סיימת טירונות או משהו
שחזרת לפורום? (ז"א אתה כותב בתדירות יותר גבוה מלפני כמה חודשים) ולדעתי אתה סתם מתעצבן. קודם כל פעם היה נהוג להוציא אלבומים יותר ארוכים בסביבות ה16 רצועות,לאט לאט כמות הרצעות ירדה ל12 (בהכללה ,כן) ככה שפחות קשה למלא אלבום. אל תתפלא אם הפוסיקט יוצאיו אוסף אחרי האלבום הבא שלהן,יש להן כבר 6 סינגלים מהאלבום הראשון,עוד 5(נגיד) מהאלבום הבא,תוסיף לזה שני שירים חדשים ("חדשים" שירים שלא נכנסו לאלבומים הקודמים) ויש לך 13 שיריםן (אם החברת תק'ליטםי במצב רוח טוב אפילו אפשר להוסיף רימיקס) או אפילו ג'סטין יכול כבר עכשיו להוציא אוסף בלי לכלול שירין מאן סינק (5 שירים מהאלבום הראשון,6,או זה כבר 7,מהשני,עוד שיתופי פעולה שהיו לו ,שירים חדשים ויש מספיק לאוסף כפול) עוד דבר שכבר שחותמים חוזה עם חברת תקליטים חותמים על 6 לאבומים ושני לאבומי אוסף (סתם דוגמא,אבל אלבומי אוסף ואלבומי אוךפן זה שונה,זה לא נחשב כאלבום בחוזה) ככה שהרבה אומנים רוצים למהר את התהליך כדי שיוכלו לחתום חוזה חדש (יותר כסף) נגיד עכשיו מדונה חייבת לחברת התקליטים שלה אלבום ואוסף לפני שהיא עוזבת(מעניין אם גם אלבום רימקסים זה אוסף..) ודווקא בד"כ מוצאים אלבומי אוסף כדי לסכם תקופה,תראה את השוגאביבס הוצאיו אוסף וחזרו עכשיו לאלבום אולפן חדש ששונה לגמרי מהסגנון הקודם שלהן. ואני אישית בעד אלבומי אוסף,זה נותן אפשרות לא לא מעריצים להנהות מהאומן ההז,למשל אני לא הולך לקנות אלבום של מאסיב אטקט כי זה נורא מתיש,אבל את אלבום האוסף שלהם קניתי כי הוא מלא שירים שאני מכיר,אני אוהב את מאסיב אטקט אלב הלאבומים שלה מלאים בישירם פחות טובים . אה וגם הרבה פעמים אוסף נותנן הרבה יותר חשיפה מאלבום אולפן,למשל באסקט ג'קסס שאלבום האוסף שלהם העלה אותם רמה להרבה יותר מפורסמים,כי זה שיש לך סינגל שניים מאלבום מוצלחים אנשים שוכחים אבסל זה בא במרוכז פתאום זה לא נורא. ואותי יותר מעצבן האירוסמית' שעושים אוסף-אלבום-אוסף מאשר הלארי שפשוט סיכמה תקופה