טופיק לפסח.

nedisrael

New member
אוי, באמת!

אתה שוכח משהו רייסטלין, שסיגריות ושתייה זה לא סמים. למרות שלא ניסיתי, יש סמים שממכרים על הפעם הראשונה וגם לא כולם. אולי *עדיף* לא לנסות, אבל זה לא הופך את מי שמנסה למתלהב או טיפש.

סנדרין

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo157.gif../images/Emo142.gif

גם אני, אז מה?

איזה מגניב הגן-חיות הזה! נראה ליי שהאריה הזה רעב! אני אלך לבדוק! *קופץ לכלוב ונאכל* מה, הוא קנדר? מנסה גם דברים שהוא יודע בפירוש שהם מסוכנים (טוב, נו, אולי לא בדיוק קנדר)? הכי מרגיז אותי זה שעשו לנו לפחות חמש הרצאות בשנה על כמה העישון פוגע ומסוכן וכל זה ובכל-זאת יש כאלה שהתחילו לעשן. למה? כי הם לא מאמינים לזה שזה מסוכן כי "עובדה שההורים שלי עוד לא קיבלו סרטן." בני-זונות.

nedisrael

New member
אופל, רק מילה אחרונה

אל תקטלי דברים שלא ניסית ואני מדבר במיוחד על סקס/סיגריות/משקאות חריפים. או שכן ניסית?! לפי איך שדיברת נראה לי שלא..

Nir of GondoliN

New member
כל מי שעישן אי פעם

התחיל עם זה הגלל הקטע.. לא יעזרו התרוצים של אני רק רוצה לראות איך זה. כולם עושים את זה או בשביל הקטע או כי הם מכורים ואני לא יודע מה יותר גרוע. לכן לא כדאי אפילו לקחת את השאכטה הראשונה. ובעצם לא צריך לנסות הכל בחיים.

בלין

New member
ממש ממש לא.

חברים שלי הביאו סגריות. ממש החזקתי את עצמי לא לנסות, בסוף נשברתי, לקחתי שאכטה, החלטתי שזה מגעיל, ועזבתי

אתה טועה

הפעם הראשונה שלקחתי שאכטה היתה ממש לא מזמן, לפני מספר חודשים. יכלתי לעשות זאת במשך 5 השנים האחרונות כי יש לי המון ידידים שמעשנים ואם הייתי עושה זאת זה היה כדי להרשים. לא רציתי לקחת שאכטה כי הבטחתי לעצמי שלא אקח. אבל בסוף אמרתי "לעזאזל פעם אחת לא יזיק ואולי אבין מה אמא שלי מוצאת בזה". לקחתי שאכטה ו...היה בסדר. מה אני אגיד? שלא אהבתי? לא נכון. שאהבתי ורוצה עוד? גם לא. אבל מדי פעם(פעם בחודשיים בערך...) מתעורר בי רצון לסיגריה.

Full Of Holes

New member
הוא לא טועה

אני עישנתי חצי(כן! חצי! לא רבע! חצי!) סיגריה, ואני לא מכורה וגם לא עישנתי אחרי זה אפילו פעם אחת ואני גם לא יעשן ולא מתעורר בי רצון לזה..אז אם פעם אחת מעשנים זה לא אומר שתהיה עוד פעם אחת..

את סותרת את עצמך

כתבת שהוא לא טועה ומצד שני כתבת קודם שאת לא עשית את זה בגלל הקטע(הוא אמר שתמיד עושים את זה בגלל הקטע), אבל מצד שלישי בהודעה הנוכחית בכלל לא היה קשר למה שהוא כתב... ואני לא אמרתי שתהיה עוד פעם אחת, וגם הוא לא לא אמר, רק הבאתי את עצמי כדוגמא.

Full Of Holes

New member
אופס..

אממ..אל תשים לב למה שרשמתי..אני התבלבלתי קצת..אכן סתרתי את עצמי, אבל מרוב בילבול, סורי

Nir of GondoliN

New member
את שונאת המון דברים

זה ממש חבל. אני לא מעשן ולא שותה הרבה. אבל את ממש צריכה להשתחרר. אל תעלבי אבל אני חושב שכל השנאה הזאת באה מקנאה.. אבל מי אני שאשפוט אותך

Niminator

New member
כן האמת סיכמת את זה טוב...

לי נראה שאת שונאת את כל הדברים האלה כי האנשים שאת לא אוהבת עושים את זה ואת שופטת את כל מי שעושה את זה לפי קבוצה של כמה אידיוטים שאת שונאת.

Ophel McNeil

New member
*מפהקת* ../images/Emo117.gif

אנשים שלא יודעים לקרוא. *מתמתחת* ואני באמת מאמינה שהשנאה הזאת באה מקנאה. כאילו, אני ממש אוהבת אלכוהול, וסיגריות נראה לי פשוט *כל כך* מגניב. וסקס? סקס זה בכלל פסגת חיי. או שלא. אולי חוץ מהסקס. תלוי עם מי. *הולכת לחפש תמונות של יוקי*

Niminator

New member
כעס בא מקנאה ../images/Emo13.gif

תראי לי מקרה אחד שזה לא ככה. בכל אופן אני חושב שדיי הבנו למה את שונאת סיגריות ואלכוהול, את לא צריכה להגיב. This debate is over.

Nir of GondoliN

New member
לא כל כעס בא מקנאה

פשוט הכעס הזה על כל הדברים שנחשבים קצת אוף מהמסלול הרגיל, נראה לי מקנאה. להפוך את עצמך לקדוש בתול שלא עשה שום דבר רע בחיים שלו לרוב נעשה מכפייה, והרבה פעמים הרצון לעשות דברים לא קונבנציונליים מוסתר עמוק בפנים עד שאפילו אותו בן אדם שכח אותו. אני ממליץ לך להיות יותר נינוחה ולראות שלא כל האנשים שעושיפ את זה מתאבדים ללא מודע. אולי תהני יותר מהחיים ותראי שזה לא כזה נורא. אבל אני לא אשפוט אותך:\ הכי הפליא אותי הקטע על ההברזות - קורה שאין לך ז*ן להשאר בשעור בשעה ארבע אחרי הצהריים אז אתה הולך ומשלים אחר כך. אף אחד לא מת מזה. אמנם זה לא מומלץ לאנשים שיש להם קשיי למידה או קליטה איטית אבל לא נורא להבריז פעם בכמה זמן לא הרג אף אחד.

Geladriel

New member
אותי כן יהרוג להבריז...

ברגע שמבריזים אצלנו מורידים לנו נקודות מהציון הסופי...

למעלה