../images/Emo69.gif
קיילי- קיילי הוציאה הרבה אוספים לפני האולטימייט קיילי, אבל הם סיכמו כולם רק תקופה חלקית כך שהיא לא חיכתה 20 שנה לפני שהוציאה אוסף כך שזה לא נכון לתת אותה כדוגמה של מישהי שחיכתה עד שהיא הוציאה אוסף אלאניס ונטלי- אלאניס ונטלי סיכמו תקופה של עשור כל אחת שהיא הוציאה אוסף, לפי דעתי זה מאורע מספיק בשביל להוציא אוסף (אלאניס הספיקה להוציא "רק" 4 אלבומי אולפן במשך עשור, לעומת טורי אימוס לדוגמה שבעשור שלם הוציא 7 אלבומים) בריטני- אני לא מת על בריטני, אבל היא מכונת להיטים, ולכן אוסף הוא דבר מספק וטוב בשביל כל מי שרוצה את כל הלהיטים שלה מרוכזים במקום להתחיל לקנות/להוריד את כל האלבומים. שוגביבז- לפני הוצאת האוסף התחלפה חברה בשוגה, והן הודיעו שהן מתכוונת לסגור תקופה ע"י הוצאת אוסף. לדעתי האוסף שלהן יצא בתזמון טוב, והיה עדיף מאשר היו מחכות איתו עד שהן חס וחלילה טפו טפו טפו היו מתפרקות. מייקל ג'קסון, אירוסמית', רולינג סטון- אומנם יש להם רשומה מפואר, אבל זה לא מצדיק הוצאת אוספים כל שני וחמישי. גארבג'- האוסף שלהם מלא בחורים (כמו שציינת אנדרוג'יני) אבל הגרסא הכפולה עם הרמיקסים די מצדיקה קנייה שלו (ושם יש אחלה רמיקס לאנדרוג'יני). האמת שאם לא הייתי זוכה באוסף מגלגל"צ אני בספק אם הייתי קונה אותו.