טופיק לפסח.

nedisrael

New member
אוקיי, סבבה! ../images/Emo13.gif

רק שתביני שהכוונה שלי היא ש*רוב* האנשים לא נוקטים בצד ה"מלוכלך" של המטבע. ואני לא אומר שסקס צריך להיות אחרי מערכת יחסים בוגרת, אלא שזה בפועל קורה, לצערי הרב.

בלין

New member
אני מסכים אתך בכמה נקודות

ההפרדה שלי היא כזאת; יש מאגניבים (דגש על האלף'), ויש את השאר. המאגניבים באמת מגעילים אותי. אין שום דבר רע בלשתות לפעמים, לעשן לפעמים אם רוצים, נרגילה, וכל השאר. זה הופך להיות דוחה כשאנשים עושים את זה כדי להגיד: "ואוו, אנחנו כל כך מגניבים, עשנו, שתינו אנחנו מאוננים 15 פעמים ביום...". לדעתי, דווקא כשאנשים הולכים לשתות אתה רואה מי מהם בוגר, ומי לא. מי יודע מתי לשים את הגבול, להגיד: "זה כבר יותר מדי. את זה אני לא עושה". והנורא מכל הוא אנשים שעושים דברים כאלה כדיי להיכנס לחבר'ה. אנשים שאין להם מה להגיד, אז הם תוקעים סגריה בפה במקום. אנשים כאלה, יותר משהם ראויים לכעס, הם ראויים לרחמים. אני מוצא שמדי פעם אני מעדיף להיות עם חלק מהבנות בכיתה שלי שהן מה שנקרא: "ילדות טובות", כי הן לפחות לא מתלהבות מכל ה"שתיתי, עישנתי, הזדיינתי". תראי, באופן כללי יש לי עוד כמה טיעונים לזכותי, אבל אני לא ממש רוצה חהשתמש בהם בפורום. אם אתה רוצה, אפשר להמשיך את הויכוח באי סי מספר: 207526171.

צודקת ולא צודקת

אלו שמבריזים משיעורים ונוהגים ללא רשיון- טיפשים, תינוקיים וחסרי בגרות. "קטנים ששותים אלכוהול"- תגדירי קטנים. בכל מקרה אני למשל שותה משקאות אלכוהוליים לא כדי להשתכר(90% מהפעמים
) אלא כי זה טעים(כן כן). בגלל זה אני לא סובל וודקה ואוהב יינות, ליקרים וכאלו. וגם בירה זה טעים. סיגריות- אני לא מעשן, אבל הטענה שלך ממש לא נכונה. בטח ישנם כאלו שמעשנים בשביל הקטע, אבל אני מכיר אנשים שעושים זאת כי הם אוהבים את זה וזה עושה להם נעים. קטינים שמקיימים יחסי מין- למה לא? צה פסול בכך? אדם(זכר ונקבה) מגיע לגיל ה"פוריות" בערך בגיל 15, שבעולמנו זה נחשב קטין, אבל אצל אינדיאנים למשל גיל 13(או 12, לא זוכר) היה גיל הבגרות ומשם הילד הופך לגבר, ולכן הכל תלוי בתרבות, אבל אם ללכת ע"פ הפיזיולוגיה של האדם- הוא יכול לקיים יחסי מין מהגיל בו הוא בשל מינית ואין זה פסול, לא משנה מה גילו, כי כך ברא ה' את האדם(לא שאני מאמין בזה). עד כאן שיעור ביולוגיה/פילוסופיה.

Ophel McNeil

New member
למה אתם לא קוראים את כל ../images/Emo117.gif

השרשור לפני שאתם מגיבים?.... עכשיו זה סתם נהיה מעייף.

Ophel McNeil

New member
עלק ניסיון אישי. ../images/Emo8.gif../images/Emo117.gif

ראיתי בדיוק מה כתבת בפורום "סקס לנוער" (???????????).
ומה אני עושה שם? אני באתי רק כדי לרדת על הפורום. באמת! (מה שהודעה של רביב יכולה לגרום לך לעשות **).

סנדרין

New member
בנוגע לעישון - ../images/Emo142.gif

יש כאלה שממשיכים לעשן בגלל שהם נהנים מזה. אבל תן לי עוד סיבה להתחיל לעשן, חוץ מ-'לעשות רושם', על עצמך ועל אחרים. אני מעולם לא אגע בסיגריות ובסמים. מעולם. כמעט דבר לא יכול להכריח אותי לעשות את זה. (בלי קשר - אני כמעט אלרגית לסיגריות. סיגריה אחת, במרחק עשרה מטרים, כבר גורמת לי להתקף שיעול, סחרחורת, כאב ראש ודמעות בעיניים. אבל העיקרון - אני פשוט לא מוכנה לאבד שליטה על עצמי, ולהיות תלויה במשהו שקר מזיק לי, כשכל חיי אני רק כועסת על עצמי שעוד לא הפסקתי את התלות הזאת. לכן גם לא אשתכר - למרות שאין פסול בכוס משקה-אלכוהולי מדי פעם.) כל אדם, שמעשן, יש לו מיד מינוסים ברושם שהוא עושה עלי. מיד. והוא יכול להיות בן אדם נהדר.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

אני מכיר מישהו שלא עשה את זה

כדי לעשות רושם. הוא פשוט סקרן. הוא מנסה הכל. והוא בן-אדם נהדר משכמו ומעלה.

גם אני, אז מה?

איזה מגניב הגן-חיות הזה! נראה ליי שהאריה הזה רעב! אני אלך לבדוק! *קופץ לכלוב ונאכל* מה, הוא קנדר? מנסה גם דברים שהוא יודע בפירוש שהם מסוכנים (טוב, נו, אולי לא בדיוק קנדר)? הכי מרגיז אותי זה שעשו לנו לפחות חמש הרצאות בשנה על כמה העישון פוגע ומסוכן וכל זה ובכל-זאת יש כאלה שהתחילו לעשן. למה? כי הם לא מאמינים לזה שזה מסוכן כי "עובדה שההורים שלי עוד לא קיבלו סרטן." בני-זונות.

יש הבדל בין סקרן לטיפש

לנסות סיגריה ולעשן פעם ב... זה לא מסוכן. ויש כאלו שמקבלים סרטן ויש כאלו שלא. יש אנשים שהיו מעשנים כבדים ומתו רגיל, מזקנה, בלי שום סרטן. להרצאות שנותנים לכם(תאמין לי גם לנו היו) יש נטיה לגוזמה.

לא בהכרח

כל דבר יכול להיות ממכר. בכל מקרה החבר הזה שלי מעשן רק כאשר מזדמנת לו סיגריה- משמע כאשר יש מישהו אחר בסביבה שמעשן, וזה לא קורה כ"כ הרבה(בית הספר לא נכלל ב"סביבה").

Full Of Holes

New member
זה כן לעשן "פעם ב.."

ולא חייב שזה ימכר. לדוגמא..פעם אחת, אני וחברה שלי סתם הלכנו לטייל בחוץ ונכנסנו לאיזה קיוסק, ומחרו שם סיגריות.. סתם סיקרן אותי וקניתי סיגריה אחת לי ולחברה שלי, והקטע הוא, שאני וחברה שלי החלטנו, שאם אנחנו מנסות את זה, זה לא בשביל שאם אנחנו נאהב את זה, אז אנחנו נמשיך לעשן, סתם בשביל לדעת איך זה. זה לא בשביל לעשות רושם..כי לא סיפרנו את זה לאף אחד. ועובדה אני מסתובבת עם חבר'ה שכולם מעשנים..שותים..אחד אחד(כן כן הרוסים האלה שאומרים "בלאט" בכל משפט), והם מלא פעמים הציעו לי לעשן ואני לא הסכמתי, אז הנה..עובדה שזה לא לרושם.

סליחה???

"החבר'ה האלה שמעשנים...שותים...ואומרים בלאט בכל משפט"??? ובכן, אני חבר'ה כאלו ואני *לא* מעשן...אבל מצד שני אני אוהב לשתות...ובלאט אני אומר בלאט מתי שבא לי בלאט! יש לך בעיה עם חבר'ה כאלה? רק תדעי שלא כולם כאלו(הכוונה לשתיה ועישון ולא לבלאט
). ועוד דבר הוא שאנחנו לא "הרוסים האלו"- זה ממש לא יפה לומר ככה, ולו רק כי בביצפר שלנו "בלאט" כ"כ נפוץ עד כי כולם כבר אומרים את זה בין עם *יהודים ממוצא רוסי, מרוקאי, תימני וכו'*. אפילו המורים אומרים את זה לפעמים(תאמינו או לא...לימדנו אותם!).

Full Of Holes

New member
נייט אוף דארקנס יקירי..

קודם כל..אני רוסיה..גאה!
ואני לא אמרתי שזה רע להיות כאלה..ממש לא..אני רק תיארתי ת'אנשים האלו בקצרה..ואני גם אומרת לעיתים "בלאט" זה היה בצחוק..אז סליחה..אם העלבתי אותך איכשהו

עזבי, יש לי טראומה...../images/Emo6.gif

רגע אחרי ששלחתי את ההודעה נזכרתי שאת בעצם כזאת(בישראל לא מרבים לתת שמות כמו ג'ניה)...אבל אז כבר היה מאוחר מדי...

למעלה