טור אישי -7-

ערן1987

New member
אני חושב שהבעיה עם MD של קלי

זה שעוד לפני שהוא יצא פורסמו עליו הרבה דברים שליליים מאנשים ב-RCA ואנשים ששמעו את האלבום, וכמו במקרה של AL של מדונה כנראה שזה השפיע על אנשים לא לקנות את האלבום (ו-MD היה אמור למכור הרבה יותר עד עכשיו אחרי ההצלחה של האלבום הקודם שלה)

DAN1EL

New member
לא שמעתי את האלבום ../images/Emo97.gif

אני רק יכול להגיד שלא אהבתי את שני הסינגלים - הם נשמעים כמו משהו שלא עבר את הניפוי הסופי לאלבום הקודם שלה, שאותו דווקא קניתי ואהבתי. ואני יכול להגיד גם שזה די ברור לכל ש-RCA, מסיבה שלא ברורה לי, לא תומכים בה ובאלבום שלה בשום צורה. אחרי שהם דחפו אותה בלי סוף עם האלבום הקודם...משהו מוזר קרה שם.

ערן1987

New member
את NA אהבתי, יש בו משהו מיוחד, אבל בכל זאת

הוא לא כזה מדהים.. ואת החדש (משהו עם Waste) מאוד אהבתי.. חוץ מזה, לפי ויקיפדיה לפחות, הבנתי שזה בכלל סינגל שייצא רק באירופה כשבארה"ב יצא שיר אחר (שברח לי השם שלו).. בד"כ כשחברת תקליטים מפיצה סינגל שונה לאזורים מסוימים אז זה מראה על לחץ של החברה RCA עשו טעות גדולה לדעתי - קידום קצת יותר מאסיבי היה יכול להפוך את האלבום למוכר יותר.. למרות שהרבה מהחברה יצאו נגד התוכן של האלבום זה עדיין כסף שלהם וכו', כך שהסיבה שלהם לא לתמוך בו יותר נראה לי טיפשית ומיותרת

ofirshai

New member
MD הוא אלבום מעולה

ואתה באמת צודק שאתה אומר שהדברים השליליים שפורסמו מתוך חברת התקליטים די פגעו בהצלחה שלו. לא ידעתי שזה היה ככה עם AL של מדונה. בעייני זה אלבום מצוין, וזה אולי די מסביר את הכשלון היחסי שלו.........

ערן1987

New member
את AL, ממה שזכור לי כששמעתי אותו, די אהבתי

אני זוכר שבזמנו כתבו עליו שהוא "חור שחור מוסיקלי" - לא תאור מחמיא, אבל משעשע ביותר

live4Life

New member
"בלי קשר להצלחה של BTB"../images/Emo6.gif

אולי לא באמת התכוונת להצלחה הצלחה, אבל זה מצחיק.

ofirshai

New member
../images/Emo69.gif

קיילי- קיילי הוציאה הרבה אוספים לפני האולטימייט קיילי, אבל הם סיכמו כולם רק תקופה חלקית כך שהיא לא חיכתה 20 שנה לפני שהוציאה אוסף כך שזה לא נכון לתת אותה כדוגמה של מישהי שחיכתה עד שהיא הוציאה אוסף אלאניס ונטלי- אלאניס ונטלי סיכמו תקופה של עשור כל אחת שהיא הוציאה אוסף, לפי דעתי זה מאורע מספיק בשביל להוציא אוסף (אלאניס הספיקה להוציא "רק" 4 אלבומי אולפן במשך עשור, לעומת טורי אימוס לדוגמה שבעשור שלם הוציא 7 אלבומים) בריטני- אני לא מת על בריטני, אבל היא מכונת להיטים, ולכן אוסף הוא דבר מספק וטוב בשביל כל מי שרוצה את כל הלהיטים שלה מרוכזים במקום להתחיל לקנות/להוריד את כל האלבומים. שוגביבז- לפני הוצאת האוסף התחלפה חברה בשוגה, והן הודיעו שהן מתכוונת לסגור תקופה ע"י הוצאת אוסף. לדעתי האוסף שלהן יצא בתזמון טוב, והיה עדיף מאשר היו מחכות איתו עד שהן חס וחלילה טפו טפו טפו היו מתפרקות. מייקל ג'קסון, אירוסמית', רולינג סטון- אומנם יש להם רשומה מפואר, אבל זה לא מצדיק הוצאת אוספים כל שני וחמישי. גארבג'- האוסף שלהם מלא בחורים (כמו שציינת אנדרוג'יני) אבל הגרסא הכפולה עם הרמיקסים די מצדיקה קנייה שלו (ושם יש אחלה רמיקס לאנדרוג'יני). האמת שאם לא הייתי זוכה באוסף מגלגל"צ אני בספק אם הייתי קונה אותו.

תבינו...

אמנים עושים את זה כי הם מחוייבים עם חברת התקליטים לכמות מסויימת של דיסקים ועם הם לא עומדים בהתחייבות אז קורים מקרים של אוספים, נכון זה מרגיז אבל זה המצב!

ייתכן שתופתע לשמוע,

אך האוסף הראשון של קיילי יצא כבר ב-1992. (לאחר 5 שנות קריירה) מדונה הוציאה את "You Can Dance" ב-1987 (לאחר 5 שנות קריירה), שהוא אוסף גם אם לא מתייחסים אליו כך, ואת ה"אוסף המושלם" לאחר 8 שנות קריירה. למאריה יצא ה-Unplugged ב-1992, לאחר 3 שנות קריירה, שהוא אוסף גם אם לא מתייחסים אליו כך , ו- "1's" ב-1998. גם אני שותף להרגשה שזה מוקדם ולא לעניין מבחינת כריסטינה להוציא אוסף, אבל לא מהבחינה של שנות קריירה, אלא בגלל שהרפרטואר שלה עדיין לא מרשים מספיק בשביל אוסף. (בניגוד למדונה, קיילי או מאריה). דווקא מהבחינה של שנות קריירה זה לגיטימי לחלוטין.

CapitanSparrow

New member
לכל מעריצי בריטני למה אתם מתאמצים?../images/Emo69.gif

אתם חושבים שאם תחפרו כמה בריטני יותר טובה מכריסטינה [או להפך] זה יעזור? כל אחד והטעם שלו...רוצה לשנוא אותה שישנא, יש עוד כמוהו הרבה בעולם [וגם כאלה ששונאים את כריס]. אז למה לבזבז בזמן בלכתוב הודעות שלא עושות שוםדבר חוץ מלנפח תשרשור

NoWords

New member
תמיד יש מישו בשרשור בריטני-כריסטינה

שאומר את זה. ואז כולם מסכימים איתו. והיי, תראי מה זה, מתפתחים עוד מאה שרשורים כאלה וזה חוזר חלילה זה מקרה אבוד.

West Doll

New member
עדיף שלא יהיה פעיל בדרכים כאלו...../images/Emo4.gif

זה ממש לא נותן חשק לגלוש בפורום שאם אני, נגיד, יאמר מילה אחת על בריטני מאה אנשים יבואו ויקפצו עליי. זה פורום וכל אחד רשאי להביע את דעתו. אם אני רוצה להגיד שלדעתי בריטני גרועה אני אגיד, אתם בתור מעריצי בריטני צריכים להבליג על זה ולא להתחיל מריבה אינסופית כי בסה"כ אמרתי את דעתי וזה לא שנכנסתי לפורום שלה וצעקתי בקולי קולות כמה היא גרועה.

צודק בכל מילה!!../images/Emo45.gif

הכי יפה וראוי להוציא דיסק אוסף כשרוצים לסגור פרק בקרירה מפוארת ועטירת דיסקים, ולא אחרי שניים-שלוש דיסקים.

למעלה