ברור שזה מפחיד. ברור שזה עצוב. זה יד ושם, אנחנו מדברים פה על השואה..אע. לא יודעת, סתם, ההודעה שלך טיפה הפריעה לי איפשהו. לאיודעת נו. אל תיעלבי, פשוט... אוך נו. לא חשוב.
תכלס אני מבינה מה מפריע לך... אבל לאיודעת זאת כנראה הדרך שלה להתמודד לא? בכל זאת מבחנתי יד ושם זה לא מקום שאפשר ללכת ואז לשתוק על זה. זה מוציא המון רגשות...
היום קיבלנו בחזרה את המתכונת השנייה בערבית וכשהמורה החזירה היא רמזה שלא מגיע לי הציון שקיבלתי ושהייתי אמורה לקבל 50 נק' פחות בגלל האנסין ועכשיו כשעברתי על הטעויות שמתי לב שיש לה טעות בחישוב ושאני אמורה לקבל עוד 2 נקודות וזה כן משמעותי כי היה לי מבחן אחד לא משהו וזה ישפיע על הציון מגן שלי אבל אני לא יודעת אם להגיד לה או לא.
יש סיכוי לעשות חוזר? איך שאר הציונים שלך השנה..? יכול להיות שהם יצילו אותך. ומקס', יש לכם אופציה של קורס קיץ? זה מה שהציל אותי בי"ב.. ובלה. הבגרות תהיה יותר קלה.>< זה כמעט תמיד ככה..
איך הציונים שלך בשאר המבחנים? מתכונת זה לא הדבר היחיד שמשפיע על המגן... הוא יכול להעלות לך. לא נורא... אני בטוחה שבבגרות ילך יותר טוב. [כמו שאיילת אמרה, תמיד אומרים שהבגרות קלה יותר. לא יודעת עד כמה זה נכון אבל שמעתי את זה מהרבה אנשים. וזה גם הגיוני]. קחי את זה בקלות, יהיה טוב. באמת שזה לא סוף העולם.
רקדתי היום. היה לי את השיעור הכי נאחס בחיים. [אחרי שהשיעור הקודם היה... וואו.] יצאתי משם כ"כ מתוסכלת ועם כ"כ הרבה רגשות אשמה. אוף. ואני אמורה לכתוב עכשיו עבודה בהיסטוריה שאני צכה להגיש מחר אבל אני כ"כ מתוסכלת מזה שאני בכלל לא בראש להתרכז בהיסטוריה עכשיו. למה הכל חייב להדפק?
צוווווווומי. לגבי מחר-../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif
גם ההורים שלכן אסרו עליכן לנסוע ל..? יש לכן שקית מרשמלו מיותרת? או סתם אין לכן מה לעשות מחר...? מחר בשעה 10 ייערך מפגש צ'אט בהשתתפות מיטב הכוסיות והמוכשרות של הפורום [שעוד לא שכנעתי אותן לבוא, אבל אני עובדת על זה...]. תביאו קרשים/עיתונים/תמונות של מאיה בוסקילה וכל דבר אחר שבא לכן לשרוף והרבה מצברוח טוב וביג סמיילי [והמבין יבין