טופיק לפסח.

Ophel McNeil

New member
אני רואה שהשרשור הזה ../images/Emo117.gif

לא יסתיים בקרוב, הא? טוב, אני לא מתכוונת להתווכח על העיקרון, אבל המניעים שלי (לטעמי לפחות - ואני רואה בעצמי מקור די טוב) לא נובעים מקנאה. אני ממש לא רוצה לעשן, וגם לא לשתות אלכוהול. להבריז אני מדי פעם רוצה - ואז אני אפילו עושה את זה, פה ושם. לא על זה דיברתי - כשאני אומרת אנשים שמבריזים, אני מתכוונת למסות של הברזות, של ימים שלמים (מה שאתם מסרבים להבין, לצערי). זה משהו שיותר משאני לא "יכולה" לעשות - אני לא רוצה לעשות. בקשר לסקס, ממרומי גיל 15 וקצת - אני חייבת להגיד - לא תודה. חכו איזה שנתיים - שלוש, אולי יותר, ואז אולי אני אקנא. בכל מקרה, מצאתי משהו חדש שאני שונאת - הימורים. ואני לא ממש מקנאת במהמרים, ואני עצמי ממש שונאת להמר (גם ללא כסף. המתח הזה שרוב האנשים מרגישים כהדבר הכי כייפי בעולם, ומזרים להם אנדרלין - לי גורם התקף לב ורצון עז ליבב בצד). בכל מקרה, ההודעה שלך די תלושה. מה ז"א "לא יכול לשפוט אותי" - אתה לא מכיר אותי מספיק בשביל זה. אתה בא ואומר שאני שונאת אנשים כי בתוך תוכי אני רוצה להיות כמוהם. אז כן, ודאי שזאת תהיה הרפתקאה מרתקת ליום וחצי לנסות להרוס לעצמי את החיים. אבל קצת מרגיז אותי שאתה לא יכול לפקוח את העיניים ולראות שיש אנשים שלא אוהבים את התופעות הללו כי שום דבר טוב לא יוצא מהן. לא הכל נובע מקנאה, חלק גם סתם מהגיון בריא.

Niminator

New member
אז.... או ש:

1. פיספסת את הנקודה שלי 2. התעלמת מהנקודה שלי בכוונה הנקודה שלי היא מאוד פשוטה: לא אמרתי שזה שאת לא אוהבת סמים\אלכוהול\סקס\בלה\בלה וכו' מצביע על זה שכל הכעס שלך נובע מקנאה, אמרתי שזה שאת שופטת שכבות *גדולות מאוד* של בני הנוער בארץ בגלל שהם עושים ככה וככה- נובע מכעס שבא מקנאה. ואני עומד מאחורי זה במאה אחוז.

Ophel McNeil

New member
אה... ../images/Emo117.gif

איבדתי אותך. מודה. אני מקנאת באנשים שעושים משהו שאני לא רוצה לעשות?
אכן, תאוריה מעניינת. ואני לא כועסת עליהם. מרחמת, כן. חושבת שהם פאטתיים, כן. כועסת? מה אכפת לי, הם לא דופקים את החיים שלי. אפילו על אחי הגדול שמעשן ומסתיר מההורים שלי כי הוא לא רוצה לאכזב אותם (בדיוק אתמול היה להם דיון על העובדה שבדור הצעיר ככל שאתה אינטילגנטי יותר - אתה מעשן פחות), ורק היום ישן אצל חבר שלו (כי הוא שתה יותר מדי) בלי להודיע להורים שלי והדאיג אותם למוות - אני לא כועסת. מצד שני, עליו אני גם לא מרחמת. הוא אחלה בן אדם, ובן 21 - שיעשה עם החיים שלו מה שהוא רוצה. הוא לפחות מודע לסכנות.

Niminator

New member
מעניין...

"כועסת? מה אכפת לי, הם לא דופקים את החיים שלי." אז למה כל כך איכפת לך???? ואל תגידי לי פתאום שלא איכפת לך כי אני יכול לצטט לך הודעות מתחילת השרשור. אחד הדברים הראשונים שאמרת לי כשדיברנו היה "אל תגיד לי שאתה אחד מה'מקובלים' האלה", זה מצביע על זה שאת לא אוהבת אותם. עכשיו, למה את לא אוהבת אותם? בכל אופן להגיד שלא איכפת לך זה שקר.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

לא אכפת לי שהם דופקים לעצמם את החיים. אני שונאת את התופעה. אני שונאת את המחשבה שתהיה לי משפחה/ילדים/חברים שיצטרפו אליה. אני לא כועסת עליהם שהם דופקים לעצמם את החיים, אני כועסת עליהם שהם עלולים לדפוק לאנשים שאני אוהבת את החיים. מה כל כך לא קונבציונלי ומעורר כעס בעובדה שאני חושבת שסמים, אלכוהול, סיגריות, הימורים וכו' זה לא דבר טוב? חבל שהגענו לעולם בו תוקפים מישהו שמגנה את התופעות הללו, ששום דבר טוב לא יוצא מהן.

Niminator

New member
רגע רגע רגע...

לא כרגע אמרת שלא איכפת לך מהם? ופתאום את כועסת עליהם? אמממ, סתירה עצמית? בכל אופן, לא תקפתי את זה שאמרת שזה דבר רע וחשבתי שכבר הבהרתי את זה, תקפתי את זה שאת תקפת שכבות גדולות של אוכלוסיית הנוער שלא עושים שום דבר רע ושותים ומעשנים פעם בכמה זמן כשיש אירוע... וכן יש כאלה, אני מכיר אנשים כאלה.

Ophel McNeil

New member
אתה לא בסדר, אתה. ../images/Emo117.gif

ואתה מפספס את הנקודה שלי שוב ושוב. אני לא כועסת על זה שהם מעשנים, כי לא אכפת לי שהם עושים את זה. לעצמם. אני כועסת על התופעה עצמה, ועל העובדה שיכול להיות שאנשים שאני אוהבת יפגעו ממנה. דבר שני, לא דיברתי על ילדים בוגרים שמעשנים מתוך מודעות (וטיפשות), או על הברזות פה ושם. ואתם ממשיכים הלטיפל על זה. אני מדברת על ילדים שמעשנים, ששותים, שמתמשים בסמים, אדראג' סקס (ובשביל לא מדובר כאן בסקס בגיל 6, שזה נורמלי לחלוטין, אלא גיל 14 ומטה) וכן הלאה. חבל שרק לשם הויכוח אנשים פה אפילו לא מבינים על מה הם מתווכחים.

Niminator

New member
אוליי זה בגלל שאת מדברת על...

דברים שונים כל פוסט... טוב מצטער אי אפשר להתווכח בפורומים של תפוז השרשורים האלה מבלבלים אותי. אז אני אסיים את זה כאן.

בלין

New member
אופל, דעתך באמת לא נחשבת

בתור משהי ששונאת את רייסטלין (הפופולריות שלו יורדת אצלי עם כל ספר רומח שאני קורא. עוד חמישה ספרים ואני מצטרף אליך) וחושבת שהוא חסר אופי, רדוד, או מה שלא יהיה, אין לך שום זכות דיבור בענייני דמויות. וגם אני שותה! יחיא אל שריבו! (איזה כיף ללמוד ערבית
)

Ophel McNeil

New member
מה?... ../images/Emo12.gif../images/Emo117.gif

לא הבנתי כלום. זה אומר שגם דעתך לא נחשבת?...

בלין

New member
לדפור את הראש בקיר? למה?

*אייל נזכר ביום שבו דחפו לחבר שלו גבינה לבנה מעלת עובש מתחת לאף כדיי שיתעורר מעילפון-אלכוהל.*

די! נמאס!

שמתם לב שכל פעם שאופל אומרת משהו על אחת הדמויות, אתם ישר קופצים ואומרים לה שדעתה לא נחשבת, כי היא לא אוהבת את רייסט. אם תחשבו על זה רגע, יש לה סיבה טובה מאד לא לאהוב אותו ( הוא אכזר, מרושע, בוגד, ציני, מגעיל ומכוער ), ולא נראה לי שמישהו מכם היה מתחבר איתו. רייסט אמנם לא רדוד וחסר אופי ( זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו ), אבל אופל בהחלט צודקת באשר לסגולותיו האחרות ואין זה קובע את שיפוטה ביחס לדמויות אחרות. לדעתי זה ממש לא צודק גם לאופל מותר להביע את דעתה!

Ophel McNeil

New member
תודה על ההגנה. ../images/Emo9.gif../images/Emo117.gif

אבל באמת, אני לא מתייחסת למשפטים האדיוטיים האלה, ואף אחד אחר לא צריך. מי שלא רוצה להתחשב בדעתי כי אני לא אוהבת דמות מסויימת, וזה אולי אומר שהטעם שלי ממש לא חופף לשלו - שיבושם לו. רק בדרך חבל שהוא מפסיד דעות מבוססות ומנומקות כשלי.

SaberTooth

New member
../images/Emo31.gif (לא עם הירידות על רייסטלין...

אבל עם הרעיון הכללי שקופצים על יערה כל פעם שהיא מביעה דעתה בקשר לדמות זו או אחרת).

למעלה