טלנובלה שכזאת

שילה1

New member
כבר לקחת צד של החבר,בלי לבדוק ולברר

את פרטים עם כל המעורבים.
והכל בחפירות עמוקות.תשמעי-יש פנימיות מעולות,והן לא מעטות,מהן יצאו לאחר שסיימו,טובי בנינו.שוב-דעה קדומה של ילדה ממשפחה אמידה.(כך כותבים..)
את מלא הבטענות וצעירה.עזבי אותו ,ועברי הלאה.
ואם החלטת להיות העו"ס של כל המשפחה,עשי זאת בשקט,בהשלמה.

Amazona

New member
אם נתעלם רגע מהעובדה שכבר מלאתם את הפה של

האמא המסכנה באדמה, בעודנה בחיים,

לאן בדיוק את רוצה שהקטין שזה עתה התייתם ילך בכדי לא להפריע לך ולקן לרכב על סוסי פוני, לשתות דון פרניון ולחיות את ה"חלום האמריקאי"?

MAMALY

New member
תקשיבי ללב שלך

בתור בחורה צעירה בת 24 את בהחלט נוגעת בדברים חשובים מעבר לכל הקשקוש מסביב שכולם כל כך מתרעמים שאת "קוברת" את האמא שלו - הגברת עומדת למות תהיה ירושה זו דרכו של עולם היא חושבת לעניין בלי רגש לרגע מותר זה לא עושה אותה בנאדם רע .

מנסיוני - יש בניכם הבדלים רבים וכן את רגילה למשהו אחד והוא בא מרקע אחר וזה ירדוף אותך בעתיד לא עכשיו כשהכל שושנים ואין ילדים צורחים בבית וצריך המון כסף לגדל אותם ולעשות חשבון כמה ילדים יהיה לך כי אין כסף וכן ללכת לקשור חיים עם בן זוג כשיש עוד בנאדם בתמונה את צריכה לחשוב אם את ממש מסוגלת ורוצה כי זה תיק לא פשוט שאת תצטרכי להתמוד איתו החיים לא סוכריות גם ככה ולא נראה לי שאת רוצה כי חים נוחים ורצון בחיים נוחים זה לא פשע זה בסדר גמור.

אני חושבת שאת צריכה לחכות קצת עם החתונה הוא אי שטוב את מאושרת איתו אבל מחר את לא תדברי איתו רומנטיקה את תרצי חיים נוחים לך ולילדים שלך, ויותר פשוט מזה את תרצי להתסובב עם תחתונים בבית ולא תוכלי כי יש עוד איש בבית שלא ממש בא לך עליו (מותר לך את לא מפשחה שלו ולא חייבת לו כלום)

אני לא הייתי נכנסת לקשר כזה זה לא מתאים
ולחברה פה אני חושבת שהגזמתם ממש שהתנפלתם עליה יש הרבה הגיון במה שהיא כותבת היא רוצה חיים נוחים היא חושבת קדימה הכחיים זה לא רק פוצי מוצי היא מתכננת חיים יש לה חלום זכותה להגשימו בלי שיכנו אותה רעת לב כי אתם לא בטוח הייתם רוצים מזרון על הרצפה מאוורר ועוד חצי אח בין הרגליים הייתם רוצים קצת שקט ונחת לכל ימי חייכם אהבה זה נפלא אבל זה לא מספיק.

למעלה