טופו.

מותר רגע של התלהבות?

יש לי אוזניות חדשות, מיקרופון, עכבר ממש פיצי ומקלדת חדשות... אה.. ו.. איך שחכתי? הדבר הקטן הזה .. מצלמה!!

ממש לא

זה שההורים נוסעים כול חודש לחופשה, וגרה בוילה ענקית עם מעלית, חצר גדולה ובריכה, ושיש לנו 3 מכוניות ושיש לי 5 ארונות בגדים ו2 ארונות נעליים, מחשב הכי טוב עם הכול, MP4 ועוד מלא דברים מאגניבים ממש לא אומר שאני טחונה. הכול עלה כולה איזה 140 שקל והיה במבצע, נראה לי.

Stinki Winki

New member
אפשר לשאול

אם 2 השורות הראשונות בהודעה נכתבו ברצינות...? או בצחוק...? (אם זה בצחוק אז משהו בהבנת בדיחות נדפק אצלי לאחרונה
)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא את בכלל לא טחונה...

את די ענייה. מה יש לך וילה? ומעלית? ובריכה? 3 מכוניות? 5 ארונות בגדים? ילדה! תשיגי כסף! מה זה ההורים שלך לא עובדים? תגידי לי שמה שכתבת היה בצניות כי אני מאוד מקנאה בך ברגאים אלה;;

יש לי חתימה של מריאנו../images/Emo211.gif

אתמול הייתה בת מצווה של ילדה מהכיתה שלי. וההורים שלה הזמינו את רן דנקר לשיר, ואת אלי ומריאנו להתארח. ומראינו ממש נחמד
! ביקשתי ממנו חתימה, והוא היה ממש חמוד
ויש לו חתימה מוזרה
אני מתחילה לא לשנוא את לירון, וזה מפחיד...

behind the masc

New member
היי! זה מסרט אחת..נו מאיזה סרט זה><

ראיתי תסרט הזה לפני כמה ימים הזמינו את רן דנקר לשיר
SS:

הא?../images/Emo211.gif

תחזרי לצ'אט
רציתי ללכת עם ידיד לצופן דה וינצ'י, אבל נזכרתי שיש לי חוג מלכאת יד. לא נורא, אני מעדיפה את אהובה ולא את סופיה

Karin917

New member
דובי התחשמלה.../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

ונבהלה וקפצה מהידיים שלי לרצפה.

GalGul000

New member
הגרון שלי מת ../images/Emo10.gif וזה מלחיץ.

כי שנה שעברה בל"ג בעומר היה לי בדיוק אותו דבר!!!! אני זוכרת שכל המדורה רק סבלתי וכל דקה רצתי לבית של חברה שלי לקחת סטרפסילס [איך שלא כותבים את זה
] ופשוט סבלתי כל הלילה. נראה לי שאז זה היה הכאב גרון הכי נורא שאי פעם היה לי. ובדיוק היום שוב יש לי
חח זה מוזר. ומלחיץ. וכואב. ולכולם יש חבר!!!!!!! סתם לא. אבל חברה שלי כל היום עם חבר שלה וזה מעצבן. [לא בא על חשבוני או משהו... סתם גורם קצת לקנא. לא בו ספציפית...ממש לא. בכלליות.] ועיצבנו אותי היום אחושילינג. אבל אז הצליחו לעודד אותי קצת אז עכשיו אני חצי חצי כזה
אין לי כוח למדורה בכלל. [למרות שאמור להיות כיף. הצלחנו לארגן מדורה מכלום... לפני איזה שעה התחלנו לארגן וכבר יש אוכל וקרשים ואנשים. וכמו שאני מכירה אותם יהיה אלכוהול. סתם זה מצחיק שהצליחו לארגן הכל כ"כ מהר..] בעיקרון די טוב לי. אבל הגרון

o0Invisible0o

New member
../images/Emo4.gif

באמת. אין לי כוח לאנשים, אני לא בנויה לדברים כאלה, שיחות עם אנשים? אינטרקציה? מה? אי אפשר פשוט להיות?
מחר אני משתחחרת מוקדם מהצבא [4.
] ובא לי פשוט ללכת לישון עד למחרת בבוקר. הו. זה יכול להיות מצויין.
אבל לא, כמובן שיש סיבה שאני משתחררת מוקדם ואני צריכה ללכת, ואני באמת רוצה. פשוט זה כ"כ נאחס כבר. איכס. ואין לי כוח לעשות שעווה.>< [וכן, שעה ניסיתי להזכר אם זה עם גרשיים או בלי.
] חהחה. כן, באלי להתבכיין קצת, גם לי מותר, לא?
אין לי כוח למחר.
ואין לי נעליים. [נו טוב, זאת חתונה, פאקינג חתונה. זה האירוע.:X]

אנבלייי

New member
../images/Emo24.gif

אני מכירה את ההרגשה, שכבר אין לך כוח לכלום ואת רק רוצה להתכרבל בבית^^ זה קורה מידי פעם, אבל לא נורא- את חייבת ללכת לחתונה? של מי היא?, מצד אחד את יכולה לצ'פר את עצמך קצת ולהשאר בבית בשביל עצמך, מצד שני-את יכולה לאסוף את עצמך בידיים וללכת, יכול להיות שתהני
[חההה שעוו"ה
) אני מקווה שתרגישי יותר טוב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני כל כך מזדהה איתך...

נמ.. תשני ממש הרבה, תעשי מקלחת טובה. אחרי זה תרגישי טוב יותר=] וחתונה אמור להיות דבר כיף, פשוט תבואי עם הרגשה חיובית ותנסי כמה שיותר להנות=] תרגישי טוב

למעלה