טופיק לפסח.

Moondust

New member
טופיק לפסח.../images/Emo155.gif

אז, נניח שכל חבורת הרומח החביבה שלנו התגיירו, וכולם יושבים סביב שולחן הסדר ומודים לה' שהוציאם מעבדות תחת שלטונם של שרי הדרקונים לחירות בקרין חדשה ומשוחררת... אופס, טעות בהגדה. אז איך יראה ליל הסדר שלהם? תניס: *מתחיל לקרוא את ההגדה* גדיל: אוף, חלמיש, אני חייב לחבוש את הכיפה הזו? מפריע לי בציצית! חלמיש: שתוק, ידית דלת! אתה רוצה לשבת כמו גוי?! גדיל: לא, רק לא זה! מה זה גוי? טיקה: *מכרסמת מצה* סוף סוף אוכל דיאטטי. סהר-פז: את יודעת, מצה יותר משמינה מלחם. טיקה: *יורקת את המצה ועוברת לכרסם חסה* תניס: טיקה! עדיין לא הגענו לחלק של האוכל! לאורנה: אני דווקא חושבת שמצה זה אחלה אוכל... לי מותר לאכול, נכון מותק? תניס: אגג, כן... בטח, חמודה... רייסטלין: *בעוקצנות* את והמצה דומות. מגעילות ושטוחות (תרתי משמע) סער: אני דורש שתחזור בך, חי כבודי! קרמון: *באכזבה* רייסט, אתה בטוח שצריך לשתות רק ארבע כוסות יין? רייסטלין: *זורק על קרמון ביצה* כסיל שכמוך! אני לא רוצה שתשתכר ותעשה לי בושות! תניס: ...כנגד ארבעה בנים דיברה תורה... חכם מה הוא אומר? *מסתכל על חלמיש* חלמיש: לא, ראש כרוב כבוש שכמוך! תן לי מיד את הזרוע הזו! תניס: רשע מה הוא אומר *מסתכל על רייסטלין* רייסטלין: אין תגובה. *מתחפר בספר הלחשים שלו* תניס: תם מה הוא אומר? *מסתכל על קרמון* קרמון: תראה, רייסט, ארנב מתפוחי אדמה... תניס: וזה שאינו יודע לשאול? *מסתכל על מי-נהר* מי-נהר:___________________________ סער: אני דורש שתסלקו את המג הארור מהשולחן! הוא שם לי גואנו במקום חרוסת! רייסטלין: *שורק* מה נשתנה הלילה הזה... גדילן: *מתחיל לשיר את הקושיות בהתלהבות עד שחלמיש סותם לו את הפה* תניס: אוקיי, זה הזמן לחפש את האפיקומן. מי-נהר, החבאת אותו כמו שצריך? מי-נהר: *מהנהן* סהר-פז: מצאתי! הוא היה בכיס של גדילן! מה הפרס שלי? מי-נהר: זה... *מושך אותה לחדר ונועל את הדלת* תניס: *מכחכח בגרונו במבוכה* טוב, זה הזמן לפתוח את הדלת לאליהו הנביא... גדיל: אני רוצה אני רוצה אני רוצה! *פותח את הדלת* היי, אין שם אף אחד! חלמיש: בטח שלא, מטומטם! הרי הוא בלתי נראה! טיקה: מי שתה את היין של אליהו?! *כולם מסתכלים על קרמון* קרמון: בחיי שזה לא אני! רייסט אמר לי לא לגעת ביין! *כל העיניים עוברות לרייסטלין* רייסטלין: מה? היה לי התקף שיעול והייתי צריך משהו להרגיע אותו. בכלל, זו אשמתכם - לא הרשתם לי לקום כדי להכין את השיקוי שלי! סער: חילול הקודש! תניס: *נאנח* אולי כדאי שנדלג ישר לחד-גדיא?

Arana

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif ענק ענק ענק ענק!!!!!!!!!!!

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL שיחקת אותה (שוב)! קבלי ח"ח!

Arana

Well-known member
מנהל
וד"א, סייבר :

אני מקווה שכל הקטעים האלה לא הולכים לאיבוד ונשמרים היכנשהו... חבל אם הם ייעלמו!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

גדול. אם כי אחרי שלמדתי מי הוא באמת אליהו הנביא, סדר פסח הזה אני נועלת את הדלת עם עשרה מנועלים, ומשעינה עליה שולחן - לכל מקרה. אה, כן - ולמה בדיוק לאורנה מגעילה ושטוחה?

Niminator

New member
אמרו איזה חמישים פעמים בספרים...

כמה שלאורנה היא... אהם... שטוחה.

Ophel McNeil

New member
כן, הבנתי את התרתי משמע. ../images/Emo117.gif

אבל לא הבנתי את המשמע כפשוטו.

Ophel McNeil

New member
הבנתי את זה!! ../images/Emo117.gif

אני לא עד כדי כך מטומטמת! >< השאלה היא למה חושבים שהיא משעממת. אני רואה את לאורנה כאחלה דמות שבעולם.

Niminator

New member
אבל...

את גם לא אוהבת את רייסטלין=דעתך לא נחשבת בקשר לדמויות רומח הדרקון.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo117.gif

אתה underage ואתה שותה אלכוהול = דעתך לא נחשב בכלל.

Ophel McNeil

New member
שונאת אלכוהול. ../images/Emo117.gif

שונאת קטנים ששותים אלכוהול. שונאת סיגריות. שונאת אנשים בכל גיל שמעשנים סיגריות. שונא קטינים שעושים סקס, שמבריזים משיעורים, שנוהגים ללא רישיון. ילדים כאלה נראים לי טיפשים, תינוקיים וחסרי כל בגרות ורוב הפעמים גם נטולי אופי. לפיכך, דעתם לא נחשבת.

nedisrael

New member
אופל, את מאכזבת אותי!

מהו בכלל המושג "קטין"? 18 זה סך הכל מספר, אין לו שום קביעה. כלומר, ישנם בני 15 ו 14 שהם הרבה יותר בוגרים מבני 20. אני לא מבין גם למה את משתמשת במילה "שונאת" שהיא קצת חמורה. לפעמים הברזה היא בצדק, עישון הוא בחירה אישית ולא קשור לתינוקיות (אפילו שאישית אני לא מעשן ולא הייתי יוצא עם מישהי מעשנת). שוב, מה ההבדל אם מישהו הוא קטין ושותה או מישהו שהוא בן 18 וחודש והוא שותה? אין הבדל. אני נהנה לשתות מדי פעם, זה משחרר ומהנה ואני עושה זאת מדי פעם אפילו שאני קטין (רק עוד חצי שנה נשאר לי להיות אחד כזה). העובדה שאת מכלילה ש*כל* מי שמעשן/מבריז/שותה הוא תינוקי מציג אותך באור מעט תינוקי. כל ההודעה לא נכתבה על מנת לפגוע, כמובן.

Ophel McNeil

New member
אוי, נו. ../images/Emo117.gif

אתה יודע מה? יש סיבה שגיל 18 נקבע כגיל המעבר בין ילדות לבגרות. זהו חתך, לפעמים גס, באוכלוסיה, שנועד לומר - כאן אתה קטין, אסור לך לעשות דברים מסויימים, זה יסבך אותך, כאן אתה בוגר - יכול להיות שהדברים שאתה עושה עדיין יסבכו אותך, אבל עכשיו זה כבר נתון בידיים שלך. ודאי שיש יוצאי דופן לפה או לפה, אבל האחוז הזה עדיין לא שווה את הטענה "אין הבדל בין בן 15 לבין בן 18 ששותה". במילה "שונאת" לא השתמשתי סתם. זה כל כך מגעיל אותי, ילדים שבטוחים שהם כל כך בוגרים. אז בסדר, תשתה פה ושם - אני די מתעבת גם את הרעיון הזה, ואני באמת לא מבינה מה כל כך כיף בלהיות שיכור, אבל נגיד - אבל העיקרון הוא שרוב הילדים, והם באמת לא יותר מילדים, והם ממש לא בוגרים נפשית, שמבריזים, שותים, מעשנים, מעשנים סמים, עושים סקס, ובעצם דופקים לעצמם את החיים עד העצם. זה פשוט מגעיל אותי, ואני מתעבת את כל העניין. ולא עשיתי פה שום הכללה. הצבעתי פה על הכלל, שמעיד גם על היוצאים מהכלל, שים לב להבדל. בכל מקרה, לא דיברתי על הברזה פעם בחצי שנה כי אין לך כוח ללמוד, שזה דבר שגם אני עושה, ולא דיברתי על בירה במסיבה פעם בכמה חודשים, ואני באמת חושבת שזה טיפשי היה להוסיף להודעה שלי: "שונאת ילדים שמעשנים [בקביעות, בלי רשות ההורים, ואחרי זה מכבים את הסיגרים על השולחן]...." אני בהחלט חושבת שהבהרת העיקרון הרבה יותר חשובה כאן מירידה לפרטים הקטנים.

nedisrael

New member
הממ..

רק שסייבר לא יתחיל עם ה"ואיך זה קשור לפורום?"
את יודעת מה? הייתי יכול להבין את כל מה שאמרת בקשר לעישון/סמים/הברזות, בקושי. אבל בקשר לסקס אני לחלוטין לא מסכים. גם אני לא מצדיק סקס ממש בין ילדים, אבל אצלנו בארץ (בניגוד לארה"ב, לדוגמא) לרוב הולכים עד הסוף רק אחרי מערכת יחסים די רצינית. איך זה בדיוק תינוקי או לא בוגר? אף אחד לא מנסה להוכיח משהו בסקס, לא כשהוא בגיר חוקית ולא כשהוא קטין (חוץ מהקטע של להתלהב מול החבר'ה, שעושים בכל הגילאים). סקס הוא עניין מהנה, בואי נודה בכך, ולכן הם עושים את זה. אין שום קשר לתינוקיות. בקשר לשכרות, את בכלל יודעת מה זה? רציני, אי פעם השתכרת? ומלבד זאת, לא כל אחד ששותה משתכר. רוב האנשים ששותים עושים את זה כדי להשתחרר מעט ואינם משתכרים. חבר'ה שמבריזים הרבה פעמים יש סיבה לכך. לדוגמא אני הרבה פעמים מבריז משיעורים משעממים נורא. מה ההבדל אם אני נשאר לישון בבית הספר לבין שינה בבית? את רוצה להגיד לי שאין שיעורים בשבוע שאת פשוט יושבת ולא מקשיבה? מה הטעם? ויש מספיק ילדים שבטוחים שהם בוגרים והם בהחלט בוגרים. איך את בכלל יודעת ש*את* בוגרת? אף אחד לא יכול ממש לדעת את זה כי אף אחד לא יודה אם הוא באמת ילדותי. אם את נגעלת מסיגריות ושכרות והברזות (ומי יודע, גם סקס..), את גם לא תעשי את הדברים האלה כשתהיי מעל גיל 18- הגיל שלך לא ישנה את דעתך.

Ophel McNeil

New member
אוי, אוי, ../images/Emo117.gif

איזה תגובה ארוכה ומנומקת הכנתי בדעתי. כשפתאום הבנתי שני דברים - א. אתה ואני חיים בעולמות שונים. וזה באמת באמת נראה כאילו אתה מפספס את כוונתי, כי אתה שב ומדבר על שתיה לא מזיקה, סקס אחרי מערכת יחסים בוגרת, הברזות משיעורים משעממים, אנד סואו און. חשבתי שהבהרתי שאני מדברת על הצד היותר מלוכלכך של המטבע, מסתבר שלא. ב. אני אגיב לך. ואז אתה תגיב לי. ואז אני אגיב לך. וכל תגובה תהיה מנומקת ויפה, ושווה התייחסות. וזה יוביל לדיון ארוך ומנומק ויפה. שממש אין לי כוח לנהל, גם בגלל שביומיים הקרובים אני לא ממש אהיה. אני באמת מצטערת, ואני האחרונה שנגד אוף טופיק, אבל יום אחד - אולי במפגש - לא תהיה לי שום בעיה לנהל איתך דיון עמוק ומרתק, ולהכות אותך כי ירדת עליי בשרשור אחר בכלל.

למעלה