס. רק בעונה שעברה ראיתי אותו עוצר את שאק, דאנקן, נוביצקי, יאו וטוני פארקר. אני בטוח שהיו עוד כמה כשלא הסתכלתי. בכלל, מבין 4 העונות של ד'אנטוני נהוג להחשיב את 05/06 בתור העונה ההגנתית הכי טובה של הסאנס של ד'אנטוני. באותה עונה דיאו, בל וקרט תומאס הצטרפו לקבוצה, ואמארה ישב בעקבות המיקרו-שבר. למרות שאמארה החמיץ את כל העונה (גם כשניסה לחזור הוא לא היה אפילו הצל של עצמו), קרט תומאס החמיץ חצי עונה ולקראת הסוף גם טים תומאס הצטרף בתור סנטר(!), הסאנס הגיעו ל55 ניצחונות. כשקרט תומאס לא פתח בחמישיה באותה עונה, הסאנס היו 22-10...

rapgamer4ever

New member
דיאו שומר טוב אבל לא בתור סנטר

גם מריון לא שומר מצוין, הוא עוזר טוב אבל לא יוצא דופן בהגנה אישית.

Orenseg

New member
דיאו שומר טוב גם בתור סנטר...

יצא לו לשמור על כמה מהסנטרים ההתקפיים הכי טובים בליגה והוא עשה את זה מצוין. ריבאונד זה כבר עניין אחר, ואי אפשר למדוד אותו ברצינות בקבוצה של ד'אנטוני. דראפטאקספרס על ההגנה של דיאו:
Defense: Capable of defending almost any position depending on the matchup, and is often forced to due to Phoenix’s limitations with Steve Nash. Has great length and is extremely crafty on this end of the floor. Doesn’t force many turnovers or block many shots. Has the size to defend the post and the quickness to defend the perimeter. Shows good footwork on the defensive end and will get in a good stance on the ball. Seems to put a good effort in on this end of the court. Won’t get many rebounds, tending to look for transition opportunities rather than help out on the glass. Not a dominant presence, but is useful due to the number of positions he can defend.​

carmelo

New member
אוף זה לא משרשר לי...

גרין בהחלט מסוגל להתפתח ל4 בליגה, הוא 6-9 במשקל 235 ובניגוד לדוראנט יכול להרשות לעצמו להוסיף מאסה, זה רק יעזור לו במהלכי הפוסט אפ הקיימים שלו, כשיחד עם הקליעה שלו מבחוץ הוא יהיה חתיכת מיס-מץ' בהתקפה, הרבה יותר משיהיה לו קשה בהגנה. סוג של אנטואן ווקר צעיר, רק יותר גבוה ואתלטי. בדצמבר וינואר הוא מוריד 7 ריבאונדים למשחק, דוראנט אפילו יותר ואילו ווסטברוק 5. אם צ'אנדלר יחזור לאיזור ה12 ריבאונדים למשחק, אז יחד עם קוליסון על הספסל אני לא רואה שום בעיית ריבאונד עבור הת'אנדר. מה שבטוח זה שדוראנט צריך להישאר בעמדת הסמול, למרות שלברון חושב אחרת ורואה בו שוטינג גארד, והיו כאלה שחשבו שהוא בכלל צריך להוסיף מאסה עם השנים ולשחק 4 בסגנון נוביצקי. בטורונטו זה כבר יהיה סיפור אחר לצד ברניאני בסנטר, אז זה באמת יהיה קו קדמי בעל נחיתות בריבאונד. אם קולאנג'לו באמת מתכנן דבר כזה, שישים כבר את מריון כ-4 ויביא תמורת בוש שוטינג גארד וסמול (מאיו וגאי?...סתם שליפה מהמותן).

אז זה עומד להיות הת'אנדר נגד הבלייזרס?

כמו שזה נראה כרגע לשתי הקבוצות יש את כל (טוב נו, קצת פחות) בחירות הדראפט של הסיבוב הראשון ל4-5 שנים הקרובות והיד עוד נטויה. בשתי הקבוצות משחקים כרגע חבר'ה צעירים שהם הפוטנציאל להפוך לכוכבים הגדולים (וחלקים מחלקים דיבידנדים גם השנה).

carmelo

New member
עדיף להם להביא רכז

כי ווסטברוק הוא ממש לא כזה וכמו שאמרת, הוא מסוגל לשמור על רוב השוטינג גארדים בליגה עם האורך והאתלטיות שלו. אם היינריך יהיה בשיקאגו עד הקיץ, אפשר יהיה להעביר אחת מהבחירות סיבוב ראשון היותר מוגנות שהתאנדר מחזיקים בהן, פלוס הקלה מיידית בפיי רול/ טרייד אקספשן בסך 10 מיליון דולר (המשכורת של היינריך). הוא יעזור לווסטברוק בהובלת כדור, יחזק את הקליעה מבחוץ ויחד איתו יספק הגנה רצחנית בקו האחורי. אבל אני מקווה שהוא יהיה בפורטלנד קודם :) הארדן נשמע כמו אופציה הגיונית מתוך הלוטרי, מבין הרכזים אני רואה שכולם עם מנטליות של שוט פירסט.

carmelo

New member
לא חושב שפול ימהר לעזוב

נראה מה יקרה עם ההורנטס בקיץ ובעונה הבאה, סה"כ האפשרות של פול להשתחרר שנה אחת קודם לפני תום החוזה שלו היא רק בקיץ 2012, עד אז יש להורנטס מספיק זמן לנסות להשתקם כלכלית ולמצוא תחליף הולם בסנטר ועמדות אחרות (פג'ה ילך וידעך, וגם שוטינג גארד אין). אבל אין ספק שמקצועית זה טרייד גרוע מאוד עבור ההורנטס, גם אם וילקוקס יפרח שם, לא הוא ולא סמית מסוגלים למלא את החלל בהגנה. ההורנטס בעצם חיזקו את העומק שלהם בקו הקדמי, מהלך בהחלט נחוץ, אבל וילקוקס וסמית די מבטלים אחד את השני. אולי ההורנטס רואים משהו בהילטון ארמסטרונג שהוא עד כה לא הראה בקריירה שלו בליגה, קשה לי להאמין שממנו תבוא הישועה. כאוהד פורטלנד, בכל מקרה אני רוצה שנחזיק בבאיילס (בטח שלא לוותר עליו תמורת אמארה, גם אם זה רק הוא ולה פרנץ בחבילה), כי לדעתי הוא האופציה הכי טובה שלנו בתור רכז פותח נכון לעכשיו; והנה נוספה סיבה נוספת, כי אם מתישהו פול אכן יהיה על הטריידינג בלוק, חבילה שתתבסס על באיילס תהיה הסיכוי הכי טוב שלנו להשיג את הציוות החלומי של פול ורוי בקו האחורי. לא רואה סיבה עבור התאנדר להביא את בוזר אחרי שהם כבר צירפו את צ'אנדלר, קו קדמי שברירי מדי. הם גם לא זקוקים לאמארה כשיש להם סקורר כמו דוראנט, זה רק יגרום לצרות. בוש זה כבר סיפור אחר, אבל גם כאן יש את עניין הפציעות והעובדה שהוא רגיל להיות הגו טו גאי.

rapgamer4ever

New member
אני מדבר על לדרוש טרייד

בתכלס אם עכשיו הוא דורש טרייד אני יכול להבין אותו לגמרי. הקבוצה טובה והטרייד של טייסון לא נבע משיקולים מקצועיים- זאת סיבה מוצדקת לגמרי לעזוב, כשלקבוצה יש דברים יותר חשובים בסדר העדיפויות מנצחונות. לא יודע למה אתה כל-כך מתלהב מביילס, הוא מוכשר אבל כרגע נדחק לשולי הרוטציה. טרייד על פול הוא ספקולציה על ספקולציה, אסכם את זה גם בכך שאני לא רואה את זה קורה וגם שאם זה אולי יקרה, ביילס הוא לא הגורם שיכריע את הכף. אני מאמין שבוש באוקלהומה יכול להיות מצוין, אמנם הוא יהיה אופציה שנייה בהתקפה אבל הוא גם יקבל הרבה כדורים (כי אין אופציה שלישית דומיננטית) וגם הוא מספיק אינטלגנט להבין שזה יהיה הדבר הטוב ביותר לקבוצה ושרק כך הוא יוכל להיות חלק מקבוצה גדולה. בתור אופציה ראשונה הוא פשוט לא מספיק טוב.

carmelo

New member
פול בחור צנוע

לא רואה אותו דורש טרייד, לפחות לא כ"כ מהר. נראה קודם איך הקבוצה תיראה עד סוף העונה, בפלייאוף, בסוף הקיץ ובעונה הבאה. באיילס הוא רוקי שהגיע לליגה אחרי שנת פרשמן, אז הגיוני שנייט נתן לו להתבשל והעדיף את הצמד בלייק/סרג'יו עליו. גם כשבלייק נפצע, הוא נתן לסרג'יו לפתוח למרות שבאיילס מסוגל להשלים את רוי הרבה יותר טוב, ואילו סרג'יו מסתדר טוב יותר עם שחקני הספסל ובראשם רודי כמובן. בכל מקרה, בחודש וחצי האחרונים באיילס סיפק כמה תצוגות כמו 23 נקודות ב25 דקות כולל 11 מ11 מהעונשין בניצחון על הנטס, כאשר לא רק שהיה אחראי לריצה ברבע הרביעי אלא גם עשה זאת כשבהגנה מולו ניצב האריס, אבל דווקא הוא הצליח להתמודד מולו בכבוד בשמירה עליו. היו לו עוד כמה תצוגות קליעה טובות, שני משחקים של 6 אסיסטים עם איבוד אחד ושמונה אסיסטים מול איבוד אחד בניצחון על אוקלהומה, מול ווסטברוק שתפס את מקומו המיועד בלוטרי ומשם גם את הבמה המרכזית העונה. תאמין לי שעם מקום בחמישיה והדקות שווסטברוק מקבל, גם באיילס היה מככב שם. שוב, מדובר ברוקי שבתור פרשמן שיחק כסקנד גארד אז הוא עדיין צריך ללמוד איך לרכז. הוא לא רכז טהור כמובן, אבל לצד כולבו גארד כמו רוי לא חייבים אחד כזה. יש אחלה גובה עבור רכז, בשילוב עם הזריזות שלו הוא השומר הכי טוב שלנו על רכזים כרגע ותחת נייט הוא מסוגל להתפתח לסטופר הגנתי. הוא מאוד מגוון בהתקפה, דווקא שם נצטרך שיידע לרסן את עצמו ולתת לרוי-אלדריג'-אודן את הבכורה. מה גם שהוא אחד השחקנים היותר קשוחים בקבוצת הינוקות של פורטלנד, תזכרו איך הוא הגיב לנביחות של גארנט הטמבל. אם בעוד שנתיים-שלוש פול ירצה לעזוב, באיילס יוכל למלא את החלל שלו ולתת להורנטס רכז-סקורר כמו ארינאס - לא אידיאלי בשביל קבוצה שרוצה להגיע רחוק, אבל כן שחקן שיכול להרים קבוצה קטנה שנבנית מחדש ולהביא קהל. אם בוש יסכים להיות אופציה שניה, הוא כבר יעשה את זה בתור משנה ללברון, בעדיפות לניו יורק אבל גם בקליבלנד אם זה יידרש. לא רואה אותו מנצל את האופציית יציאה שלו בשביל לברוח מקנדה הקפואה בשביל חור כמו אוקלהומה. חוץ מזה, אין ספק שהוא שחקן טוב מגרין, אבל כבר עכשיו גרין שוקל יותר ממנו ואני מאמין שיתפתח לשחקן פוסט-אפ טוב יותר - נשק שבוש כבר בקושי משתמש בו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יאללה מתי הטרייד דד ליין?!!!!

אני רועד פה מפחד בנוגע לבוש ואמרה! הם אחלה שחקנים אבל אני לא אוצה אותם בבולס, שיגמר כבר המתח הזה!!!

Orenseg

New member
מחר ב22:00 שעון ישראל.

1. למה אתה לא רוצה את בוש? שחקן מצוין ובנאדם מגניב. יכול להתאים מאוד לבולס. 2. השמועה על טרייד משולש של בולס-ראפס-סאנס הגיעה מאיזה בלוג של אוהדי הבולס לשיקאגו סאן-טיימס (נראה לי). אין לה שום בסיס. 3. בריאן קולאנג'לו הכחיש את כל שמועות בוש. 4. העניינים בסאנס נרגעו אחרי הפיטורים של פורטר, וטוב שכך. אין בשוק אף הצעה רבע-אטרקטיבית. מקסימום יעבור בקיץ.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אוהב את שנייהם

גם בוש וגם אמרה נתפסים אצלי כשחקנים שההצלחה האישית שלהם חשובה יותר מההצלחה הקבוצתית ואני לא אוהב שחקנים כאלה.

למעלה