אני אתן כמה הבהרות
לפני שירדפו אחרי עם קילשונים ולפידים.
כול מה שרשמתי, ואני מתכוונת להכול זה או מילים של בן הזוג שלי או דברים שהוא כבר יודע ממני, אנחנו פתוחים אחד עם שני ברמה כזאת שגם שאני מתיעצת בנושא כזה אני שולחת לו קישור שיקרא כי זה טוב תמיד לשמוע דעה מבחוץ (וככה אני מתיחסת לכול הנשמות הטובות שגרמו לי להישמע כמו יציר השטן). דברים שהוא סיפר לי שהיא עשתה לו אני לא מאחלת לאף אחד: אני מדברת על אישה שקונה לעצמה בגדים ברשתות גדולות שהילדים שלה הולכים עם בגדים קרועים, כמה זוגות נעליים שיש לה ילד בבית שהולך עם נעלייים מחוייייטות באמצע הקיץ כי אין לו משהו נוח אחר לנעול, ואחרי כול זה קונה אוכל שגורם לילדים שלה לחלות אבל בגלל שהיא לא מרגישה כלום זה בסדר, מתנחלת על הספה ושולחת את אח של בו הזוג שלי כמו איזה משרת כול שנייה להכין לה קפה, לנקות ולסדר את הבלגן שהיא עשתה ואחר כך קוראת לילדים שלה עצלנים. שלא נדבר על זה שהבעל שלה קרע את חבר שלי במכות וגרם לו לישון ימים שלמים ברחובות היא "לא שמה לב", זאת אישה שהעדיפה גברים מסויימים על הילדים שלה, וסחטה כול טיפה כלכלית שהיא יכלה מהבן שלה כי היא לא הצליחה לארגן את החשבונות שלה (ולא הסכימה להודות שיש לה בעיה) עד לרמה כזאת שבגיל 29 הוא רק מתחיל לעבוד באופן קבוע אחרי לימודים שהוא מימן לעצמו בקריעת תחת של ממש + לשלם חובות שהיא הכניסה אותו אלהם. אז כן אני כועסת עליה, כי זה בחור שאני אוהבת ואני מכירה כבחור חכם ואינטיליגנטי עם מנת משכל בשמייים שיכל להשיג הרבה בחים אם הוא היה נולד למשפחה הנכונה, ולא מעט מהמצב שהוא נימצא בו היום זה באשמתה. וכול זה לא מילים שלי, אני מצטטת מדברים שהוא אמר לי, דברים שהוא אמר לי שוב ושוב במהלך כול הקשר שלנו ביחד. אולי הדבר שהכי זיעזע אותי בכול העסק שבדיוק לפני שנה שמעתי את שניהם (חבר שלי ואח שלו) אומרים לי בהזדמויות שונות שהיא לא בסביבה שבאיזשהו מקום הם היו מעדיפים שהיא תמות. ואפילו עכשיו, אני לא רואה אותם מתאבלים קשות, כואב בכל זאת אימא שלהם גידלה אותם איכשהו אבל אהבה גדולה אין שם, רואים את זה מקילומטרים. וכן זה נישמע אחזרי אבל גם אני הייתי מתנכרת לאמא שלי אם היא היתה הורסת לי כול סיכוי להצליח בחיים כדי לתמוך בה. ואני עדיין לא אומרת שזה מגיע לה, למעט מאוד אנשים הייתי מאכלת מוות ארוך ומייסר (כמו אנשים שמתעללים בילדים החורגים שלהם וזורקים אותם לישון ברחוב).
"הצד החיובי" כמו שקראתי לזה, שוב לא מילים שלי, לא אני זאת שמתכנת מה לעשות עם כספי הירושה, מילים שלו ותכנונים שלו. שאני מדברת איתו אני מנסה להיות חיובית, להגיד שהיא תשרוד, להגיד שהיא יכולה להחלים, להביא לו דוגמאות מאנשים ששמעתי ששרדו סרטן גם שהיו בסטייג' 5. לא ניראה שהוא מוכן ממש לשמוע את זה. החיים למדו אותו להתכונן לגרוע מכול וזה מה שהוא עושה וזה מה שעומד על הפרק, הגרוע מכול, היא מתה ואח שלו עובר לחסותו וכן חבר שלי יקבל ירושה שישתמש בה בין היתה כדי לדאוג לאח שלו.
אני דיי מפונקת אני לא מכחישה את זה. נולדתי למשפחה די עמידה ולא עברתי דבר וחצי דבר ממה שהוא עבר ועדיין היייתי מוכנה לעשות הכול כדי לתת אפילו חלק ממה שיש לי אליו. ועד לא מזמן מה שרציתי לעשות היה בכלל שאני אתן את הפוש הראשוני לדירה מהכסף שלי ויעבוד עד שהוא יצליח לעמוד על הרגליים כלכלית. הוא לא הסכים שאני יעשה את הקורבן הזה בשבילו ולא הרבה זמן אחרכך גילונו על המחלה של אמא שלו אז זה בכלל יורד מהפרק. בחורות בגיל שלי מיסביבי אולי לא עשירות, גם סטודנטיות, וגם הן יוצאות פה ושם בימי שישי בימי הולדת הן נותנות/מקבלות מתנה שהן חוגגים X שנים עם בן הזוג שלהן הן עושות משהו מיוחד עם החבר, הן יוצאות איזה פעם בשנה לאיזה נופש עם בן הזוג. זה משהו שאני אפילו לא מזכירה בפניו כי אני יודעת שאי אפשר. בפעמים הבודדות שאנחנו כן יוצאים אני אף פעם לא מצפה ממנו שילשלם עלי ולהפך אני משתדלת לפנק במותרות קטנות שאני יודעת שהוא לא יקבל אם זה לא יהיה ממני ואחרי זה לקבל שטיפות מכול מי שאני מכירה שהבנדם מנצל אותי. אני חושבת שאם הייתי עד כדי כך נוראית רודפת בצע והנאות לא הייתי נשארת איתו, היה הרבה יותר קל למצוא איזה שוגר דאדי ממשפחה עמידה שהיה לוקח אותי ומחזיר אותי מכול מקום ומפנק אותי בהרבה דברים חומריים. אני עם חבר שלי בגלל שהוא האדם הכי טוב שהכרתי, שאוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו עם לב ענק וגם אחרי כול מה שאמא שלו גרמה לו הוא עדיין שם בשבילה (מקלל ומגדף מאחורי הגב אבל עדייין עושה את זה) והוא היה שם בשבילי וימשיך להיות ואולי הסיבה היחידה שכתבתי את כול זה שהיתה לי נפילה מהפחד שאולי אני לא חזקה כמוהו שאולי אני באמת אדם חרא עם אופי חרא כמו שכולכם בטובכם אמרתם ואולי לא מגיע לו אדם כמוני על הראש. כול מה שאני יודעת זה שאני מאוהבת בבנדם הזה ושהוא מאוהב בי ואני לא רוצה לפרק את זה וגם לא הוא. ודווקא כול מה שכתבתם עלי גורם לי להבין שכל הבילבול שלי והתיסכול שלי זה מהתפקחות מהפנטזיה על קשר "נורמלי" שפתאום אני מתחילה להבין שאין דבר כזה וחרא תמיד יהיה שזה קשור לקשר זוגי.
אז כול מה שאני יכולה להגיד זה תודה לכול מי שהגיב, זה תמיד עוזר לקבל פידבק גם עם הוא קללות ורשימה ארוכה מאוד של כינויי חיבה כאלה ואחרים