טופו.

אנבלייי

New member
המ

ברור שזה מפחיד. ברור שזה עצוב. זה יד ושם, אנחנו מדברים פה על השואה..אע. לא יודעת, סתם, ההודעה שלך טיפה הפריעה לי איפשהו. לאיודעת נו. אל תיעלבי, פשוט... אוך נו. לא חשוב.

yaeloolik

New member
אממ..../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

תכלס אני מבינה מה מפריע לך... אבל לאיודעת זאת כנראה הדרך שלה להתמודד לא? בכל זאת מבחנתי יד ושם זה לא מקום שאפשר ללכת ואז לשתוק על זה. זה מוציא המון רגשות...
(ד"א דברי איתי... תגידי לי מה שלומך
)

Karin917

New member
מה לעשות?../images/Emo176.gif

היום קיבלנו בחזרה את המתכונת השנייה בערבית וכשהמורה החזירה היא רמזה שלא מגיע לי הציון שקיבלתי ושהייתי אמורה לקבל 50 נק' פחות בגלל האנסין ועכשיו כשעברתי על הטעויות שמתי לב שיש לה טעות בחישוב ושאני אמורה לקבל עוד 2 נקודות וזה כן משמעותי כי היה לי מבחן אחד לא משהו וזה ישפיע על הציון מגן שלי אבל אני לא יודעת אם להגיד לה או לא.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo24.gif

יש סיכוי לעשות חוזר? איך שאר הציונים שלך השנה..? יכול להיות שהם יצילו אותך. ומקס', יש לכם אופציה של קורס קיץ? זה מה שהציל אותי בי"ב.. ובלה. הבגרות תהיה יותר קלה.>< זה כמעט תמיד ככה..

Stinki Winki

New member
תודה

חוץ מאיזה מבחן עם 67 הכל סבבה לגמרי... אני לא דואגת למגן, אבל חשבתי שהלך לי יותר טוב מ75]:

GalGul000

New member
../images/Emo24.gif

איך הציונים שלך בשאר המבחנים? מתכונת זה לא הדבר היחיד שמשפיע על המגן... הוא יכול להעלות לך. לא נורא... אני בטוחה שבבגרות ילך יותר טוב. [כמו שאיילת אמרה, תמיד אומרים שהבגרות קלה יותר. לא יודעת עד כמה זה נכון אבל שמעתי את זה מהרבה אנשים. וזה גם הגיוני]. קחי את זה בקלות, יהיה טוב. באמת שזה לא סוף העולם.

000יובל000

New member
../images/Emo24.gif

זה ממש לא נורא. אני קיבלתי 67 במתכונת. חוץ מזה, אם כל השנה הציונים שלך טובים אז הציון מגן יהיה בסדר גמור.

GalGul000

New member
אני כ"כ על סף דמעות.

רקדתי היום. היה לי את השיעור הכי נאחס בחיים. [אחרי שהשיעור הקודם היה... וואו.] יצאתי משם כ"כ מתוסכלת ועם כ"כ הרבה רגשות אשמה. אוף. ואני אמורה לכתוב עכשיו עבודה בהיסטוריה שאני צכה להגיש מחר אבל אני כ"כ מתוסכלת מזה שאני בכלל לא בראש להתרכז בהיסטוריה עכשיו. למה הכל חייב להדפק?

../images/Emo23.gif. אני פה בשבילך.

בעצם, בשביל כולכן. אני אוהבת כל כך ואין לי זמן לנשום, שלא נדבר על לכתוב בפורום.

Stinki Winki

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תנסי לכתוב את העבודה. אם היא גדולה מדי עלייך עכשיו- תבקשי דחייה, מה כבר יכול להיות?

8ar8ie

New member
../images/Emo24.gif

שיעור הבא יהיה יותר טוב"" בהצלחה בעבודה

Karin917

New member
צוווווווומי. לגבי מחר-../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

גם ההורים שלכן אסרו עליכן לנסוע ל..? יש לכן שקית מרשמלו מיותרת? או סתם אין לכן מה לעשות מחר...? מחר בשעה 10 ייערך מפגש צ'אט בהשתתפות מיטב הכוסיות והמוכשרות של הפורום [שעוד לא שכנעתי אותן לבוא, אבל אני עובדת על זה...]. תביאו קרשים/עיתונים/תמונות של מאיה בוסקילה וכל דבר אחר שבא לכן לשרוף והרבה מצברוח טוב וביג סמיילי [והמבין יבין
] תגיבו או משהו...

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifאבל אני עושה מדורה.

אני מקווה שאחי יביא דברים מתפוצצים....מזמן לא שרפנו אנשים XP"

אנבלייי

New member
somebody please, hit me

with a candlestick or something אני מרגישה כאילו דחפו לי לתוך השכל טוסיק של קיפוד.

למעלה