אני רואה שהשרשור הזה ../images/Emo117.gif
לא יסתיים בקרוב, הא? טוב, אני לא מתכוונת להתווכח על העיקרון, אבל המניעים שלי (לטעמי לפחות - ואני רואה בעצמי מקור די טוב) לא נובעים מקנאה. אני ממש לא רוצה לעשן, וגם לא לשתות אלכוהול. להבריז אני מדי פעם רוצה - ואז אני אפילו עושה את זה, פה ושם. לא על זה דיברתי - כשאני אומרת אנשים שמבריזים, אני מתכוונת למסות של הברזות, של ימים שלמים (מה שאתם מסרבים להבין, לצערי). זה משהו שיותר משאני לא "יכולה" לעשות - אני לא רוצה לעשות. בקשר לסקס, ממרומי גיל 15 וקצת - אני חייבת להגיד - לא תודה. חכו איזה שנתיים - שלוש, אולי יותר, ואז אולי אני אקנא. בכל מקרה, מצאתי משהו חדש שאני שונאת - הימורים. ואני לא ממש מקנאת במהמרים, ואני עצמי ממש שונאת להמר (גם ללא כסף. המתח הזה שרוב האנשים מרגישים כהדבר הכי כייפי בעולם, ומזרים להם אנדרלין - לי גורם התקף לב ורצון עז ליבב בצד). בכל מקרה, ההודעה שלך די תלושה. מה ז"א "לא יכול לשפוט אותי" - אתה לא מכיר אותי מספיק בשביל זה. אתה בא ואומר שאני שונאת אנשים כי בתוך תוכי אני רוצה להיות כמוהם. אז כן, ודאי שזאת תהיה הרפתקאה מרתקת ליום וחצי לנסות להרוס לעצמי את החיים. אבל קצת מרגיז אותי שאתה לא יכול לפקוח את העיניים ולראות שיש אנשים שלא אוהבים את התופעות הללו כי שום דבר טוב לא יוצא מהן. לא הכל נובע מקנאה, חלק גם סתם מהגיון בריא.